Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 11:00)
Pastarosiomis dienomis nebuvau juo labai patenkinta, ieškosiu kokio kito varianto, nes ant rankų laikosi, kol jų nenuplaunu (o to išvengti niekam, manau, nepavyksta). Kai nuplaunu, jis kartu nusiplauna ir vėl Sacharos dykuma, ne oda  doh.gif Žodžiu, naudojant jį įskilo iki kraujo rankų oda bent trijose vietose, geriau man Sante su imbierais susigeria ir ilgiau galioja. Nekartočiau smile.gif

as dabar pries iseinant i darba rankas pasitepu KN gaminta ranku krema su saltalankiais, kelias minutes lukteliu, apsimaunu pirstines ir kol nuvaziuoju, man jis isigeria. kremo pagrindas kiek pamenu yra sviestmedis, tai plaunat rankas muilu, oda taip nenusauseja iskart kaip po paprasto kremo, tai siulyciau ir tau panasiai kazka, kad rankyciu oda neskilinetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 23, 10:47)
kremo pagrindas kiek pamenu yra sviestmedis, tai plaunat rankas muilu, oda taip nenusauseja iskart kaip po paprasto kremo, tai siulyciau ir tau panasiai kazka, kad rankyciu oda neskilinetu rolleyes.gif

maišysiu ką nors, nes man vienas sviestmedis ne ypač, kai ilgiau panaudoju doh.gif Nors tikrai, jis nėra lengvai nuplaunamas nuo odos drinks_cheers.gif

iš Logonos koncentrato pagal nutylėjimą atominio poveikio tikėjausi, bet deja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 10:00)
kedras, santalas, pačiulė  rolleyes.gif

Taip pat ylang-ylang, eukaliptas rolleyes.gif
Atsakyti
Nagi parašysiu aš savo atsiliepimus.
Svistmedis tokiu metų laiku labai puikiai tinka.
Pelargonijų EA kvapas toks pat kaip tų gėlių ant palangės. Kur tas nuostabus kvapas nelabai suprantu g.gif Bet naudojų tik dėl to, kad labai poveikio tikiuosi ax.gif

Dar turiu pačiulių EA. Va čia tai bomba blink.gif Užteko man tik pradaryti, vajezus kokia smarvė unsure.gif Na man ji greit praėjo, bet MB tai jau antra diena kaip jam smirda viskas unsure.gif O dar parašyta kad kaip tik vyrams kelia potenciją, stiprina aistrą.

Pasakykit jūs man, ar gerai darau rolleyes.gif Pasiemu vatos gabelėlį užsipilu avokado aliejų ir lašelį pelargonijų EA, taip pavalau problemines vietas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 23, 11:06)
Dar turiu pačiulių EA. Va čia tai bomba  blink.gif  Užteko man tik pradaryti, vajezus kokia smarvė  unsure.gif 

Pasakykit jūs man, ar gerai darau  rolleyes.gif  Pasiemu vatos gabelėlį užsipilu avokado aliejų ir lašelį pelargonijų EA, taip pavalau problemines vietas  g.gif

MB užuodė pelėsį biggrin.gif Na bet aš pačiulėje jo nerandu schmoll.gif Man patinka thumbup.gif

negerai schmoll.gif Mano nuomone, EA turi atsiskiesti baziniame aliejuje, gerai jame išsimaišyti. O kai bazinis aliejus susigeria į vatą, o ant viršaus užlašinama EA, manyčiau, yra didesnė EA koncentracija ir didesnė neigiamos odos reakcijos tikimybė. Pelargonijų EA merginos per daug nesiskundė (išskyrus, kad ernesin smarkiai nuo jo nukentėjo), bet jis nėra prie tos trijulės EA (arbatmedis, levandos ir ramunėlės), kuriuos galima tepti grynus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 12:12)
MB užuodė pelėsį  biggrin.gif Na bet aš pačiulėje jo nerandu  schmoll.gif Man patinka  thumbup.gif

