Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 22, 21:13)
Aš irgi rinkčiausi jojobą. smile.gif
Apelsinai gal labiau tinka imuninei sitemai stirpinti, bet nepakenks peršalus.  wink.gif  Rozmarinai tai labai gerai peršalus, esant gripui, kvėpavimio takų infekcijom, nes yra antiseptikas.Tik reiktų atsargiau,nes gali sukelti alergines reakcijas. 4u.gif

Renkantis is apelsinu ir rozmarinu, as buvau uz apelsinus atsizvelgdama i vaiko amziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 22, 18:11)
Taip pat parsinešiau apelsinų ea, naudosiu sausiems plaukų galiukams.

O kaip naudosi? ax.gif As parsinesiau is Monikos apelsinu ea, pasikaitinau lempoje kvapelis neapsakomas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 15:28)
nepaisant brangumo nuolat tepuos Logonos koncentratą žaliu kamšteliu "Natural Nails", nes rankų oda sutrūkinėjusi iki kraujo sad.gif

Katuti, kas čia tokio? blush2.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus thumbup.gif
o cia jau noriu sau paklaust, ar uztenka kazkur 1 sauksto aliejaus + 5l.rozmarinu ea plaukams istepti?plaukai ne trumpi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 12 22, 19:36)
Issitepiau plaukus Sante plauku dazais (ten, kiek suprantu, chna) ir dabar nezinau, ar reikia po dazymo plaut su sampunu ar be. Gal kas zinote?

Kaip nusidažė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 12 22, 20:36)
Issitepiau plaukus Sante plauku dazais (ten, kiek suprantu, chna) ir dabar nezinau, ar reikia po dazymo plaut su sampunu ar be. Gal kas zinote?

po dažymo nereikia plauti su šampūnu smile.gif

o kokia spalva dažei?
Atsakyti
as kazkaip pagalvojau cia daug pamineta "moterisku" eteriniu alieju: roziu, palergoniju, o kokie butu vyriski eteriniai, galima butu kokiam masazui pritaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 22, 21:41)
Katuti, kas čia tokio? blush2.gif

user posted image

čia dėžutė, o joje 40 ml tiūbikas rolleyes.gif Kvepia nuostabiai - saldžiai migdolais, kaina kaip už rankų kremą, pamenu, buvo nemaža. Naudoti kartą-du per savaitę. Pastarosiomis dienomis nebuvau juo labai patenkinta, ieškosiu kokio kito varianto, nes ant rankų laikosi, kol jų nenuplaunu (o to išvengti niekam, manau, nepavyksta). Kai nuplaunu, jis kartu nusiplauna ir vėl Sacharos dykuma, ne oda doh.gif Žodžiu, naudojant jį įskilo iki kraujo rankų oda bent trijose vietose, geriau man Sante su imbierais susigeria ir ilgiau galioja. Nekartočiau smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 12 23, 09:00)
as kazkaip pagalvojau cia daug pamineta "moterisku" eteriniu alieju: roziu, palergoniju, o kokie butu vyriski eteriniai, galima butu kokiam masazui pritaikyti smile.gif

kedras, santalas, pačiulė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 gruodžio 2009 - 10:01
molio negalima maisyt tik metaliniam indely, plastikiniam galima?cia viskam galioja, ar tik moliui?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 23, 10:06)
molio negalima maisyt tik metaliniam indely, plastikiniam galima?cia viskam galioja, ar tik moliui?

tik moliui smile.gif Galima plastikiniame, stikliniame (aš kartais tam reikalui įsigytą tinkamo dydžio padažinę naudoju laugh.gif ), keraminiame indelyje su plastmasiniu, mediniu, keramikiniu, porcelianiniu šaukšteliu wink.gif
Atsakyti
aciu katuti wub.gif
Atsakyti
bozkakoszka20, nėra už ką drinks_cheers.gif

įkvėpta Monicos dar vakar naktį susimaišiau emulsinį magnolijų kremą veidui rolleyes.gif Dėjau ramunėlių hidrolatą, kofeino, alūno, alantoino ir B5 miltelių po žiupsnelį, iš aliejų ėjo simondsijos, arganas ir pasiflorų likutis (šitas išsibaigė man žaibiškai blink.gif ) thumbup.gif Pakvėpintas magnolijų EA wub.gif Gavosi super duper lengvas, gėliškai kvepiantis kremukas, bet iš to kūrybinio džiaugsmo pamiršau jį užkonservuoti doh.gif Žodžiu, bus beveik kaip tos manekenės iš lryto straipsnio kūrinys - griežtai laikomas tamsiai ir šaldytuve biggrin.gif

po pirmo pasitepimo ryte negaliu niekaip įvertinti kofeino poveikio - parašysiu ilgiau panaudojusi smile.gif
Atsakyti