Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 10:07)
įdomu, ar negrauš - jei ten indiškas agrastas, tai turėtų būti prikaupęs gerokai vitamino C smile.gif

Tas pats drinks_cheers.gif Žiūrėsiu kaip ten su graužimu. Be to, prisiskaičiau, kad labai tinka kaip kaukė plaukams (naikina pleiskanas, stiprina šaknis, skatina augimą) bei kaip kondicionierius. Bandysiu viskam, pradžiai 80 g nusipirkau.

O tu nenori ebay nusipirkti amlos? Yra ne vienas tiekėjas, geros kainos ir nereikia su siuntimu tiek žaisti.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 03, 19:26)
Sveikos! gal žinote kur šį mėnesį taikomos nuolaidos natūraliai kosmetikai?

Nimfali puslapyje vis dar beveik perpus mažesnės kainos smile.gif Sveikuose produktuose - ,,Aubrey Organics" kosmetikai iki šv. Valentino nuolaida - 20%, šampūnams ir kondicionieriams - 15%. manau, kad pereik pati per iki skausmo žinomus puslapius ir susižiūrėk smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 04, 10:35)
Tas pats drinks_cheers.gif Žiūrėsiu kaip ten su graužimu.

O tu nenori ebay nusipirkti amlos? Yra ne vienas tiekėjas, geros kainos ir nereikia su siuntimu tiek žaisti.

būtinai apie tai parašyk 4u.gif

gal gausiu jos kitu labai patikimu keliu, bet ačiū už patarimą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 30, 22:40)
Merginos, kurios veidą prausiat arbata, ar kąskart užplikot naują ar užsiplikote iškart kelioms dienoms?
Kokias naudojat?  4u.gif

As veidui prausti siuo metu naudoju arbata (namu gamybos "hidrolata"), darau ja taip: i inda su vandeniu (naudojau stiklini zema troskintuva, kaip ir KN) istatau kita inda (cia pritaikiau stiklaini) su vandeniu ir ziedlapiais (ar lapais, ziurink is ko gaminsi, as gaminau is roziu ziedlapiu) ir taip viriau ~ 30-40 min, stiklainiuke vanduo tai neverda, verda tik pirmajam inde, bet istrauke ziedlapius tai gerai, gal ir daugokai ju idejau, bet gavosi labai tamsi arbata, ir kvapas ryskus, cia beje Kunigundos receptas 4u.gif , ji sake, kad tokia arbata laikosi savaite ir ilgiau, aisku laukyti saldytuve. Nors ir paprasta arbata saldytuve laikydavau beveik savaite.
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 30, 22:25)
O aš pykstu ant Elysambre tušo, po pusantro mėnesio ar dviejų kai sutirštėjo, tai vos ne iki išmetimo, jau taip sunkiai dažo sad.gif Gabaliukais nueina. Tai kas kartą dabar po karštu vandeniu tūtelę palaikau. Hauschka man ir po 8 mėn. puikiausiai būna kad padažo ax.gif

Nu va, taip seniai ji esu irasiusi busimu pirkiniu sarase, bet jei po poros menesiu sudziusta, tai nieko gero schmoll.gif as dar dazausi tusu retai, mano Hauschkos jau 8 men tarnauja ir dar geras g.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 01 04, 01:28)
Merginos, gal galite patarti kokį ea galima būtų palašint ant dantų pastos, kad "numuštų" jos skonį? biggrin.gif Dabar kartais panaudoju arbatmedį, labai patinka, bet norėčiau paįvairinti smile.gif

As siuo metu Niuolio naudoju, skonis truputi geresnis nei arbatmedzio, o jis irgi is mirteniu, turi dezinfekuojanciu ir kitokiu panasiu savybiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 01 04, 01:30)
... užtat nusivyliau druide dantų pastos atidarymu-uždarymu  unsure.gif vargeli, kiek as privargstu, kol atidarau  doh.gif  ir pati pasta man per aitri. naudoju mėtų-citrinų

as kai turejau maza (65 ml) pakuote Druide dantu pastos (su cinamonu), tai irgi kazkaip sunkiai atsidarinejo.. o siuo metu turiu ta didele pakuote (120 ml, su citrinom ir meta) tai viskas ok su atsidarymu.. o ir pastos skonis daug labiau patinka nei cinamonines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 sausio 2010 - 13:06
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 04, 13:59)
As veidui prausti siuo metu naudoju arbata (namu gamybos "hidrolata"), darau ja taip: i inda su vandeniu (naudojau stiklini zema troskintuva, kaip ir KN) istatau kita inda (cia pritaikiau stiklaini) su vandeniu ir ziedlapiais (ar lapais, ziurink is ko gaminsi, as gaminau is roziu ziedlapiu) ir taip viriau ~ 30-40 min, stiklainiuke vanduo tai neverda, verda tik pirmajam inde, bet istrauke ziedlapius tai gerai, gal ir daugokai ju idejau, bet gavosi labai tamsi arbata, ir kvapas ryskus, cia beje Kunigundos receptas  4u.gif , ji sake, kad tokia arbata laikosi savaite ir ilgiau, aisku laukyti saldytuve. Nors ir paprasta arbata saldytuve laikydavau beveik savaite.

Ačiū 4u.gif Pamėginsiu šiandien vakare su medetkom tokį pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių sophyto "Deep Pore Foarming Cleanser" 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Norėjau pasiteiraut ar PC pirktas Vynuogių kauliukų aliejus gali būti naudojamas kaip pagrindinis aliejus? Ir ar būna jo rafinuoto ir nerafinuoto, nes ant butelio nenurodyta koks jis. Parašyta, kad maisto gaminimui, apie kosmetiką neužsiminta. Ką manot?

