Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 31, 11:43)
Dėkui  4u.gif
Nusipirkau Lavera mango šampūną ir kaukę, super džiaugiuosi, kad šampūnas nevėlė plaukų  bigsmile.gif  Gal pagaliau atradau savo  clap.gif  Kaukės poveikį galėsiu parašyti ilgiau panaudojus, bet katik po išplovimo plaukučiai švelnučiai  wub.gif

Kur pirkai?Kiek mokejai? bigsmile.gif

Man labai patiko vakar perskaityti zodziai, zolininkes Danutės Kunčienės:

žmogus negali būti sveikas, jei nesirūpina savo oda: jos nenuprausia, nepaglosto, neapsitrina šlapiu rankšluosčiu ir nepabūna be apdaro – oro vonių. Tada pagerėja kraujotaka, oda kvėpuoja.

Is kart pagalvojau apie sios temos merginas, juk is tikruju mes savo oda labai rupinames. thumbup.gif Bet dar svarbus dalykas ir bamba. biggrin.gif Ir ja reikia valyti.

Ir dar toks receptas, gal kas bandet bigsmile.gif

· Spuogų gydymas. Trys valgomieji šaukštai medaus sumaišoma su šaukšteliu cinamono. Gaunama pasta, kuria prieš miegą patepami paprastieji spuogeliai. Ryte nuplaunama. Pagerėjimas dažniausiai pastebimas jau po kelių savaičių. Gydant kitas odos ligas, pavyzdžiui, egzemą, medus su cinamonu maišomas lygiomis dalimis.

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 10:58)
Kiek žinau tik siunčiasi merginos 4u.gif

gal tada žvejybos vieteles bent kelias išduotum? biggrin.gif Aš Akamutyje jų mačiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 31, 10:59)
Man labai patiko vakar perskaityti zodziai, zolininkes Danutės Kunčienės:

· Spuogų gydymas. Trys valgomieji šaukštai medaus sumaišoma su šaukšteliu cinamono. Gaunama pasta, kuria prieš miegą patepami paprastieji spuogeliai.

kur visas straipsnelis įdėtas? wink.gif Ar čia knyga?

na, kuri bandys galės papasakoti, ar nereikia miegoti su tokia kauke ant klijuotės lotuliukas.gif Nes molis tai puikiai pridžiūna, o medus tąsus, lipnus. Neįsivaizduoju realiai tokia mase ištepto veido ant pagalvės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 12:03)

kur visas straipsnelis įdėtas? wink.gif Ar čia knyga?

na, kuri bandys galės papasakoti, ar nereikia miegoti su tokia kauke ant klijuotės  lotuliukas.gif Nes molis tai puikiai pridžiūna, o medus tąsus, lipnus. Neįsivaizduoju realiai tokia mase ištepto veido ant pagalvės  schmoll.gif

Bet tepti reikia tik spuogelius, jei bus keli taskiukai, nemanau kad bus baisiau nei aliejai ar molis. schmoll.gif Jei jau visa veida reiktu tepti,gal tada daryti tai diena. g.gif
Siaip medu sumaisius su cinamonu, jis sausenis patampa. smile.gif

Nemoku ikelti nuorodu... doh.gif blush2.gif

Cia apie medu ir cinamona :

http://gyvenimas.del...u.d?id=27248349

Cia pasisako zolininke:

http://www.delfi.lt/...e.d?id=27301759

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 31, 11:59)
Kur pirkai?Kiek mokejai? bigsmile.gif

Pirkau PC Mada, šampūnas kainuoja 32,90 lt, o kaukė (pirkau miniuką) 9,90 lt Dar kai perki du produktus suteikia abiems 10 % nuolaidėlę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 31, 11:48)
Linksmų Naujųjų 2010 metų, mergaitės 4u.gif
Avokadų al. tikrai puikus thumbup.gif Labiausiai patinka, kai plaunu galvą ir bėga tamsus vanduo biggrin.gif

