Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 17:04)
Monica, darau 50% ant 50%, o  gal  konservantu  per mazai??
Man tai gyd. liepe gerti, nes butina nuo  nestuke.gif  30 savaites rolleyes.gif
Kur bandei ieskoti???

Žinok jei taip rimtai, tai dar neieškojau blush2.gif vis paseku ekologiškų vitaminų temą, tai kol kas tik dviejų vitaminų vaikams nuorodas išsisaugojusi turiu hihihi.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad nepazeisiu taisykliu blush2.gif
Gal kuri bande uzsakinet is siuo pslp??
http://www.idaromati.....Raw Materials
Kaip ten su pristatymu UK??
Ar labai stabdo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 03 sausio 2010 - 17:28
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 17:04)

konservantai ne prie ko. parašyk, koks kiekis kremo ir kiek dėaji vaško ar emuls. vaško.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 17:26)
Gal kuri bande uzsakinet is siuo pslp??
http://www.idaromati.....Raw Materials

Na nebent kokią heną ar bičių vašką iš ten ryžčiausi pirkti. o tu ką planuoji? Apie ekologiškumą nešneku, kokybė l. neaiški, nes kai kurių produktų kainos yra nerealiai mažos. Jei iš UK, tai New dir. patikimesnis pardavėjas
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 18:40)
konservantai ne prie ko. parašyk, koks kiekis kremo ir kiek dėaji vaško ar emuls. vaško.
Papildyta:

Na nebent kokią heną ar bičių vašką iš ten ryžčiausi pirkti. o tu ką planuoji? Apie ekologiškumą nešneku, kokybė l. neaiški, nes kai kurių produktų kainos yra nerealiai mažos. Jei iš UK, tai New dir. patikimesnis pardavėjas

o nuoroda?? Jau radau 4u.gif
http://www.newdirect...c...id=319&cp=1
QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 18:33)

100 ml hidrolato, 100 ml aliejaus ir 12 g emuls. vasko
Jauciu, kad reikes tau organizuoti gamybos vakareli smile.gif

O is cia:
http://www.aromantic.../home.php?cat=8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 03 sausio 2010 - 17:54
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 17:44)
100 ml hidrolato, 100 ml aliejaus ir 12 g emuls. vasko
Jauciu, kad reikes tau organizuoti gamybos vakareli smile.gif
O is cia:
http://www.aromantic.../home.php?cat=8

panašu (dėl vakarėlio biggrin.gif ). Gal perplakei (per ilgai plakei g.gif ).
Aromantik yra gerai, bet ima be siuntimo dar 4 svarų pakavimo mokestį. Ir kainos abiejose pard. be PVM, dabar jis 17,5 proc..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 03, 15:28)
Kaip molis. Tiesiog plokštelėse sudžiūvęs rasulas nepraradęs savo pirmykštės išvaizdos (užpylus vandeniu kaip mat išbrinksta ir pasidaro įprasta košele), t.y. turi savyje įvairių smulkių grūdelių, masė nėra tokia vienalytė kaip mum įprastas itin smulkus molis. Man rasulas yra ko gero pati švelniausia priemonė veidui prausti (ir kaukėms tuo pačiu) - švariai prausia, valo ir ne tik kad nesausina, bet atrodo lyg net padrėkina biggrin.gif Tiesiog oda tokia švelni ir minkšta po jo man būna, kaip kad aliejum būčiau pasitepus ax.gif To jausmo man laaabai trūksta prausiantis su muilais ar putomis. Pastaruoju atveju nejaučiu komforto. O rasulu prausiuos jau porą mėnesių kasdien po du kartus ir neatsidžiaugiu. Nei žalias, nei baltas molis panašių asociacijų nekėlė.

Naudosiu savos gamybos prausikliui ir veido kaukėms 4u.gif

ir man toks pats svelnumo ir dregnumo jausmas nusiprausus veida pagerintu prausikliu su rasulo moliu, tarsi aliejumi pateptas veidas, nes po gryno prausilkio sausoka odele budavo. As ipyliau rasulo molio i levandu hidrolata, siek tiek roziu ir burgundisko vyno milteliu ir i sia kosele ispaudziau eco veido prausiklio. Labai patenkinta siuo savo gaminiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 03, 18:20)
ir man toks pats svelnumo ir dregnumo jausmas nusiprausus veida pagerintu prausikliu su rasulo moliu

Kur pirkai rasulą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 19:07)
panašu (dėl vakarėlio biggrin.gif ). Gal perplakei (per ilgai plakei g.gif ).
Aromantik yra gerai, bet ima be siuntimo dar 4 svarų pakavimo mokestį. Ir kainos abiejose pard. be PVM, dabar jis 17,5 proc..

aromantik ima pvm??
Ar newdirect?
Na as UK siusiu per MB sese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 03, 19:38)
Kur pirkai rasulą? smile.gif

pas monika :)tas mano prausiklis irgi su grudeliais gavosi, tad ir paskrabina veideli kartu. Eco prausiklio imaisiau , nes naudoju pudrytes, tosel be prausiklio nemanau, kad svariai nuprausciau veideli
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 18:44)
aromantik ima pvm??
Ar newdirect?
Na as UK siusiu per MB sese rolleyes.gif

pvm papildomai skaičiuoja abi. Nesvarbu, ar siunčia į Uk ar Lt.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 03, 13:28)
Kaip molis.
Naudosiu savos gamybos prausikliui ir veido kaukėms 4u.gif

aciukas.
as tik pora kartu veido kauke dariau su rasulu. reiks grizus ji rimciau isbandyti. labai patiko Tavo aprasymas smile.gif

as irgi pirma karta prausikli su moliu pasidariau. sudejau tik skysta muila, bentonite moli, ruda cukru, kelis eterinius (nes tik tokiu dalyku dabar turiu po ranka). kolkas man jis maziau patinka nei namie gaminamas prausiklis.. ax.gif gal reik priprast.

QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 16:04)
Man tai gyd. liepe gerti, nes butina nuo  nestuke.gif  30 savaites rolleyes.gif
Kur bandei ieskoti???

man sluoksniavos kol labai gerai neismaisiau. bet cia darant su biciu vasku.

kaip viska keicia smile.gif - man dar nesake, kad kalci reik gert smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 16:40)

o ka uzmatei ten pigaus? ax.gif
as tik i indelius aki uzmeciau - tai nera labai pigus.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 03, 19:13)
o ka uzmatei ten pigaus?  ax.gif
as tik i indelius aki uzmeciau - tai nera labai pigus.

aš tai nieko iš ten nepirksiu, bet jei Oksanik nori pirkti iš Uk, tai tos firmos man patikimesnės nei pirma nurodyta su neaiškia produkcija ir kainom.
Atsakyti