Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Jūs tokios greitos, kad tiesiog nespėju ne tik parašyt, bet ir perskaityt biggrin.gif
Bet noriu pasidalinti savo pačiu naujausiu atradimu ax.gif iš tiesų tai pati esu labai nustebusi, bet atrodo, kad man nuo plaukų elektrinimosi padeda hidrolatas unsure.gif Kadangi turiu nemažai ramunėlių hidrolato, kurio kvapas man nelabai, tai sumaišiau jį su pelargonijų hidrolatų ir naudoju ne tik veidui, bet ir plaukus apipurškiu (išplautus, bet jau sausus). Žinokit pirma žiema, kai neturiu jokios bėdos dėl elektrinimosi unsure.gif jokios kitos priežasties sugalvot negalėjau, nes niekas nepasikeitė.
Siūlau pabandyt 4u.gif Padėkit man išsiaiškint ar čia tikrai hidrolatas padeda... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, visai nespėju aš su jumis blush2.gif
va, tik užėjau ir išeinu... studijuoti Monicos puslapio biggrin.gif
Po švenčių kaupsiuosi užsakymui, nes dabar piniginė verkia ax.gif
O į temą... MB tepliojasi tuo, ką duodu, o nenetūralių kremų aš neturiu. Nuo išsausėjimo duodu jam sviestmedį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, klausiau praeitoje temoje, bet turbut nepastebejote arba niekas nevartoja ea i vidu..tad dar karteli noriu pasidometi, ar kas vartoja kokius ea i vidu? as bandziau pipirmeciu pora laseliu su medumi isgerti, teigiama poveiki savo zarnynui pajutau smile.gif dabar domina roziu ea, bet labai jau brangu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 12 21, 18:23)
Sveikos, klausiau praeitoje temoje, bet turbut nepastebejote arba niekas nevartoja ea i vidu..tad dar karteli noriu pasidometi, ar kas vartoja kokius ea i vidu? as bandziau pipirmeciu pora laseliu su medumi isgerti, teigiama poveiki savo zarnynui pajutau smile.gif dabar domina roziu ea, bet labai jau brangu sad.gif

Dauguma aromaterapeutų nerekomenduoja ea naudoti į vidų. Aš nerizikuočiau schmoll.gif

Ragana, gerą mintį davei, reiks išbandyt hidrolatą ant plaukų, o tai dabar šiaušias į visas puses doh.gif
Atsakyti
ir mane domina, pvz.apelsinu ar galima? ax.gif
Atsakyti
Ar kuri bandet roziu vandeni is SP? Kam naudojot? Kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 13:44)
As vis ieskau, kas kemsa poras  smile.gif Kaip galvojat, kas is tokios sudeties galetu?
Aqua, Glycerine, Hydroxypropyl Cellulose, Fruit Acetic acid (Cider vinegar), Diazolidinylm Urea, Iodopropynyl Butylcarbonate

Sintetinis tirštiklis. Taigi yra tikimybės, kad ir jis gali kimšti poras 4u.gif
Atsakyti
Įdomus straipsnis apie ramunėles, papajas ir mirą straipsnis
Atsakyti
Kurios turite melisų hidrolatą, kuo jis Jum kvepia? biggrin.gif Niekaip negaliu priprasti prie to (baisu net apibūdinti) dvėselėnos kvapo doh.gif blush2.gif unsure.gif odai tinka, viskas gerai, nu bet neina purkštis normaliai, purškiuosi ir pučiu orą panosy, kad tik neužuost... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 20:53)
odai tinka, viskas gerai, nu bet neina purkštis normaliai, purškiuosi ir pučiu orą panosy, kad tik neužuost...  blink.gif
Jau įsivaizduoju kaip jautiesi, man tas pats buvo su apelsinų žiedų vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 17:06)
tirpius dedu į kremą, netirpių - ne, nes visai nenoriu, kad veidas apsiveltų pvz. liepžiedžių milteliais biggrin.gif

O be liepziedziu miltuku, kurie cia dar butu netirpus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 21, 22:20)
O be liepziedziu miltuku, kurie cia dar butu netirpus?  mastau.gif

Aš pvz.turiu raudonųjų dobilų, šliaužiančių bruknuolių. Tie milteliai tai stipriai susmulkinti augalai (kaip man atrodo bent jau g.gif ) maždaug kaip prieskonių "konsistencijos"
Atsakyti