Dar norėjau paklausti dėl aloe - turiu iš ciel da'zur. Jeigu atidarysi ir ne kasdien naudosiu, reikia laikyti šaldytuve ar užtenka tamsioje vėsioje spintelėje? Ar, pvz, kažkiek nusipilti į indelį ir naudoti, o kitą dalį padėti atskirai ir nedarinėti? 4u.gif

as nusipylineju, o originala laukau saldytuve smile.gif

reikes ir man ziureti koks vanduo po avokadu bega biggrin.gif
Papildyta:
visoms GRAZIU metu 4u.gif
graziu ta prasme- grazios ir sveikos odos, plauku ir viso kito visus metus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 12 31, 10:00)
labas rytas,
idomu man, ar padejo?  g.gif maziau kabina gerklyte dabar? ir kvaila klausima uzduosiu - cia isoreje pateplioji? ax.gif

Pamirkau ausų krapštuką ir pateplioju ten gerklėje kur paraudę. Dar neilgai naudoju,tai negaliu apie poveikį pasakyti. Tik kai aš pati vaikščiojau su raudona gerkle, tai labai gerą poveikį jutau pasipurškusi vaistinėje pirktu šaltalankių ir medetkų aliejumi. Tai pagalvojau,kad šito poveikis dar geresnis turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 31, 10:59)
· Spuogų gydymas. Trys valgomieji šaukštai medaus sumaišoma su šaukšteliu cinamono. Gaunama pasta, kuria prieš miegą patepami paprastieji spuogeliai. Ryte nuplaunama. Pagerėjimas dažniausiai pastebimas jau po kelių savaičių. Gydant kitas odos ligas, pavyzdžiui, egzemą, medus su cinamonu maišomas lygiomis dalimis.

Dvi savaites bandžiau šią kaukes, rezultatų 0, o miegojimas tikra kankynė rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 11:03)
gal tada žvejybos vieteles bent kelias išduotum? biggrin.gif Aš Akamutyje jų mačiau  g.gif

Nežinau, nes nesidomėjau, čia manau gautum atsakymą wink.gif
Atsakyti
Manija69, pravesim greitai pamokėlę 4u.gif

nusikopijuoji nuorodą, imkim apie medų ir cinamoną: http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveikata/cinamonas-ir-medus--nuo-visu-ligu.d?id=27248349. Tada viršuje, po šriftais renkiesi langelį http://, iššoka lentelė su vienu laukeliu. Į jį įmeti nusikopijuotą nuorodą ir spaudi Gerai. Tada lentelėje vėl atsiranda tuščias langelis, kuriame gali nuorodą trumpai pavadinti Čia apie medų ir cinamoną. Vėl spaudi Gerai ir nuoroda įsideda 4u.gif

tas pats principas su paveikslėliais, tik jiems reikia rinktis IMG laukelį ir paveikslėlio nuorodą dėti į iššokusios lentelės tuščią eilutę smile.gif

kažkada aš irgi taip, iš paprasto paaiškinimo įsicinkinau, forumo techninėje pagalboje kažkaip per sudėtinga buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 31 gruodžio 2009 - 12:11
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 10:55)
tikrai statyčiau į šaldytuvą  4u.gif

beje, vakar Vynotekoje mačiau alijošiaus sulčių, išspaustų iš minkštimo ir atseit, be jokių priedų. Pusės litro butelis kainuoja 19,99 lito berods smile.gif Bet manęs kažkaip nesužavėjo. Nebent kuri labiau nusimananti jas ištirtų biggrin.gif

sudėtį skaitei? aš kiek Lt žiūrėjau, visos buvo neblogai "pagerintos" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 21:42)
dar šviežias, skystas  drinks_cheers.gif O šepetėlis ne plonytis, o įprastas apvaliai storas smile.gif
o ta baze kiekvienas mirtingasis gali pasinaudoti per internetą, ar tik darbuotojos? smile.gif

