Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Isbandziau siandien FIN sampuna ir kondicionieriu su imbieru, kol kas gerai smile.gif kaip bus toliau ziuresiu biggrin.gif O tas Kaledinis ea misinys tai man keistokas (kadangi pamirsau mandarinu ea, tai lasinau citrinos blush2.gif ) bet gvazdikeliu ea man per stiprus, net galeciau sakyt kad beveik issauke galvos skausma g.gif Kita karta lasinsiu daugiau citrinos ir maziau gvazdikeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 21, 22:05)
Jau įsivaizduoju kaip jautiesi, man tas pats buvo su apelsinų žiedų vandeniu biggrin.gif

Pasipurškus kvapo nebelieka, nu bet kaip nekyla ranka purkštis biggrin.gif o mamai daviau pauostyt, ji sako, kad jai normaliai blink.gif

Dar norėjau paklausti, ar galiu eiti į gamybinį vakarėlį KN, jei nesu buvusi nei viename mokomajame? blush2.gif Gal ir kvailas klausimas, bet baisu baltai varnai ten būt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 21 gruodžio 2009 - 22:07
as sian isbandziau pora geriu is Monicos, dariausi zalio molio kauke su glicerinu+levandu bei kadagio ea+levandu vanduo+ramuneliu bei zaliu dumbliu milteliai... na ka pravale kaip reikalas, ir labai sunkiai sekesi nuplauti ax.gif
Atsakyti
Aš skaitau dabar visas natūr.kosm temas iš eilės ir baisiai prajuokino pasisakymai apie argano al. kvapą biggrin.gif daug kam baisiai kvepėjo jis, nuėjau specialiai ir aš pauostyti savojo- tai man nėra jokio nepriimtino, šlykštaus, "myžaliuko" kvapo, toks paprastas aliejinis. Bet čia kaip ir visada turbūt, dėl skirtingų uoslių... smile.gif Atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 21 gruodžio 2009 - 22:47
QUOTE(Versmė @ 2009 12 21, 18:34)
Ragana, gerą mintį davei, reiks išbandyt hidrolatą ant plaukų, o tai dabar šiaušias į visas puses  doh.gif

ejau viena roza i KN su tikslu nusipirkti hidrolata plaukams wub.gif bet...buvau is visu pusiu "iskonsultuota" kad jie nieko gero neduoda plaukams,.. g.gif na nebent nuo elektrinimosi schmoll.gif tai ir isejau liudna... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 21 gruodžio 2009 - 23:24
Gal kas bandete Sante plauku dazus?
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 12 21, 23:02)
O tas Kaledinis ea misinys tai man keistokas (kadangi pamirsau mandarinu ea, tai lasinau citrinos  blush2.gif ) bet gvazdikeliu ea man per stiprus, net galeciau sakyt kad beveik issauke galvos skausma  g.gif  Kita karta lasinsiu daugiau citrinos ir maziau gvazdikeliu  ax.gif

gvazdikeliu turbut puses laso uztenka, kad pramustu visus kitus kvapus, as pernai misini dariausi tai uzuodziau jame tik gvazdikelius
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 12 21, 17:02)
atrodo, kad man nuo plaukų elektrinimosi padeda hidrolatas  unsure.gif  Kadangi turiu nemažai ramunėlių hidrolato, kurio kvapas man nelabai,

o man skanus, saldus tas ramunėlių kvapas biggrin.gif Man jis padėjo nuo nosies gleivinės išsausėjimo. Vienintelis wink.gif

QUOTE(Elitute @ 2009 12 21, 18:23)
Sveikos, klausiau praeitoje temoje, bet turbut nepastebejote arba niekas nevartoja ea i vidu..

pipirmėčių tai esu kažkur skaičius, kad lašinti galima ant cukraus, bet pati nebandžiau ir kitų į vidų nevartoju 4u.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 20:53)
Kurios turite melisų hidrolatą, kuo jis Jum kvepia?  biggrin.gif 

net reiks pauostyti wink.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 22:03)
Dar norėjau paklausti, ar galiu eiti į gamybinį vakarėlį KN, jei nesu buvusi nei viename mokomajame?  blush2.gif  Gal ir kvailas klausimas, bet baisu baltai varnai ten būt...

