Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 04, 14:43)
katuti, prisimenu berods kad pirkai avokadu alieju?kur?nors ziuriu greit pas Monikute atsiras smile.gif

Naujosios Barmunės taške CUP'e wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 13:34)
ot nuskilo - net pavydžiu baltai  thumbup.gif  biggrin.gif Nepamiršk atsiliepimų parašyti  4u.gif

tarp mano artimiausių taikinių, nes viskas čia, LT, yra tas indiškasis ženšenis. Nors aprašymas trumpokas, bet kažkaip jaučiu, kad geras daiktas  ax.gif

kiek naudos bus, neaisku smile.gif bet pasidziaugsiu naujais miltukais drinks_cheers.gif smile.gif ir parasysiu.
dabar skaitau, kad amla dar ir dazo kazkiek g.gif. ja pvz deda i henna ir indigo misini dazant plaukus (isgaut tamsiai ruda spalva)

QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 13:42)
Daddygirl, su tavo šilko muilu viskas baigėsi taip - MB buvo įduotas Weledos dušo pienelis, o muilą "atsiėmiau"  blush2.gif Nes aš jau netaupiau naudoju, o su jo pagalba labai suprausėm tą gabaliuką  doh.gif Prausiuosi juo viena tongue.gif

nu tai gerai bigsmile.gif
visu pirma, gerai, kad ir TB ji vistik naudojo (as jau galvojau, isbrokijo negriztamai smile.gif )
antra, gerai, kad Tau taip jis tinka, kad pasisavinai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2010 01 04, 15:20)
O kaip iš molio pasigaminat prausiklį? ax.gif

Irgi dedu, ką turiu ir pagal nuotaiką smile.gif Gaminį naudoju ir kaip prausiklį, ir kaip kaukę. Užpilu pageidaujamą molį hidrolatu/arbata, pridedu augalinių ar kt. miltelių, lašinu įv. aliejaus, glicerino, EA. Ta košele švelniai masažuoju šlapią veiduką minutę kitą ir nusiprausiu vandeniu.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 04, 15:26)
man amla, shikakai, henna ir pan dalykai, pasirodo  doh.gif , visai panosej buvo. bet nekreipdavau demesio. dabar jusu deka ir as bandysiu  smile.gif

Labai įdomu bus drinks_cheers.gif Aš irgi vos nenusipirkau shikakai miltelių, bet pagal pirminį aprašymą nusprendžiau, kad man nereikia ax.gif Lyg daugiausia plaukų dažymui skirta.

QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 15:34)
vistik mūsų kaip moteriški suvokiami aliejai leidžia mūsų vyrams mus geriau identifikuoti kaip moteris ir atitinkamai lemia jų elgesį, kitus procesus tongue.gif

Kaip gerai reziumavai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar esat atradusios kokį hidrolatą, kuris iš tikrųjų bent kiek apramintų sudirgusią, paraudusią, pabertą veido odytę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2010 01 04, 14:20)
1) Norėjau pasiteiraut ar PC pirktas Vynuogių kauliukų aliejus gali būti naudojamas kaip pagrindinis aliejus? Ir ar būna jo rafinuoto ir nerafinuoto, nes ant butelio nenurodyta koks jis.
2) O kaip ši sudėtis: Gummi Picae, Cera Apis, Adeps Sulllus depuratus, Butyrum, Oleum Helianthi, natūrali?

1) Gali būti baziniu aliejumi.
O kokio spaudimo nenurodyta? O kokioje taroje?
Gali būti dalinai ar pilnai rafinuotas, bet gali būti ir nerafinuotas. Jei nerandat jokio užrašo, pažiūrėkit dar ir kokio spaudimo.
Apie rafinavimą maisto aliejaus atveju privaloma nurodyti. Jei apie rafinavimą nerašo, tai turėtų būti nerafinuotas.
2) Įdomi sudėtis. Visiškai natūrali. Su kiaulės taukais biggrin.gif doh.gif

