man tai duoniukai liuks , perkam ir javinukus, skanu ir beigialiukai
Oi mes taip pat javines gerbejai ,mazyle jau nuo 6men.juos kramsnoja,jie mums labiau tiko nei visos tos barankytes,ir dabar kai mergina saukia kru kru,tai iduodu duoniuka,vaikas patenkintas nulekia toliau uzsiimti savais reikaliukais,riestainius beje taip pat labai megsta ,o as javinukais pasmaliziauju prie kavos ar arbatos puodelio
Dukra labiausiai mego bananinius duoniukus, o ju kazkodel labai retai rasdavau parduotuvese
"Javinės" produktai - liuks labiausiai mūsų šeimyna mėgsta javinukus. Jau susipažinom ir su naujuosju produktu "Smaližiams" - laaaaaaabai patiko
QUOTE(b.kite @ 2009 12 28, 21:25)
mums ir ju gaminukai
sveikos,mes irgi perkames restainius,javinukus,ir šemet kučiukus paragavom ,labai patiko :s uper ,man tai dabar pastoviai duoniuku truksta sumuštiniams,ir į darbą patogu pasiimti
na, gal ir nebūčiau šitam forume diskutavus, bet, kad jau atkėlė čia mane, tai
javinės produktai tikrai pas mus pirmoje vietoje. Vaikams labai tinka javainiukai su skoniais (ypač šokolado), meduoliai, tėvams-naujieji smaližiams skirti gaminukai (vaikai jų nepamėgo). o kai buvo mažiukai-visai tiko duoniukus pagraužt-dabar ja netinka-nesaldu
Nesu kažkokio gamintojo gerbėja, bet, kai ieškau 'pakramtymų' tikrai perku Javinės produkciją.
javinės produktai tikrai pas mus pirmoje vietoje. Vaikams labai tinka javainiukai su skoniais (ypač šokolado), meduoliai, tėvams-naujieji smaližiams skirti gaminukai (vaikai jų nepamėgo). o kai buvo mažiukai-visai tiko duoniukus pagraužt-dabar ja netinka-nesaldu
Nesu kažkokio gamintojo gerbėja, bet, kai ieškau 'pakramtymų' tikrai perku Javinės produkciją.
Mūsų šeima labiausiai mėgsta įvairių skonių javainius, riestainius. Išmėginome ir naujuosius smaližiams- labai patiko. Artimiausius kelis mėnesius kasdien reiks juos pirkti, kol atsivalgysime
Javaines produkcija perkam jau senokai, ant duoniuku tikrai labai skanu sumustiniai, sunelis budamas mazas labai mego bananinius duoniukus t.y. pries 5 metus. O dabar perkam avizinius sausainius, bandem ir ta nuajiena Smaliziams rudeni, kai tik atsirado parduotuviu lentynose, su cinamonu labai patiko ir man ir vaikams bet sausi. Javinukai labai liuks uzkandziai kelioneje arba vaikams vasara bunant lauke.
mums irgi patinka Javines produkcija
Musu seima taip pat Javines produkcijos gerbeja, visad perkam javinukus, duoniukus mazoji megsta, beje jie buvo pirmieji pakramtymai. o ir naujiena skani ypac prie kavos tie sokoladiniai mmmm. ir dukrytei patiko nes siaip saldesiu stengiames duot kuo maziau, o sitie javines gaminiai ir skanus ir sveiki ir saldus.
Mums ir labai patinka ypač pusryčiams
Patys megstamiausi Niekuomet pro sali nepraeiname