Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2010 01 03, 00:06)
na, kadangi žinau, iš kur Kunigunda pirko, tai atsakysiu vietoj jos. čia.

O tinka ne rozmarinų vanduo, o rozmarinų eterinis aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 03, 11:46)
o molio ploksteles taip pat naudojas kaip molis? kam naudosi?  4u.gif

Kaip molis. Tiesiog plokštelėse sudžiūvęs rasulas nepraradęs savo pirmykštės išvaizdos (užpylus vandeniu kaip mat išbrinksta ir pasidaro įprasta košele), t.y. turi savyje įvairių smulkių grūdelių, masė nėra tokia vienalytė kaip mum įprastas itin smulkus molis. Man rasulas yra ko gero pati švelniausia priemonė veidui prausti (ir kaukėms tuo pačiu) - švariai prausia, valo ir ne tik kad nesausina, bet atrodo lyg net padrėkina biggrin.gif Tiesiog oda tokia švelni ir minkšta po jo man būna, kaip kad aliejum būčiau pasitepus ax.gif To jausmo man laaabai trūksta prausiantis su muilais ar putomis. Pastaruoju atveju nejaučiu komforto. O rasulu prausiuos jau porą mėnesių kasdien po du kartus ir neatsidžiaugiu. Nei žalias, nei baltas molis panašių asociacijų nekėlė.

Naudosiu savos gamybos prausikliui ir veido kaukėms 4u.gif
Atsakyti
summer primink kokia tavo oda? Galvoju gal ir mano jautruolei besitersianciai nabagei odelei patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 03, 14:28)
O rasulu prausiuos jau porą mėnesių kasdien po du kartus ir neatsidžiaugiu. Nei žalias, nei baltas molis panašių asociacijų nekėlė.

O gal žinai ar Urtekram rasulo jau niekada nebus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 sausio 2010 - 15:18
wink.gif+2010 01 03, 13:48-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 03, 13:48)
O tinka ne rozmarinų vanduo, o rozmarinų eterinis aliejus? ax.gif

Šiuo atveju manyčiau galima imti kitą hidrolatą, nes tikslas ne pvz mažinti plaukų slinkimą, o nuimti elektrinimąsi, ir hidrolatas yra tiesiog aktyvių priemonių tirpinimo bazė dar ir drėkinanti plaukus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Panasu,kad plauku slinkimas sumazejo, tiesiog pradejau gerti kalci rolleyes.gif
Vis niekaip nesuprantu,kodel manogamybos kremai siektiek atsisluoksniuoja...?? Laikau saldytuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 16:08)
Sveikutes 4u.gif
Panasu,kad plauku slinkimas  sumazejo, tiesiog pradejau  gerti kalci rolleyes.gif

Kokį gėrei, ekologišką ar paprastą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 03, 17:12)

natur pharma, austriu kalcis parasyta, neturejau kada ieskoti doh.gif iena emulsikliai:
Noreciau susirasti eko kalci
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 16:08)
Vis niekaip nesuprantu,kodel  manogamybos  kremai siektiek atsisluoksniuoja...?? Laikau  saldytuve g.gif

kažką ne visai teisngai darai...Gal emulsiklio mažai? Gali parašyti, kiek tiksliai ko dėjai? aš šiaip šaldytuve kremų nelaikau, gal ir dėl to g.gif Paeksperimentuok su pigiom žaliavom: vandeniu, kepimo aliejum. žinau, kad KN kremai irgi būna atssiluoksniuoja, bet ten jau dėl bičių vaško subtilybių.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 03, 17:12)

natur pharma, austriu kalcis parasyta, neturejau kada ieskoti doh.gif iena emulsikliai:
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 03, 16:43)

Ir mane labai domintų eco kalcis, nes prisiskaičiusi esu, kad odos problemoms spręsti jis tikrai labai veiksmingas rolleyes.gif
Atsakyti
Monica, darau 50% ant 50%, o gal konservantu per mazai??

QUOTE(ernesin @ 2010 01 03, 17:46)
Ir mane labai domintų eco kalcis, nes prisiskaičiusi esu, kad odos problemoms spręsti jis tikrai labai veiksmingas rolleyes.gif

Man tai gyd. liepe gerti, nes butina nuo nestuke.gif 30 savaites rolleyes.gif
Kur bandei ieskoti???
Atsakyti