Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2010 01 01, 19:58)
Viešpatėliau  doh.gif  biggrin.gif  tai, kada aš turėsiu lygią, švytinčią odą?  lotuliukas.gif  Bėda ta, kad man karts nuo karto iškyla naujų giluminių, tai dėl to ir norėčiau kažkuo pabalinti. Ar manot, kad netikslinga?  smile.gif

na Monica parašė ką gali išbandyti mirksiukas.gif Man tarkim variantais su rozmarinais atkrinta, nes nenaudoju aliejų, tai nebent rožių arba levandų hidrolatus kada išbandysiu, arba dar dumblių miltelius. Tiesa aš karts nuo karto valau veidą Sophito putomis kurios su rūgštimi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 01, 21:31)
Tiesa aš karts nuo karto valau veidą Sophito putomis kurios su rūgštimi wink.gif

Ir kaip tau jos, ilgiau panaudojus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 01, 20:42)
Ir kaip tau jos, ilgiau panaudojus? bigsmile.gif
Nevertos savo kainos, nežinau kiek jos dasidėjo prie veido spalvos lyginimo, nes pastaruoju metu tikrai pagražėjo(bet ir giluminiai retai beiškyla), bet valomuoju atžvilgiu tai tarkim Madaros valomosios putos man daug labiau patinka, nes šias ilgiau palaikius netgi oda parausta ax.gif
Atsakyti
Šiandien veido ir kūno šveitiklį dariausi, odai labai patiko. Dėjau vieną dalį balto cukranendrių cukraus, vieną dalį augalinio glierino, šiek tiek aloe gelio ir lašą levandų ea. Reikia vieną minutę masažuojant įtrinti, palikti 3-4min ir tada nuplauti. Dabar veidas ir rankos labai švelnios ax.gif
Atsakyti
VISAS SU NAUJAI METAIS!!
4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 12:31)
jei pirkdavau naturalias, o ne spanguoliu skonio, tai sumaisydavau su kitomis sultimis - puse stiklines aloe, puse - sulciu. pagerdavau 2 sav ir padarydavau pertrauka, nes dienai kainuodavo kokie 4-6Lt smile.gif bet kiek zinau galima gerti ir po daugiau (pvz po stikline 2 kartus dienoj) ir visa laika be pertrauku. maciau ir kapsuliu pavidalu yra. gal taip pigiau?  g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 30, 12:35)
Santaverde siūlo gerti po 50 ml aloe sulčių per dieną.

kiek as skaiciau, tai naudinga doze dienai apie 30-40 ml, didesnis kiekis -zala kepenims ir inkstams, nebent jos ten labai praskiestos -tada ir puse stiklines tiktu ax.gif

wink.gif+2009 12 30, 15:59-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 30, 15:59)
O kokį šampūną galėtumėte parekomenduoti plaukams, kurie elektrinasi? smile.gif

sampunau cia nieko nepades, greiciau, priesingai, nuo jo jis tik sustipreja (bent jau man, tai sampunai tai visai nepadeda). Padeda sezamo aliejaus kaukes, o dabar po isplovimo ant dregnu plauku purskiu rozmarinu vandeni su skystu pantenoliu ir keramidais - tai tikrai labai padeda, visos kitos priemones -tik laikinos

QUOTE(pearl @ 2009 12 31, 09:22)
nes jie sako, kad medus negenda...

deja, bet po kokiu 3 metu medus kaip ir aprugsta cool.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 01, 19:42)
Gal galėtumėt patarti, kaip pabalinti dėmes likusias po giluminių spuogų?

tamanai + ersketuoges, dar salieru EA
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 01, 22:53)

sampunau cia nieko nepades, greiciau, priesingai, nuo jo jis tik sustipreja (bent jau man, tai sampunai tai visai nepadeda). Padeda sezamo aliejaus kaukes, o dabar po isplovimo ant dregnu plauku purskiu rozmarinu vandeni su skystu pantenoliu ir keramidais - tai tikrai labai padeda, visos kitos priemones -tik laikinos

Kokiomis proporcijomis naudoji rozmarinus su pantenoliu ir keramidais? O jie gerai ištirpsta, galima drasiai ant plautų plaukų purkšti ir nenuplauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 01, 22:41)
Kokiomis proporcijomis naudoji rozmarinus su pantenoliu ir keramidais?  O jie gerai ištirpsta, galima drasiai ant plautų plaukų purkšti ir nenuplauti? 4u.gif

is akies blush2.gif , viskas gerai istirpo, purskiu ir ant sausu plauku - viskas gerai, o mano plaukai yra tikrai kaprizingi, nieko nuplauti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 01, 23:49)
is akies  blush2.gif , viskas gerai istirpo, purskiu ir ant sausu plauku - viskas gerai,  o mano plaukai yra tikrai kaprizingi, nieko nuplauti nereikia  mirksiukas.gif

Na reiks bandyti maišyti, nes tuoj baigsiu rozmarinus vienus supurkšti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 01, 22:55)
Na reiks bandyti maišyti, nes tuoj baigsiu rozmarinus vienus supurkšti. biggrin.gif

Kur imsi pantenolio ir keramidų? mirksiukas.gif Kaip suprantu su hidrolatu maišysi? smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais mirksiukas.gif

Aš vakar, kaip ir ernesin, pajutau glicerino galią smile.gif Mini lašiuką sumaišiau su Hauschkos rožių kremu, kad būtų daugiau drėgmės nei maitinimo, na tai veidukas buvo pasiutiškai švelnus ir minkštas biggrin.gif Ir kaip anksčiau nemėginau... tokiu princiu turbūt visus netinkančius kremus suoptimizuoti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 01, 23:57)
Kur imsi pantenolio ir keramidų? mirksiukas.gif Kaip suprantu su hidrolatu maišysi? smile.gif

Aš turiu pantenolio ir fitokeratinų, iš Monicos, ( čia tas pats kaip keramidai ar ne g.gif ), tai juos noriu maišyti, tik vis pritrūksta laiko doh.gif . Taip, noriu į rozmarinų hidrolatą, kuris jau į pabaigą. rolleyes.gif Labai gerai ir vienas jis man. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 20:49)
Aš irgi tik vieną naktį su šia kauke miegojau, po to kaip ir tu porą valandų prieš miegą laikydavau, bet kaip ir rašiau - rezultatų 0. O tau ji veiksminga? mirksiukas.gif

Net nežinau, super duper poveikip nepastebėjau, bet vistiek gal kažką padaro g.gif Spuogų tikrai nepsatebėjau, kad dėl to mažiau. Bet gal kiek. Vienu žodžiu vistiek ir vonioj gulėdama tepu veidą, nugarą, krutinę. Bet labiau persikai ir avižos patinka, tik ne visada turiu.
Pelargonių ea negaliu naudot, nes MB skundžiasi kad jam smirdu verysad.gif Net ryte panaudojus, vakare jis jaučia doh.gif
Atsakyti