Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 12 22, 12:21)
Atėjau su naujais išbandytais produktais biggrin.gif
Pirmiausia, noriu pagirti Lavera apelsinų šampūną. Štai tokį:
Puikiausiai išplauna aliejines kaukes, nesausina plaukų ir jie tokie švelnūs ir purūs, labai patiko - duodu 10 balų.

O kokie tavo plaukuciai? beja kiek sitas sampunas kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2009 12 22, 11:03)
anoj temoj, berods Rasma, labai graziai atsiliepe apie arabiniu jazminaiciu atara.
Kokie dar geri yra?

champa wink.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 22, 11:21)
Visas mieląsias natūralistes sveikinu su artėjančiomis šventėmis ir linkiu, kad Kalėdų  000054.gif atneštų tik natūralių ir sveikų dovanų, o kartu ir mažą stebuklą į Jūsų širdis.  newyear.gif

Pirmiausia, noriu pagirti Lavera apelsinų šampūną.

Pasidariau avokadų aliejinę kaukę plaukams

ir tave su artėjančiom 4u.gif drinks_cheers.gif Labai laukiu, nes pagaliau gausiu Elysambre blakstienų tušą lotuliukas.gif

o aš noriu pagirti Laveros skystą muilą su migdolais. Naudoju ne aš, o mama, bet jai su jos jautriomis rankomis jis labai patiko smile.gif Neabejoju, kad bus kartojamas smile.gif

kaip jūs mane masinat su tais avokadais doh.gif
Atsakyti
ir as noreciau avokadu alieju isbandyt, bet snd daug kitu geriu parsiveziau is Monicos 4u.gif
ryt bandysiu jojobos alieju su rozmarinu ea ant plaukuciu smile.gif dar nupirkau apelsinu ea, pasifloru aliejuka ir sesei ersketroziu tongue.gif
pasiflorai man skaniai kvepia thumbup.gif jau nekalbu apie apelsinus wub.gif
Atsakyti
atsalo oras ir mano rankos visai isprotejo, tepu pakaitom sviestmedzio alieju ir logonos kuno sviesta, tai tik susigeria ir vel persti nuo sausumo, ka dar zinote, kad gerai pamaitintu, gal yra koks riebus kremas rankoms?
prisipazinsiu apie ranku kremus visa info pro ausis leidau nes buvau pilnai patenkinta logonos sviestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 15:06)
atsalo oras ir mano rankos visai isprotejo, tepu pakaitom sviestmedzio alieju ir logonos kuno sviesta, tai tik susigeria ir vel persti nuo sausumo, ka dar zinote, kad gerai pamaitintu, gal yra koks riebus kremas rankoms?
prisipazinsiu apie ranku kremus visa info pro ausis leidau nes buvau pilnai patenkinta logonos sviestu g.gif

Man atrodo, kad nieko čia daugiau išrasti neįmanoma, na nebent dar kokio glicerino į šiuos kremus įlašinti, bet šiaip ir man sviestmedis kaip koks lengvas losjonas susigeria, tiesiog reikia maitinti ir maitinti jais rankas mirksiukas.gif

Gal yra galinčių palyginti Nvey ir Dr.Hauschka kompaktines pudras, domina kuri geriau maskuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 15:06)
atsalo oras ir mano rankos visai isprotejo, tepu pakaitom sviestmedzio alieju ir logonos kuno sviesta, tai tik susigeria ir vel persti nuo sausumo

nepaisant brangumo nuolat tepuos Logonos koncentratą žaliu kamšteliu "Natural Nails", nes rankų oda sutrūkinėjusi iki kraujo sad.gif
Atsakyti
Kai atradau taukmedį, rankų oda beveik niekada nesutrūkinėja. Prieš einant į lauką juo pastepu ir iki - 5 laipsnių drąsiai galiu net ir pirštines nusimaut ir pabūt kurį laiką be jų - o su dviem vaikais taip dažnai pasitaiko ir lauke tenka pabūt ilgokai biggrin.gif . Žemesnėj temperatūroj, aišku, be pirštinių nelabai, bet taukmedis - būtinas. Pvz. vakar lauke ledo žvakides gaminau, kol iškrapščiau ledą iš indų, turbūt kokį 10 min pratupėjau minus 18 laipsnių temperatūroje...brrr smile.gif ir kaip isivaizduojat - nė menkiausio įtrūkimo ir rankų odelė gražiausia rolleyes.gif
Logonos sviestas, žinoma, geras, bet ne taip stipriai apsaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 15:53)
abejoju stebuklais - matyt perka kažkokias šampūnų bazes ir praturtina jas kokiais aliejais smile.gif

Domėjausi, bet ir pasakė tik tiek, kad bazes perka...
Atsakyti
Kiek kartu per savaite galima daryti molio kaukes?
nes tiek visokiu papildomu gerybiu turiu prideti i molio kaukes, norisi kasdien ka
nors naujo prisitaikyti, tai ir galvoju koki cia daikta naudot kaukes pagrindui ir isideti kazkokiu papildomu medziagu, antai kaip roziu, liepuku, gintaro, zemuogiu milteliai ...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 22, 16:19)
Domėjausi, bet ir pasakė tik tiek, kad bazes perka...

teisingai tada nujaučiau smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 22, 16:21)
Kiek kartu per savaite galima daryti molio kaukes?

tikriausiai maximum porą kartų smile.gif Nebent pridėtum į ją glicerino ir aliejų. Galima naudoti miltus dar, avižas, vaisius (bananus) ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 17:32)
teisingai tada nujaučiau smile.gif
tikriausiai maximum porą kartų smile.gif Nebent pridėtum į ją glicerino ir aliejų. Galima naudoti miltus dar, avižas, vaisius (bananus) ir t.t. smile.gif

O, gaus siandien skuryte avizu, kaip as jas cia pamirsus buvau doh.gif
Paminejai miltus, tai atmintis dar atverte - kukuruzu miltus biggrin.gif
Aciu, katuti

Beje, siandien pabaigiau 65 ml miniuka is Druide Dandrex sampuno, tai labai patiko,
pleiskanu neturiu, siaip norejosi ismeginti. Tai plaukai labai blizga, puresni, gerai sukuojasi, graziai gula, nesivelia, zodziu labai patiko sis sampunas
Atsakyti
Bitute, o kuo kukurūzų miltai naudingi molio kaukėje būtų? ax.gif

Sėdžiu plaukus išsiterliojusi kokosais, bet dabar paskaičiusi temą irgi užsimaniau avokadų aliejaus.
Taip pat parsinešiau apelsinų ea, naudosiu sausiems plaukų galiukams.
Atsakyti