Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 01, 23:22)
Aš turiu pantenolio ir fitokeratinų, iš Monicos, ( čia tas pats kaip keramidai ar ne  g.gif  ),

taip Kunigunda fitokeratinus turėjo galvoje smile.gif. naudojama 5-10 proc. (yra aprašyme)
Atsakyti
Nusipirkau BellaPierre mineralinę pudrą, visai neblogai maskuoja ir labai natūraliai žiūrisi ant odos. Kažkuri buvo šios produkcijos sudėtis nagrinėjusi, jei gerai pamenu pudrų ir šešėlių jos geros tik tušo ir dar kažko ne labai, pataisykite jei klystu ax.gif

O Lavera akių pieštukas nieko vertas, nuteka jau po keletos valandų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 02 sausio 2010 - 15:39
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 15:57)
ernesin nurodytoje temoje Sulu nurodė tokį puslapį dėl amlos miltelių, žiūrėkit, kokių dar įdomybių jame radau:

Multani Mitti milteliai/pudra, kuri gali būti naudojama kaip natūralus sausas šampūnas, lotoso milteliai  rolleyes.gif

Sveiki ax.gif
Tie milteliai labai gerai prieš aliejų kaukes. Dar norėčiau atkreipti dėmesį į šį Nors esu skeptikė, bet ieškodama informacijos radau daug gražių atsiliepimų užsienio forumuose. Tačiau kol neatsiras Lietuvoje, ar nebus galima įsigyti žmogiškomis kainomis, pasikliausiu lietuviškomis gamtos gėrybėmis. Labai norėčiau jūsų komentarų apie Mėtos dilgėlių ekstrakatą: daug jo tept? g.gif Labai patinka man dilgėles, tik jų kaukėms retai turiu laiko.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 01 02, 15:40)
Labai norėčiau jūsų komentarų apie Mėtos dilgėlių ekstrakatą: daug jo tept?  g.gif Labai patinka man dilgėles, tik jų kaukėms retai turiu laiko.
Žinoti, kad jis žiauriai smirda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 02, 16:36)
Nusipirkau BellaPierre mineralinę pudrą, visai neblogai maskuoja ir labai natūraliai žiūrisi ant odos. Kažkuri buvo šios produkcijos sudėtis nagrinėjusi, jei gerai pamenu pudrų ir šešėlių jos geros tik tušo ir dar kažko ne labai, pataisykite jei klystu ax.gif

O Lavera akių pieštukas nieko vertas, nuteka jau po keletos valandų schmoll.gif

o yra pudros labai sviesiu atspalviu? gal esi bandzius Everyday Minerals pudra ir galetum palygint su BellaPierre?

cia anksciau apie tusus kalba ejo, tai galiu pasakyt, kad maniskis Elysambre tusas jau sudziuvo, nebeimanoma pasidazyt blakstienu.. o ji pirkau kiek prisimenu spalio pradzioj g.gif zodziu greitai nusibaige (daziausi ne kasdien).. kol naujas buvo tai blakstienas labai graziai padazydavo, labai patiko..
Papildyta:
QUOTE(Sulu @ 2010 01 02, 16:40)
... Labai norėčiau jūsų komentarų apie Mėtos dilgėlių ekstrakatą: daug jo tept?  g.gif Labai patinka man dilgėles, tik jų kaukėms retai turiu laiko.

QUOTE(ernesin @ 2010 01 02, 16:46)
Žinoti, kad jis žiauriai smirda  doh.gif

drinks_cheers.gif tikrai smirda labai.. buvau prilasinus ir eteriniu alieju.. galvojau kvapas nors siek tiek pageres, bet kur tau.. doh.gif kaip smirdejo, taip ir smirdejo.. ismeciau net neipusejus buteliuko.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 02, 15:47)
o yra pudros labai sviesiu atspalviu? gal esi bandzius Everyday Minerals pudra ir galetum palygint su BellaPierre?

Aš patį tamsiausią 5Nr. ėmiau, nors nesu tamsiaodė, o viso penki atspalviai yra. Gaila, bet EM nebandžiusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 02, 16:49)
maniskis Elysambre tusas jau sudziuvo, nebeimanoma pasidazyt blakstienu.. o ji pirkau kiek prisimenu spalio pradzioj  g.gif  zodziu greitai nusibaige (daziausi ne kasdien).. kol naujas buvo tai blakstienas labai graziai padazydavo, labai patiko..

