Sveiki,
Mes javainės produktus vartojame senokai, ypač juos mėgsta mūsų mažoji vasarą išvažiavus laukutin geriausias užkandis duoniukai arba Popietėlės gruzdučiai na o man sausučiai šalna
Dažniausiai perku tik javinukus, ypač šokolado ir pieninio skonio galbūt kitąkart jau išbandysiu naujuosius javainius.
man l.skanus javainiai Smaliziams Tik dydziu galetu buti mazesni. man idealiausi pusryciai: tie javainiai+jogurtas
aš tai jau seniai įpratau naudoti duoniukus vietoj duonos darant sumuštinius, man kažkaip skaniau ir ilgiau negenda duoniukai nei duona Duona praktiškai peku vien dėl vyro, pati tikrai išsiversčiau tik su duoniukais.
Valgome tik Javinės riestainius, ir jau keli metai ant kūčių stalo tik Javines kūčiukai, o šįmet jie buvo ypatingai skanūs. Atitinka visus tradicinių kūčiukų reikalavimus.
Vien šios firmos ir perku duoniukus, meduolius, naujus javainius ("smaližiams"). Ragavom įvairių firmų, bet pasiliekam prie šitos Sekmės "Javinei"
As labai megstu Javines avizinius sausainius,ju visada buna namuose,ir dar labai patinka naujas javines gaminys "Smaliziams" su cinamonu
Skaniausi man meduoliai,,Baltija,, nei vieni jiems neprilygsta. Visiskai tokie kaip vaikystej valgydavau su kefyru . Kol ju dar nbuvau radusi buvau nusivylusi meduoliais tai per kieti, tai saldumo truksta ir t.t., o mazasis tai javainius pieninius lapnoja, tai buvo geras atradimas kai ieskojau kuo galetu pasmaguriaut mazais ir kad butu kuo maziau E. O naujiena tai labai pradziugino galesiu duot vaikui nesibaimindama del E kas man labai aktualu
Javinukai super
mmm, javinukai ir javainiai
mums labai patinka meduoliai, smaliziams naujieji sausainukai.
mums ir ju gaminukai