Tik darbuotojos, zinoma smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 12 30, 22:19)
Potassium sorbate ir sodium benzoate labai placiai visur naudojami - ne tik kosmetikoje, bet ir maistui konservuoti. Nors daug kur raso, kad jie isgaunami sintetiniu budu. Is tikruju tas tiesa, nes mums ir per fakmakologijos paskaitas destytojas pasakojo, kad praktiskai visos medziagos, kurios senais laikais buvo isgaunamos is augalu, dabar taip nebeisgaunamos - jas lengviau susintetinti. Ir manau, kad naturalioj kosmetikoj juos irgi naudoja sintetinius. O tas kitas chlorphenesin  g.gif - negirdetas. Bandziau internete pasieiskoti apie ji, bet kazkaip nepatikimai jis man atrodo. Mazai ziniu, mazai kur naudojamas. Nors kita vertus, mes juk nestovime su zvake ir neziurime, kokius konservantu 'misinelius' beria kosmetikos gamintojai g.gif Gal jis ir naudojamas?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 12:08)
Dvi savaites bandžiau šią kaukes, rezultatų 0, o miegojimas tikra kankynė  rolleyes.gif

net neklausiu, kiek kartų "prilipai" prie pagalvės mirksiukas.gif Yra geresnių būdų - išsimiegoti, kaip rašoma Manijos69 rastame straipsnyje. Ir ta vidinė ramybė labai svarbi. Paatostogavusi per Kalėdas pas tėvus netgi pagalvojau, kad man reikėtų trigubai mažiau kremų, kaukių, aliejų, miltelių, jei nedirbčiau daug streso keliančio darbo ir normaliai išsimiegočiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 12:20)
sudėtį skaitei? aš kiek Lt žiūrėjau, visos buvo neblogai "pagerintos" cool.gif

nespėjau, nes labai skubėjom unsure.gif Išvis vos ne lenkiškos man pasirodė lotuliukas.gif Sakau, kad nesukėlė pasitikėjimo visai schmoll.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 31, 12:30)
Tik darbuotojos, zinoma smile.gif  4u.gif

Pegase net ir paieškos nėra doh.gif

me gustas tu, žadėjai istoriją apie kosmetologę papasakoti mirksiukas.gif Nebandyk numuilinti, nes tik pasirodysi, iškart to paties ir vėl klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 30, 22:40)
Merginos, kurios veidą prausiat arbata, ar kąskart užplikot naują ar užsiplikote iškart kelioms dienoms?
Kokias naudojat?  4u.gif

Ir man įdomu 4u.gif O kokia arbata prausiate ir koks poveikis? Šiaip pastebėjau, kad mes čia daugiau kalbame apie 'atvežtines' priemones, o apie mūsų regione augančias - mažai arba beveik išvis nekalbame, o gal net nenaudojame. Išskyrus arbatas ir mineralinį vandenį g.gif Nusipirkau pora knygučių apie augalus kosmetikoje - kai gausiu skaitysiu ir pasidalinsiu info 4u.gif
Jau kelintą savaitę užgulus skaitau Aromaterapiją nuo A iki Ž - labai informatyvi, džiaugiuosi pirkiniu thumbup.gif

Kalbėjot apie žolininkes, prisiminiau, kad mano sūnaus muzikos mokytoja siūlė kažkokios žolininkės tepaliuko su ghee sviestu ir 24 žolelėmis. Tinka tepti vaikams ir ne tik padukus, kai serga ir, manau, yra daugiau panaudojimo būdų. Minėjo, kad ghee sviestas naudojamas todėl, kad lengvai perneša žoleles į visas organizmo ląsteles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 11:47)
ernesin, ar LT galima kur nors įsigyti tikrai gerų, protu suvokiamos kainos amlos miltelių4u.gif

visas taipogi su artėjančiais 000059.gif

O kas čia tokio? 4u.gif
Atsakyti