QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 19:49)
Noriu paklausti, o nuo ko glicerinas lipnus, kaip spėju tai jo reikia minimaliai dėti, nes maišiau su alaviju ir tepiau veidą, tai turėjau nusiprausti nes lipni pasidariau
Tiesiog tokia jo tekstūra. Reikia, jo mažą kiekį sumaišyti , tai tada viskas ok būna.
QUOTE(Monica @ 2010 01 01, 15:18)
Tiesiog tokia jo tekstūra. Reikia, jo mažą kiekį sumaišyti , tai tada viskas ok būna.
Viskas aišku Dariau kaip katutis kažkada rašė, kad ryte paima alijošiaus sulčių deda lašiuką glicerino ir tepasi, tai vis gi tokiam kiekiui alijošiaus jo per daug
noriu paklaust apie shea butter gal kas bandet? koks jo galiojimo laikas ? ar imanoma uztept viena?
va apie sita kalbu http://www.aromanatu...u-sviestas.html
va apie sita kalbu http://www.aromanatu...u-sviestas.html
QUOTE(Atskridus @ 2010 01 01, 18:15)
noriu paklaust apie shea butter gal kas bandet? koks jo galiojimo laikas ? ar imanoma uztept viena?
Sveistmedis galioja ar tai metus ar tai du, gal geriau žinančios pasakys. Tepasi jis sunkiai, dėl to dažniausiai visos jį maišo su kokiu nors kitu skystu aliejumi ir gerai išsuka prieš tepantis, aš naudoju tik rankoms, kulnams, tai man ir vienas patirpdytas tarp delnų puikiai sueina
Su naujais visas!
man visgi ozku sampunas yra antroje vietoje po ciel d'azur ozku sakyciau greiciau naudojasi, kartais lyg galva norisi paniezet ir pavelia lyg
liuks pirkinukas
+2009 12 30, 18:12-->
taip, as ir pastebejau, kad nebera tokio nicko
QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 21:33)
O man ožkos labai vėlė Neįmanoma buvo Net nesugebėjau pabaigt buteliuko šampūno (po poros kartų plaukų draskymo mečiau šalin), šeimynai liepiau kuo greičiau sunaikinti, kad neliptų ant sąžinės
man visgi ozku sampunas yra antroje vietoje po ciel d'azur ozku sakyciau greiciau naudojasi, kartais lyg galva norisi paniezet ir pavelia lyg
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 00:34)
neįsivaizduoju - pirmą kartą juos šiandien apskritai ten pamačiau Bet reikėjo kažkokio minkštesnio procedūroms
liuks pirkinukas
+2009 12 30, 18:12-->
QUOTE(Simse @ 2009 12 30, 18:12)
Perėjau visą temą, bet tokio nick'o neradau Akstesnėje temoje buvo labai panašus nick'as astute0210, tačiau jau išsiregistravęs
taip, as ir pastebejau, kad nebera tokio nicko
QUOTE(ernesin @ 2010 01 01, 18:36)
Sveistmedis galioja ar tai metus ar tai du, gal geriau žinančios pasakys.
2 metus galioja
Labas vakaras. Su Naujaisiais visas! Gal galėtumėt patarti, kaip pabalinti dėmes likusias po giluminių spuogų? Oda lyg ir apsitvarkiusi truputį, beria daug mažiau (tfu tfu tfu) bet tos dėmelės tai gadina visą vaizdą... Skaitau, kad apelsinų ea turi gerą balinamąjį poveikį, bet kaip jį naudoti tinkamai tam reikalui?
QUOTE(Katherina @ 2010 01 01, 19:42)
Gal galėtumėt patarti, kaip pabalinti dėmes likusias po giluminių spuogų? Oda lyg ir apsitvarkiusi truputį, beria daug mažiau (tfu tfu tfu) bet tos dėmelės tai gadina visą vaizdą...
Oda visiškai pasikeičia per 80 dienų, tiesiog reikia kantrybės, aš tai jau pastebėjau, oda lygėja, svarbiausia, kad nekiltų nauji giluminiai nes ir vėl teks išlaukti kol tos dėmelės išnyks
QUOTE(Katherina @ 2010 01 01, 19:42)
Labas vakaras. Su Naujaisiais visas! Gal galėtumėt patarti, kaip pabalinti dėmes likusias po giluminių spuogų? Oda lyg ir apsitvarkiusi truputį, beria daug mažiau (tfu tfu tfu) bet tos dėmelės tai gadina visą vaizdą...
Rozmarinų ea l. tinka šitam reikalui (į 10 ml aliejuas 3-5 l.), taip pat įv. priemonės, skatinančios odos regeneraciją (pvz rožių, levandų produktai, erškėtr. aliejus, dumbliai ir t.t.), rūgščių turintys produktai irgi turėtų tikti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 01, 20:45)
Oda visiškai pasikeičia per 80 dienų, tiesiog reikia kantrybės, aš tai jau pastebėjau, oda lygėja, svarbiausia, kad nekiltų nauji giluminiai nes ir vėl teks išlaukti kol tos dėmelės išnyks
Viešpatėliau tai, kada aš turėsiu lygią, švytinčią odą? Bėda ta, kad man karts nuo karto iškyla naujų giluminių, tai dėl to ir norėčiau kažkuo pabalinti. Ar manot, kad netikslinga?
Sakykit, merginos, naudojot kuri nors Tiens kompanijos naturalia kosmetika? Kai ji jums? Tiko patiko?