Prieš porą dienų tą patį rašiau drinks_cheers.gif

Labai gaila, kad jis "veikia" vos apie du mėnesius... kadangi šiaip jo galiojimas - 12 mėn, tai dabar dažausi juo prieš tai pašildžiusi po karšto vandens srovele. Tokiu atveju po pusės minutės beveik atgauna pradinę padėtį ax.gif

Reikės ieškoti kito "geriausio" tušo sad.gif Kolkas vis tik Hauschka nr. 1.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 02, 16:46)

QUOTE(Palomina @ 2010 01 02, 16:49)
drinks_cheers.gif  tikrai smirda labai.. buvau prilasinus ir eteriniu alieju.. galvojau kvapas nors siek tiek pageres, bet kur tau..  doh.gif  kaip smirdejo, taip ir smirdejo.. ismeciau net neipusejus buteliuko..  blush2.gif

aš jį jau turiu, kvapas savotiškas tikrai biggrin.gif
bandysiu įlašinti eterinio- nepagailėsiu, turiu jau negaliojančio tos pačios Mėtos.

tai va, kadangi vis vien sunaudoti pasiryžau, bet jis man dažo plaukus, tai vonioj sumaišiau su plaukų balzamu ir įpyliau eterinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 02 sausio 2010 - 16:39
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 30, 18:26)
Ir dar - rašo, jog nenaudoja jokių gyvulinės kilmės riebalų, tokių kaip lanolinas ir bičių vaškas blink.gif  Pamenu Vyčio Kondrecko straipsnį apie lanoliną - tikrai užsifiksavo, kad su juo viskas gerai, o bičių vašką jau iš Kvapų namų seniausiai išmokus panaudoti savo kremuose g.gif Čia matomai kiek gamintojų - tiek nuomonių  g.gif

lanolinui nemazai zmoniu alergiski, gal del to.
be to jis gyvulines kilmes. gal ir del to.

QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 10:03)
gal tada žvejybos vieteles bent kelias išduotum? biggrin.gif Aš Akamutyje jų mačiau  g.gif
schmoll.gif

as esu macius mazose parduotuvese londone.

vis ruosiuos kada uzsakyt ka is to puslapio (henna boy), bet kazkodel vis atidedavau... g.gif gal ten brangoka? reiks kada smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 01, 20:53)
kiek as skaiciau, tai naudinga doze dienai apie 30-40 ml, didesnis kiekis -zala kepenims ir inkstams, nebent jos ten labai praskiestos -tada ir puse stiklines tiktu  ax.gif

kad pastoviai galima gert, tai tikrai kelis kartus skaiciau.
gerimui parduodamos sultys turetu buti tokios, kurios saugios gerimui (ir koncentracijos prasme). azijos salyse isvis megsta naudot atsigerimui - kaip gaivuji gerima.
o del kiekio - tai pagal produkto aprasa, zinoma drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 01 02, 14:46)

nusipirkau ir as. isbandyt savo nosies jautruma kvapams smile.gif

o kaip naudojot? istept pries plovima kaip kauke?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 02, 16:53)
o kaip naudojot? istept pries plovima kaip kauke?

Pati jo nebandžiau, nes užteko daugumos pasisakymų dėl kvapo biggrin.gif bet kiek žinau tai išplovus galvą įtrenka į plaukus ir kažkiek palaikiusios nuskalauja wink.gif
Atsakyti
Šiandien "Sveikuose produktuose" nusipirkau org. sertifikuoto sezamo aliejaus (bet buvo tik didelis butelis, berods 0.5 litro, tai jau žiauriai ilgam..arba gal kas norės, rašykit AŽ - su mielu noru atpilsiu) ir avokadų aliejaus.

Koks smagus avokadų aliejus thumbup.gif Kokia sodri žalia spalva, vos vos juntamas kvapas wub.gif Sėdžiu dabar su kauke plaukams, dar rozmarino, levandų EA po lašiuką įlašinau...vieno valgomojo šaukšto ir per daug man, plaukai neilgi...
Pradžiugino kaina, nes už 250 ml. avokadų aliejaus tik apie 35 Lt sumokėjau, kai KN 30 ml. man berods tiek kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Labai norčiau atsiliepimų apie Rožių fitolį alyvuogių aliejuje ir rugiagėlių hidrolatą (Aroma Natural)?
Atsakyti