Sveikos! gal žinote kur šį mėnesį taikomos nuolaidos natūraliai kosmetikai?
QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 18:19)
aš tai nieko iš ten nepirksiu, bet jei Oksanik nori pirkti iš Uk, tai tos firmos man patikimesnės nei pirma nurodyta su neaiškia produkcija ir kainom.
labai mazai info jie pateikia cia.
gal kad cia ju didmen prekybos puslapis. Oksanik, daznai kompanijos turi du puslapius - didmen ir mazmen prekybos. gal vertetu ju kita puslapi susirast, gal ten daugiau info, ir kainos bus kitokios.
arba - Monica parase musu isbandytus puslapius.
Daddygirl, o kelintas menuo ??
skaiciau rusiskam forume, apie plakikli skirta kremu gamybai, gal tu kur uzmacius UK, nes LT be sansu rasti
Monica, as pirma eileje i gamybos vakareli
skaiciau rusiskam forume, apie plakikli skirta kremu gamybai, gal tu kur uzmacius UK, nes LT be sansu rasti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 19:57)
Daddygirl, o kelintas menuo ??
Daddygirl, tai sveikinu
žinok aš nusipirkau kažkokį plakiklį, bet nelb jis ten geras, yra 2 plastm antgaliai, kiti 2-metaliniai. Molio kaukę su plast,. tai staigiai suplakiau. Bandžiau kremą-tai l. išpurino jį, man labiau patiko rankomis plaktas. Ir šiaip toks netvirtas daiktelis. Žiūrėjau e-bay, tai ten tik su metaliniais antgaliais radau .
ne, merginos, as apie nelabai tolima praeiti kalbejau
dar tik kaupiuosi
Oksanik, mikseriu neteko ieskot
dar tik kaupiuosi
Oksanik, mikseriu neteko ieskot
QUOTE(Odora @ 2010 01 03, 16:12)
summer primink kokia tavo oda? Galvoju gal ir mano jautruolei besitersianciai nabagei odelei patiktu
Įprastai ji rieboka, pablizganti, besikemšanti, vietomis poros didelės, nemažai neaiškios kilmės bėrimų, viena kita giluminė dėmelė Pastaruoju metu tikrai pasitaisius (kaip niekad), kaltinu dažnas molio kaukes ir apskritai prausimąsi moliu. Dabar riebumo prasme oda patapus kaip ir normali, dieną būtinai reikalauja drėkiklio (šiuo metu Hauschkos rožes tepu, tikrai ne per sunkus)
Rasulas toks švelnus, kad esu tikra, jog puikiai tiktų ir jautriai odai Man jis švelnesnis net už baltą molį.
QUOTE(ernesin @ 2010 01 03, 16:18)
O gal žinai ar Urtekram rasulo jau niekada nebus?
Nesidomėjau Apskritai internete mažai kur jo pirkti, gal išėmė iš prekybos
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 03, 19:20)
Labai patenkinta siuo savo gaminiu
Smagu Aš irgi galvojau Eco prausiklį nusipirkti kaip putojantį priedą prie molio, bet galiausiai visai nebepasigendu putojimo.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 03, 20:13)
as tik pora kartu veido kauke dariau su rasulu. reiks grizus ji rimciau isbandyti. labai patiko Tavo aprasymas
Kad tik patiktų
O Green people arba Laveros pastos putoja?
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 03, 23:52)
Laveros mėtinė tai tikrai putoja (nestipriai).
