Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 10:55)
tikrai statyčiau į šaldytuvą  4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 10:58)
Užtenka vėsioje ir tamsioje vietoje laikyti, ir kaip parašei, geriau nusipilti į mažesnį indelį, o to nedarinėti. Bet aš pirmąją pakuotę(didelę) naudoju niekur nepersipylusi ir laikiau vonioje, jau antras mėnuo, viskas gerai su juo, bet antrąją jau naudosiu persipildinėdama.

Dėkui, mergaitės 4u.gif
Reikės tik susigalvoti į kokį indelį įsipilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 13:08)
Dvi savaites bandžiau šią kaukes, rezultatų 0, o miegojimas tikra kankynė  rolleyes.gif

o aš nakčiai nesidedu, vakare porai valandų ir tiek ax.gif
Neįsivaizduojų kaip miegoti schmoll.gif

Esu gėrus alijošiaus sultis. Bet tas kur gėriau reikdavo po 30-60 ml per diena tik. Iš pradžių lyg nieko buvo, skaržiui gerai.Imuniteto stirpitnimo visai nepastebėjau kaip sirgau taip sirgau. Nors deklaruojama kad laaaabai stiprina imuniteta. Paskui prasidėjo grožybės doh.gif Niekur neparašyta kad esant inkstų ir kepenų nepakankamumui visai negalima, man prasidėjo baisi alergija verysad.gif Nes valo organizmą, bet organizmas nepajėgus valytis. Ir šiaip skaičiau kad visokie organizmo valymai nėra gerai, man geriausias draugas vanduo cool.gif Ir visa kas liko dabar ant plaukų tepu.
Atsakyti
turiu klausima apie sviestmedi blush2.gif jis rankose tirpsta?juo galima gryna tept ******, rankas, vaikuciu veidukus ziema?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 11:55)
beje, vakar Vynotekoje mačiau alijošiaus sulčių, išspaustų iš minkštimo ir atseit, be jokių priedų. Pusės litro butelis kainuoja 19,99 lito berods smile.gif Bet manęs kažkaip nesužavėjo. Nebent kuri labiau nusimananti jas ištirtų biggrin.gif

Manau, kad tikrai jos "pagerintos", sudėties nemačiau, bet kai gėrėm pas draugus jas, tai skonyje jaučiasi saldiklių pridėta.
Nors aš nesu bandžiusi tikrų, gal čia taip turi būti ax.gif

Prisiskaičiusi jūsų patarimų, vakar sugavojau pasigerinti savo rožių kremuką iš Essential care. Kadangi jis man siaubingai "traukė" veidą, įlašinau gelis lašelius glicerino. Na, super gavosi, dabar drėkinimas toks, kokio ir norisi, o jau galvojau jį išmesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 31, 12:53)
Niekur neparašyta kad esant inkstų ir kepenų nepakankamumui visai negalima, man prasidėjo baisi alergija  verysad.gif

dėl to ir aš bijočiau gerti. Metus KT ir taip su oda masė žaidimų prasidėjo, o jei dar ir kepenys prisidėtų - reikėtų iš namų nosies nekišti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2009 12 31, 13:56)
Manau, kad tikrai jos "pagerintos", sudėties nemačiau, bet kai gėrėm pas draugus jas, tai skonyje jaučiasi saldiklių pridėta.

turėjau omenyje ne tuos didelius plastmasinius butelius, kur tikrai saldu, o tokius mažesnius stiklinius 4u.gif Tu irgi apie sultis iš stiklinių?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 31, 13:56)
Prisiskaičiusi jūsų patarimų, vakar sugavojau pasigerinti savo rožių kremuką iš Essential care. Kadangi jis man siaubingai "traukė" veidą, įlašinau gelis lašelius glicerino. Na, super gavosi, dabar drėkinimas toks, kokio ir norisi, o jau galvojau jį išmesti  smile.gif

Manau į visas aloe sultis trup. kažko deda, bent jau citrinos. Aš tokias ir geriu, tai rūgštis aišku jaučiasi, nelb man jų skonis ax.gif Keliausi į Panoraamą, tai ir į vynoteką užsuksiu sudėtį paskaityti. Jei gera, tai būtų super produktas už mažą kainą bigsmile.gif
Na ne veltui aš daug kur siūlau naudoti aug. glicerin., man tai atrodo pigi ir gera priemonė, svarbu tik nepadauginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 31 gruodžio 2009 - 14:13
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 31, 15:33)
turiu klausima apie sviestmedi blush2.gif jis rankose tirpsta?juo galima gryna tept ******, rankas, vaikuciu veidukus ziema?