Rašau paeiliui lietuviškai: eglės sakai-derva (?) (gal tiksliau užraše - picea? Tai lot. būtų eglė, o gummi nelabai žinau kokia čia kalba g.gif Nes lot. pica(e) - šarka..nespėliosiu kad galėtų būti iš šarkos biggrin.gif ), bičių vaškas, gryni kiaulės taukai (adeps suillus depuratus), sviestas (bet nenurodyta koks biggrin.gif ), saulėgrąžų aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 04, 14:48)
Irgi dedu, ką turiu ir pagal nuotaiką smile.gif Gaminį naudoju ir kaip prausiklį, ir kaip kaukę. Užpilu pageidaujamą molį hidrolatu/arbata, pridedu augalinių ar kt. miltelių, lašinu įv. aliejaus, glicerino, EA. Ta košele švelniai masažuoju šlapią veiduką minutę kitą ir nusiprausiu vandeniu.
Labai įdomu bus drinks_cheers.gif Aš irgi vos nenusipirkau shikakai miltelių, bet pagal pirminį aprašymą nusprendžiau, kad man nereikia ax.gif Lyg daugiausia plaukų dažymui skirta.
Kaip gerai reziumavai thumbup.gif

as tai visiskai zalia sitose zolese ax.gif tai dabar labai idomu skaitineti.

apie amla, gal ir Tau pravers, nes pirkai - galima daryti aliejine istrauka. bet galima ir tiesiog maisyti su karstu vandeniu ir ta kosele tepti kaip kauke pries plauku plovima. siuo atveju neleisti koselei isdziuti ant plauku, nes sunkiai issiplaus.
kiti pasidaro arbata, ir ja perpila plaukus po plovimo. bet sitas variantas, kaip supratau, nera labai populiarus.

o shikakai, be to kad padeda geriau plaukams isisavinti dazus, dar visko atseit daro: smile.gif
acts as a natural astringent for hair enhancing its binding properties. It clears dandruff and cleans the dirt accumulated on the scalp. Being a natural conditioner for hair, strengthens hair roots and promotes luxuriant growth. acts as coolants for the scalp. This powder has to be mixed with water and used as a paste on the hair instead of shampoo.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 04, 15:36)
visu pirma, gerai, kad ir TB ji vistik naudojo (as jau galvojau, isbrokijo negriztamai  smile.gif )
antra, gerai, kad Tau taip jis tinka, kad pasisavinai  biggrin.gif  thumbup.gif

kad jis visad pirmenybę atiduodavo želei, tai nesitikėjau iš projekto pernelyg daug ax.gif Man labai tavo muilas patinka - nei alergijų, nei sudirgimų, nei nusausinimų, todėl lauksiu naujų kūrinėlių bigsmile.gif

vistik įtariu, kad akių uždegimas man nuo Hauschkos CC prasidėjo, nes vakar prausiantis grūdelis pateko į akį. Kadangi nieko naujo neregėto negirdėto nebandžiau ir net nesidažiau tris dienas, daugiau man nebėr ką apkaltint biggrin.gif
Atsakyti
gavau ir as siandien daddygirl muiliukus 4u.gif
"silkinis" eis mamytei dovanu, o su ozku pienu ir propoliu pasilikau sau smile.gif
dar nebandziau, bet siandien vakare jau butinai isbandysiu blush2.gif
kvepia tikrai kepiniais, bet as bandeliu megeja, tai man labai tinka lotuliukas.gif

Gal visgi kas galetu parduoti pabandymui kokio sampuno sausiems plaukams, riebioms saknims, besipuciantiems? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 04 sausio 2010 - 16:08
Gal kas galėtų parduoti lašiuką ko nors iš šio sąrašo:Weleda Drėkinamasis kremas su vilkdalgiais; Lavera Alijošių drėkinamasis skystis; BalmBalm rožių balzamas; Kremas normaliai odai su liepų ekstraktu LOGONA; Kremas normaliai odai su morkų ekstraktu LOGONA? 4u.gif Tik reikėtų siųsti paštu ax.gif
Atsakyti
Gal kuri netycia ar tycia matet Bema sampunu kurioje nors el. parduotuveje pigiau? Na man jie vieni geriausiu... isbandziau Druide Vitality (tiesa, tik viena karta), tai tokio ispudzio nepaliko...
Isbandziau brazilisku riesutu al. + levandu ea+atlasiniu kedru ea kauke. thumbup.gif svelnus, purus, pamaitinti plaukai..
Monica, tik tam brazil. riesutu aliejuj kazkokiu nuosedu nemazai atsirado... normalu ??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 04 sausio 2010 - 17:57
Sveikos 4u.gif
Nusipirkau šiandien jūros druskos ekologiškos iš Maximos "Marsel", noriu darytis vonias su druska ir EA smile.gif O gal kokių receptų voniai žinote su druska? Ko dar galima dėti, kad odą pagražintų, atpalaiduotų, toksinus šalintų ir pan.? smile.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių vaškas 1 arba vaškas 2 smile.gif Kokie atsiliepimai.Kur būtų galima įsigyti ekologiškų ar natūralių depiliacijos priemonių? 4u.gif
Atsakyti