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 03, 23:52)
Green people citrusų-alavijų neputoja. bet man patinka užtat nusivyliau druide dantų pastos atidarymu-uždarymu vargeli, kiek as privargstu, kol atidarau ir pati pasta man per aitri. naudoju mėtų-citrinų
su Naujaisiais
jei tiesa, kad kaip naujus sutiksi, taip ir praleisi, tai aš dėl tinginystės grožio srityje turėčiau būti "išregistruota" iš šitų temų
kad vietoj šampūno ne lotosų, o tie Miti milteliai - berods taip
tai ant odos tepti nerekomenduoji?
teoriškai pakalbėsiu, nes neužsisakiau jokių dar miltelių: kaip kaukę, manyčiau, ir kaip sausąjį šampūną. Pastarojo niekad neteko naudoti, bet vis nutinka kokios situacijos (ekstra atvejai, ligoninės ir pan.), kad visai gerai būtų kažką panašaus turėti
palyginau amlą su Akamuti amla, tai vistik Henna boy keliais "centais" pigiau. Aišku, reiktų prisijungti ir pažiūrėti, kokius jie mokesčius skaičiuoja, ar brangus būtų siuntimas.
pastarasis man šiandien žiauriai pagelbėjo nuo akių uždegimo
įdomu, ar negrauš - jei ten indiškas agrastas, tai turėtų būti prikaupęs gerokai vitamino C
citrinų, šalavijų EA
jei tiesa, kad kaip naujus sutiksi, taip ir praleisi, tai aš dėl tinginystės grožio srityje turėčiau būti "išregistruota" iš šitų temų
QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 16:25)
užsisakiau lotoso miltelių, bet apie naudojimą vietoj šampūno, nebuvo parašyta
Apžiūrėjau aloe gėrimą.Iš konservantų yra potassium sorbatas ir natrio benzoatas, pastarasis negeras, bet dedamas daugmaž į visus gazuotus gėrimus
Apžiūrėjau aloe gėrimą.Iš konservantų yra potassium sorbatas ir natrio benzoatas, pastarasis negeras, bet dedamas daugmaž į visus gazuotus gėrimus
kad vietoj šampūno ne lotosų, o tie Miti milteliai - berods taip
tai ant odos tepti nerekomenduoji?
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 19:49)
O kam tu juos naudotum? Apie sausą šampūną esu girdėjusi atsiliepimus, kad kas bandę, tai neišvalo švariai plaukų
teoriškai pakalbėsiu, nes neužsisakiau jokių dar miltelių: kaip kaukę, manyčiau, ir kaip sausąjį šampūną. Pastarojo niekad neteko naudoti, bet vis nutinka kokios situacijos (ekstra atvejai, ligoninės ir pan.), kad visai gerai būtų kažką panašaus turėti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 02, 16:53)
vis ruosiuos kada uzsakyt ka is to puslapio (henna boy), bet kazkodel vis atidedavau... gal ten brangoka? reiks kada
palyginau amlą su Akamuti amla, tai vistik Henna boy keliais "centais" pigiau. Aišku, reiktų prisijungti ir pažiūrėti, kokius jie mokesčius skaičiuoja, ar brangus būtų siuntimas.
QUOTE(Peach18 @ 2010 01 02, 17:43)
Labai norčiau atsiliepimų apie Rožių fitolį alyvuogių aliejuje ir rugiagėlių hidrolatą (Aroma Natural)?
pastarasis man šiandien žiauriai pagelbėjo nuo akių uždegimo
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 02, 23:29)
Tik va, šiandien pirmą kartą apie amlos miltelius išgirdau, bus įdomu naudoti veidui, kaip drėkinančią žaliavą
įdomu, ar negrauš - jei ten indiškas agrastas, tai turėtų būti prikaupęs gerokai vitamino C
QUOTE(Honey @ 2010 01 04, 00:28)
Merginos, gal galite patarti kokį ea galima būtų palašint ant dantų pastos, kad "numuštų" jos skonį?
citrinų, šalavijų EA
Žiūriu,kad SP turi alavijų sulčių. Rašo,kad sudėtis tik alavijų sultys, ydomu ar tikrai. Bet kaina tai didoka. Jei palyginsi su kaina gamintojo puslapyje.
http://www.sveikipro...00-ml-ecce-vita
http://www.sveikipro...00-ml-ecce-vita