Tirpsta biggrin.gif Aišku, kad galima, netgi labai patartina, ypač tokiu oru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 15:04)
turėjau omenyje ne tuos didelius plastmasinius butelius, kur tikrai saldu, o tokius mažesnius stiklinius  4u.gif Tu irgi apie sultis iš stiklinių?

Apie plastikinius rašiau blush2.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 15:11)
Na ne veltui aš daug kur siūlau naudoti aug. glicerin., man tai atrodo pigi ir gera priemonė, svarbu tik nepadauginti smile.gif

Gal ir kvailokas klausimas, bet o kas nutiktų padauginus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 31, 14:22)
Apie plastikinius rašiau blush2.gif

Gal ir kvailokas klausimas, bet o kas nutiktų padauginus?  smile.gif

ten tai limonadas lotuliukas.gif MB labai mėgsta, tai tikrai galiu sakyti, kad tai tikrai gaivusis gėrimas ir ne daugiau drinks_cheers.gif

man irgi įdomu rolleyes.gif

ernesin nurodytoje temoje Sulu nurodė tokį puslapį dėl amlos miltelių, žiūrėkit, kokių dar įdomybių jame radau:

Multani Mitti milteliai/pudra, kuri gali būti naudojama kaip natūralus sausas šampūnas, lotoso milteliai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 31 gruodžio 2009 - 14:58
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 14:57)
Multani Mitti milteliai/pudra, kuri gali būti naudojama kaip natūralus sausas šampūnas, lotoso milteliai  rolleyes.gif

įdomu, čia žiedų milteliai g.gif Nes ir aš užsisakiau lotoso miltelių, bet apie naudojimą vietoj šampūno, nebuvo parašyta g.gif

Apžiūrėjau aloe gėrimą.Iš konservantų yra potassium sorbatas ir natrio benzoatas, pastarasis negeras, bet dedamas daugmaž į visus gazuotus gėrimus cool.gif

Linskmų visoms švenčių, einu ir aš ruoštis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 31 gruodžio 2009 - 16:26
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 13:10)
Manija69, pravesim greitai pamokėlę  4u.gif

nusikopijuoji nuorodą, imkim apie medų ir cinamoną: http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveikata/cinamonas-ir-medus--nuo-visu-ligu.d?id=27248349. Tada viršuje, po šriftais renkiesi langelį http://, iššoka lentelė su vienu laukeliu. Į jį įmeti nusikopijuotą nuorodą ir spaudi Gerai. Tada lentelėje vėl atsiranda tuščias langelis, kuriame gali nuorodą trumpai pavadinti Čia apie medų ir cinamoną. Vėl spaudi Gerai ir nuoroda įsideda  4u.gif

tas pats principas su paveikslėliais, tik jiems reikia rinktis IMG laukelį ir paveikslėlio nuorodą dėti į iššokusios lentelės tuščią eilutę smile.gif

kažkada aš irgi taip, iš paprasto paaiškinimo įsicinkinau, forumo techninėje pagalboje kažkaip per sudėtinga buvo  ax.gif

Ačiu tau labai katuti friends.gif , bet man taip nelaidžia.... verysad.gif Kiek esu bandžius ir dabar, išmeta lentelę, bet joje rašo error, reikia įvesti nuorodą reikia įversti antraštę.Bet jos niekur neleidžia įrašyti.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 31, 12:53)
o aš nakčiai nesidedu, vakare porai valandų ir tiek  ax.gif
Neįsivaizduojų kaip miegoti  schmoll.gif

Aš irgi tik vieną naktį su šia kauke miegojau, po to kaip ir tu porą valandų prieš miegą laikydavau, bet kaip ir rašiau - rezultatų 0. O tau ji veiksminga? mirksiukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 14:11)
Noriu paklausti, o nuo ko glicerinas lipnus, kaip spėju tai jo reikia minimaliai dėti, nes maišiau su alaviju ir tepiau veidą, tai turėjau nusiprausti nes lipni pasidariau ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 14:57)
ernesin nurodytoje temoje Sulu nurodė tokį puslapį dėl amlos miltelių, žiūrėkit, kokių dar įdomybių jame radau:

Multani Mitti milteliai/pudra, kuri gali būti naudojama kaip natūralus sausas šampūnas, lotoso milteliai  rolleyes.gif
O kam tu juos naudotum? mirksiukas.gif Apie sausą šampūną esu girdėjusi atsiliepimus, kad kas bandę, tai neišvalo švariai plaukų rolleyes.gif
Atsakyti