Katherina, KN suskirstė gamybinius vakarėlius į skirtus jau gaminusioms kažką bei "pradinukėms". Tai rinkis pastarąjį ir viskas bus OK rolleyes.gif Čia pasiskaityk, patyrusioms viskas darbo metu (na kokia nesąmonė blink.gif ), o kiti vakarėliai - vakare, kaip ir priklauso wink.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 22:44)
Aš skaitau dabar visas natūr.kosm temas iš eilės ir baisiai prajuokino pasisakymai apie argano al. kvapą biggrin.gif daug kam baisiai kvepėjo jis, nuėjau specialiai ir aš pauostyti savojo- tai man nėra jokio nepriimtino, šlykštaus, "myžaliuko" kvapo, toks paprastas aliejinis.

o aš užuodžiu tokią gana ryškiai išreikštą rūgštelę ir iškart įsivaizduoju ožkos žarnyną blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ka galit rekomenduot nuo paradantozes (mamai)? pasta kokia ar ea? nes ji jau pradejo pirkt visokias chemijas is "naturalios kosmetikos" platintoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 12 22, 11:01)
gal ka galit rekomenduot nuo paradantozes (mamai)? pasta kokia ar ea? nes ji jau pradejo pirkt visokias chemijas is "naturalios kosmetikos" platintoju  doh.gif

Uždegimą mažina arbatmedžių EA. Galima skalavimo skystį pasigaminti. Dar mira tinka, 4 psl. straipsnio nuorodą įdėjau. Ir, man rodos yra kažkokia ajurvedinė pasta g.gif
Papildyta:
Ir dar - pažįstama odontologė (ji natūralistė, pati sakė, jog sudėtį tikrino) minėjo, kad jie visiems rekomenduoja kažkokią rusišką pastą (pavadinime yra žodis 'miškas' ar kažkas su mišku). Bet vis tiek reikia pasižiūrėti ar tikrai ji natūrali, rusiškais produktais nepasitikiu schmoll.gif:
Atsakyti
Sveikos mergaites! bigsmile.gif

anoj temoj, berods Rasma, labai graziai atsiliepe apie arabiniu jazminaiciu atara.
Kokie dar geri yra? Noriu padaryt uzsakyma, o pauostyt kvapa gyvai pries perkant nera kaip.. Kol kas labiausiai intriguoja jau mineta Motia, na ir Mitti, slapios zemes kvapas...
Atsakyti
Visas mieląsias natūralistes sveikinu su artėjančiomis šventėmis ir linkiu, kad Kalėdų 000054.gif atneštų tik natūralių ir sveikų dovanų, o kartu ir mažą stebuklą į Jūsų širdis. newyear.gif

--------------------------------------------------------------------------------
Oi, mergaitės, kaip sunku spėti su Jūsų tempais ax.gif Ir vėl ačiū už naujus namus 4u.gif

Atėjau su naujais išbandytais produktais biggrin.gif
Pirmiausia, noriu pagirti Lavera apelsinų šampūną. Štai tokį:
user posted image
Puikiausiai išplauna aliejines kaukes, nesausina plaukų ir jie tokie švelnūs ir purūs, labai patiko - duodu 10 balų.

Pasidariau avokadų aliejinę kaukę plaukams - nors aliejus riebus, bet lengvai išsiplovė, plaukai švelnūs, blizga, primaitinti, bet ir neapsunkinti. Beje, tepiau vieną aliejų be jokių priedų, tad manau su ea bus dar geriau ax.gif

Cieldazur grožio kaukė - nepatiko kvapas ir gan riebi pasirodė, odą pravalo, bet ne taip kaip pačios sumiksuotas molis. Nors iš kitos pusės ji beveik nedžiūvo ant veido.

Po ilgesnio naudojimo bazinis aliejus+pelargonijų ir ylang ylang ea galiu štai ką pasakyti: man labai padėjo sunormalizuoti ciklą, o per pirmas mm dienas nebūna to baisaus skausmo, dėl kurio visą dieną gulėdavau lovoje. Kadangi tepu po dušo krūtinę, pilvą ir pažastis, tai dar galiu teigti, kad ir prakaitavimą veikia thumbup.gif Na, bet iš esmės man svarbia dėl mm, nes košmarą išgyvendavau doh.gif

Beje, mačiau Eurovaistinėje daugiau Plante System produktų - putos veidos, losjonas, tonikas, berods ir lūpų balzmas. Gal kas nors jau bandė? Ypač domina veido putos, nes jos tokio tipo kaip ir Madara. Nors kaina didesnė, atrodo netoli 50lt. smile.gif

Atsakyti