QUOTE(Nerutė @ 2009 12 29, 10:46)
kaip priedas nes ne miltai ieina, bus man is atminties rasyt
sudetis:
skaldytos saulegrazos, rugiu GRUDAI , linu semenys
sudetis:
skaldytos saulegrazos, rugiu GRUDAI , linu semenys
Na va...ir vėl reiks važiuot Nes man tokio reikia Man labai patiko naminės duonelės su sėklom, grūdais, ko nepasakysi apie pirktines..niekad tokių nepirkdavau, neskanios jos man būdavo
Dar vakar "Iki" mačiau miltų ruošinį duonos kepimui ("Gurmanų" produktų linija).
Tereikia skysčių įpilti ir galima duonelę pakildinus kepti duonkepėje arba orkaitėje. Matyt dar naujiena, nes jų tinklapyje inf-jos dar nėra. Kaina tai berods apie 5 Lt buvo, bet galiu ir smarkiai suklaidinti, neįsidėmėjau
Aišku, kad kasdien kepančioms duonelę visai neapsimoka, nebent šiaip kartelį išbandyti.
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 29, 10:46)
RASMA pgl koki recepta rugine kepi? nu man vel jos noris siandien jau kepu plikyta, ir balta dar kepsiu, isskrenda sesei anos o sau noriu rugines
Aš kepiau pagal šitą: http://www.kenwoodwo...es/Brown-Bread/ (pridėjau tik 1.5 a.š. raugo ir vietoje vandens naudojau užplikytą apynių salyklą..turėjau iš seniau alui daryt ir minimumą kvietinių rupių miltų dėjau...vien iš ruginių iškepti dar nesiėmiau, dar esu per daug 'žalia', )
Bet tas receptas beveik viens prie vieno su receptais iš šios temelės (kur duona su gira (Laumikė receptas) ar norali parašytas duonelės receptas, netgi tame pačiame puslapyje abu, čia : http://www.supermama...?...480&st=540)