Man asmeniskai labai patinka Javines meduoliai ir javinukai Super produktai mano nuomone
Namie visada yra duoniuku, musu seimai jie labai patinka Avizinius sausainius taip pat perkame tik Javines. Neseniai nusipirkau ir javainiu- valgome ir vienus, ir uzpiltus pienu Galiu atsiliepti apie siuos produktus tik laaabbbaaaaiiii gerai
O man norėtųsi kokių javinukų su natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis ar be jų tiesiog, nes mano abi damos sureaguoja į tuos paskanintus dalykus, o skanauti norisi žinoma, nes lietuviškų analogų nelabai ir yra
Mūsų šeimai taip pat labai patinka Javainės gaminiai, ypač riestainiukai ir duoniukai
Javinukai ir duoniukai Vienus valgai ir laižaisi... o dar plius sveika
Ir mes už javinukus ir duoniukus, tik norėtųsi, kad būtų įvairesnių skonių, nes tas pats per tą patį ir kitų ženklų produktų. Mačiau kalbama apie naujieną, dar nebandėm, reiks šiandien pardei paieškoti
Aš ir pasiskaičiau apie naujieną kurios dar neragavau,tuoj kaip tik eisiu pietaut, užsuksiu į parduotuvę, reiks nupirkt, paragaut
Pas mane namie visuomet būna meduolių ir barankų bei javinukų, nes tik su jais valgant galima vaikams įsiūlyti pieno. LAAAABAI skanu....
Ragavom naujieną, skanu, bet ne stebuklai o šiaip man aktualiausia, kad produktai būtų be E, nes maniškę nuo jų beria. Tad pagal tai ir renkuosi ką kramsnoti
mums duoniukai tai super produktas, labai skanu uzsitepti lydyta sureli net ir mazasis gerai valgo