Kunigunda, o kur visko galima gauti?
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 01, 23:53)
nu bet kaip tada galima pardavineti be galiojimo termino
QUOTE(pearl @ 2010 01 02, 20:10)
nu bet kaip tada galima pardavineti be galiojimo termino
O kas sakė, kad galima?
Kiekvienas maisto produktas turi savo tinkamumo vartoti terminą ir jis privalo būti nurodytas
Tiesa, kai kurie bitininkai nurodo ne tinkamumo vartoti terminą, o kuriais metais medus surinktas
QUOTE(ernesin @ 2010 01 02, 16:36)
Nusipirkau BellaPierre mineralinę pudrą, visai neblogai maskuoja ir labai natūraliai žiūrisi ant odos. Kažkuri buvo šios produkcijos sudėtis nagrinėjusi, jei gerai pamenu pudrų ir šešėlių jos geros tik tušo ir dar kažko ne labai, pataisykite jei klystu
O Lavera akių pieštukas nieko vertas, nuteka jau po keletos valandų
O Lavera akių pieštukas nieko vertas, nuteka jau po keletos valandų
ir man ji labai patinka, koki numeriuka pirkai?
QUOTE(Peach18 @ 2010 01 02, 18:43)
Labai norčiau atsiliepimų apie Rožių fitolį alyvuogių aliejuje ir rugiagėlių hidrolatą (Aroma Natural)?
rugiageliu hidrolata as naudoju, man labai patinka. Dabar liko labai mazai, tai sumaisiau su verbenu hirdolatu:)
+2010 01 02, 19:59-->
na, kadangi žinau, iš kur Kunigunda pirko, tai atsakysiu vietoj jos. čia.
QUOTE(Simse @ 2010 01 02, 19:59)
Kunigunda, o kur visko galima gauti?
na, kadangi žinau, iš kur Kunigunda pirko, tai atsakysiu vietoj jos. čia.
Ieškojau ebay rasulo purvo plokštelių:
(kadangi iš Urtekram pas mus jau nebėra pirkti), tai netikėtai radau tokį žmogų, pas kurį be rasulo užsisakiau dar amlos, neem ir alūno miltelių. Viskas dideliais kiekiais (nuo 50 g), bet sąlyginai tikrai nebrangiai, tai jau naudosiu naudosiu
Dar tikiuosi kokybės Nes jei klius kas, reiks į AromaNatural kulniuot analogiškų produktų. Tik va, šiandien pirmą kartą apie amlos miltelius išgirdau, bus įdomu naudoti veidui, kaip drėkinančią žaliavą
(kadangi iš Urtekram pas mus jau nebėra pirkti), tai netikėtai radau tokį žmogų, pas kurį be rasulo užsisakiau dar amlos, neem ir alūno miltelių. Viskas dideliais kiekiais (nuo 50 g), bet sąlyginai tikrai nebrangiai, tai jau naudosiu naudosiu
Dar tikiuosi kokybės Nes jei klius kas, reiks į AromaNatural kulniuot analogiškų produktų. Tik va, šiandien pirmą kartą apie amlos miltelius išgirdau, bus įdomu naudoti veidui, kaip drėkinančią žaliavą
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 02, 23:29)
Ieškojau ebay rasulo purvo plokštelių (kadangi iš Urtekram pas mus jau nebėra pirkti), tai netikėtai radau tokį žmogų, pas kurį be rasulo užsisakiau dar amlos, neem ir alūno miltelių. Viskas dideliais kiekiais (nuo 50 g), bet sąlyginai tikrai nebrangiai, tai jau naudosiu naudosiu
Tai jau baisulingai lauksime atsiliepimų QUOTE(Rasma @ 2010 01 02, 22:24)
O kas sakė, kad galima?
Kiekvienas maisto produktas turi savo tinkamumo vartoti terminą ir jis privalo būti nurodytas
Tiesa, kai kurie bitininkai nurodo ne tinkamumo vartoti terminą, o kuriais metais medus surinktas
Rasma,as apie ta kremuka...jame nera galiojimo termino nurodyta....tai va man cia ir keista...bet vistiek, bent kunui sunaudosiu, jei veidui bus blogai...kazkaip jauciu, kad teks man savo kremuka gamintis su roziu ir medetku fitoliais butinai
QUOTE(pearl @ 2010 01 03, 09:01)
Rasma,as apie ta kremuka...jame nera galiojimo termino nurodyta....tai va man cia ir keista...bet vistiek, bent kunui sunaudosiu, jei veidui bus blogai...kazkaip jauciu, kad teks man savo kremuka gamintis su roziu ir medetku fitoliais butinai
prisiminiau, ir as esu skaicius, kad medus negenda. vienas pagrindiniu uk medaus gamintoju/pardaveju buvo tokia knygute atsiuntes. ten rase, kad neatidarytas kamb temperaturoj laikomas medus niekad negenda, gali tik susicukruoti, bet nuo to nenukencia jo kokybe.
siaip ar taip sito kremuko sudety ne vien medus juk.. ir vanduo, ir aliejus..
nu kremo gamintojas duoda garantija jei suges, galesi reikalaut pinigu
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 02, 22:29)
Ieškojau ebay rasulo purvo plokštelių:
o molio ploksteles taip pat naudojas kaip molis? kam naudosi?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 03, 12:46)
prisiminiau, ir as esu skaicius, kad medus negenda. vienas pagrindiniu uk medaus gamintoju/pardaveju buvo tokia knygute atsiuntes. ten rase, kad neatidarytas kamb temperaturoj laikomas medus niekad negenda, gali tik susicukruoti, bet nuo to nenukencia jo kokybe.
Papildyta:
Papildyta:
tik kaip zinot, ar sugedes na, bet nedidele pakuote turiu, tai ir nesijaudinu per daug naudoju pakaitom su aliejais, kad oda daugiau pamaitinciau ir nebepleiskanoja jau