O kaip ši sudėtis: Gummi Picae, Cera Apis, Adeps Sulllus depuratus, Butyrum, Oleum Helianthi, natūrali? Spelingasgal ne visai tikslus, nes smulkios raidelės blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 03, 14:28)
O rasulu prausiuos jau porą mėnesių kasdien po du kartus ir neatsidžiaugiu. Nei žalias, nei baltas molis panašių asociacijų nekėlė.

O kaip iš molio pasigaminat prausiklį? ax.gif

O iš www.florame.com įmanoma parsisiųst į LT?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 08:07)
teoriškai pakalbėsiu, nes neužsisakiau jokių dar miltelių: kaip kaukę, manyčiau, ir kaip sausąjį šampūną. Pastarojo niekad neteko naudoti, bet vis nutinka kokios situacijos (ekstra atvejai, ligoninės ir pan.), kad visai gerai būtų kažką panašaus turėti smile.gif
palyginau amlą su Akamuti amla, tai vistik Henna boy keliais "centais" pigiau. Aišku, reiktų prisijungti ir pažiūrėti, kokius jie mokesčius skaičiuoja, ar brangus būtų siuntimas.
pastarasis man šiandien žiauriai pagelbėjo nuo akių uždegimo  drinks_cheers.gif
įdomu, ar negrauš - jei ten indiškas agrastas, tai turėtų būti prikaupęs gerokai vitamino C smile.gif

man amla, shikakai, henna ir pan dalykai, pasirodo doh.gif , visai panosej buvo. bet nekreipdavau demesio. dabar jusu deka ir as bandysiu smile.gif
vakar SB tarp kitko pasakiau uzeit i parduotuve, kur tokiu dalyku esu macius, ir ka nors is tu milteliu nupirkt smile.gif bet jis, kaip turbut visi vyrai, kai tiksliai nezino, ka pirkt, tai perka viska biggrin.gif
tai nupirko amlos, shikakai, soapnut, brahmi, neem, juodos henna, citrinos zieveliu, roziu milteliu... dar kazkokiu, kuriu pavadinimu net negirdejus. bet jam, atseit, sake, kad tinka veidui ir plaukams smile.gif oi, kaip laukiu dabar - galesiu skaityt apie juos ir bandyt smile.gif
tik tikiuosi, mums irgi tiks, ne tik azijietems?? doh.gif biggrin.gif

o ka su ta juoda henna daryt? galima su ja viena plaukus dazyt kazin?

Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 04, 14:07)
Gal yra bandžiusių sophyto "Deep Pore Foarming Cleanser" 4u.gif

taigi keli puslapiai atgal buvo komentaras doh.gif

merginos, buvo čia iškilęs klausimas dėl moteriškų EA ir jų poveikio vyrams. Taigi, skaitydama Aromaterapiją nuo A iki Ž radau, kad rožių aliejus, be visų jo poveikių moteriškai giminei, skatina vyrų sėklos gamybą cool.gif Iš to sektų išvada, kad vistik mūsų kaip moteriški suvokiami aliejai leidžia mūsų vyrams mus geriau identifikuoti kaip moteris ir atitinkamai lemia jų elgesį, kitus procesus tongue.gif

o levandas knygos autorė tai išvis, panašu, įsimylėjusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 04, 14:26)
vakar SB tarp kitko pasakiau uzeit i parduotuve, kur tokiu dalyku esu macius, ir ka nors is tu milteliu nupirkt smile.gif bet jis, kaip turbut visi vyrai, kai tiksliai nezino, ka pirkt, tai perka viska  biggrin.gif

ot nuskilo - net pavydžiu baltai thumbup.gif biggrin.gif Nepamiršk atsiliepimų parašyti 4u.gif

tarp mano artimiausių taikinių, nes viskas čia, LT, yra tas indiškasis ženšenis. Nors aprašymas trumpokas, bet kažkaip jaučiu, kad geras daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2010 01 04, 13:20)
Laba diena smile.gif

Norėjau pasiteiraut ar PC pirktas Vynuogių kauliukų aliejus gali būti naudojamas kaip pagrindinis aliejus? Ir ar būna jo rafinuoto ir nerafinuoto, nes ant butelio nenurodyta koks jis. Parašyta, kad maisto gaminimui, apie kosmetiką neužsiminta. Ką manot?

O kaip iš molio pasigaminat prausiklį? ax.gif

jei nieko neraso, bus rafinuotas. tokie dazniausiai kepimui skirti, man atrodo g.gif

Kol Summer atsakys, parasysiu kaip as dariau 4u.gif galimai vairiai. bent jau as dedu, ka tuo metu turiu ax.gif dabar dejau moli (bentonite), cukru (demerara), skysta naturalu muila (muilas putojimo praktiskai nepriduoda, nes daug molio idejau, bet ji dedu padidint prausima ir prailgint prausiklio galiojima).
Atsakyti
Daddygirl, su tavo šilko muilu viskas baigėsi taip - MB buvo įduotas Weledos dušo pienelis, o muilą "atsiėmiau" blush2.gif Nes aš jau netaupiau naudoju, o su jo pagalba labai suprausėm tą gabaliuką doh.gif Prausiuosi juo viena tongue.gif
Atsakyti
katuti, prisimenu berods kad pirkai avokadu alieju?kur?nors ziuriu greit pas Monikute atsiras smile.gif
Atsakyti