negerai  schmoll.gif Mano nuomone, EA turi atsiskiesti baziniame aliejuje, gerai jame išsimaišyti. O kai bazinis aliejus susigeria į vatą, o ant viršaus užlašinama EA, manyčiau, yra didesnė EA koncentracija ir didesnė neigiamos odos reakcijos tikimybė. Pelargonijų EA merginos per daug nesiskundė (išskyrus, kad ernesin smarkiai nuo jo nukentėjo), bet jis nėra prie tos trijulės EA (arbatmedis, levandos ir ramunėlės), kuriuos galima tepti grynus smile.gif

mum pačiulė tai ligoninė, vaistai, kamparas, na toks senų žmonių kvapas, namai būna tokio kvapo prisigėrę

Hmm tada kaip man geriau daryti. Gal kur užsimaišyti, ir jau sumaišyta naudoti. Nes dabar pasidarau tam kartui g.gif
O už bazinį aliejų gerai avokado?
Atsakyti
Aciu uz patarimus mergaites, maniskis ir nieko veidui nenaudoja, del to taip ir nusausejo ir nuserpetojo, o dar darbas pagrinde lauke doh.gif o sviestmedzio sviestas nekemsa poru g.gif

Noreciau ir as koki kremuka susimakaluoti, bet dar reikia "augti" wub.gif

gaminau savaitgali lupu balzama, atrodo viskas gerai gavosi, tik labai greit sukieteja, o kaip pasidaryti skysta, kad butu galimybe supilt i KN rutulinius buteliukus ax.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 22, 19:31)
... Green Baby turi tepalą nuo kosulio ant krūtinės tepti, bet mes sėkmingai naudojom ir panosei tepti biggrin.gif  4u.gif

gal galetum paveiksleli sio kremuko parodyt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 23, 12:40)
Aciu uz patarimus mergaites, maniskis ir nieko veidui nenaudoja, del to taip ir nusausejo ir nuserpetojo, o dar darbas pagrinde lauke doh.gif o sviestmedzio sviestas nekemsa poru g.gif 

Noreciau ir as koki kremuka susimakaluoti, bet dar reikia "augti" wub.gif

gaminau savaitgali lupu balzama, atrodo viskas gerai gavosi, tik labai greit sukieteja, o kaip pasidaryti skysta, kad butu galimybe supilt i KN rutulinius buteliukus ax.gif
gal galetum paveiksleli sio kremuko parodyt 4u.gif

aha, ir kur pirkti yra?
o gal einant i lauka galima vaikui veiduka jojobos aliejumi patept? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 23, 11:22)
Hmm tada kaip man geriau daryti. Gal kur užsimaišyti, ir jau sumaišyta naudoti. Nes dabar pasidarau tam kartui  g.gif
O už bazinį aliejų gerai avokado?

jei nenori terlioti kokio atskiro buteliuko, tai gali į delną avokado, įlašinti pelargonijų EA, pirštu išmaišyti ir paimti ant vatos gabalėlio smile.gif

tinka, jei tik tau tinka biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 23, 11:40)

tikriausiai nededant kietų sviestų smile.gif
Atsakyti
O koks aliejus mažina strijas? Reikėtų pasiteplioti, tik nežinau kokiu g.gif

Taip pat labai norėčiau į veido kremą įlasinti šiek tiek apelsinų ea, tik mano naudojami kremai - weledos, Dr. H - visi tūtelėse, su kuo galėčiau įlašinti ir kaip tada sumaišyti?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 11:51)
tikriausiai nededant kietų sviestų smile.gif

tai susimaisyti bazinius ir ilasinti EA ir viskas ax.gif katuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 22, 12:09)
O kokie tavo plaukuciai? beja kiek sitas sampunas kainuoja?  4u.gif

Sakyčiau normalūs, kainos LT nepsakysiu, nes pirkau su Vokietijos traukinuku biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 14:10)
kaip jūs mane masinat su tais avokadais  doh.gif

Tokia jau ta mūsų dalia biggrin.gif
Atsakyti