Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 12 29, 21:11)
kam naudoji? 4u.gif

Dėjau į veido kremą. Bet reikia labai nedaug,nes jei per daug,tai veidas geltonas lieka. O pagrindinė priežastis, dėl kurios ir pirkau, tai tepu juo vaikui tonziles, nes jam lėtinis tonzilitas, tai tikiuosi gal pagelbės kiek.

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 21:23)
O iš kur perkat šį šampūną?

www.violey.com Šampūnas
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 12 30, 23:19)
O pagrindinė priežastis, dėl kurios ir pirkau, tai tepu juo vaikui tonziles, nes jam lėtinis tonzilitas, tai tikiuosi gal pagelbės kiek.

labas rytas,
idomu man, ar padejo? g.gif maziau kabina gerklyte dabar? ir kvaila klausima uzduosiu - cia isoreje pateplioji? ax.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau jojoba kauke su rozmarinu ea biggrin.gif na, as pries tai tik klausiausi, kaip ea gerai plaukams, bet vakar pati turbut pirma karta pamaciau, KA reiskia tikrai zvilgantys plaukai bigsmile.gif aciu jums merginos 4u.gif wub.gif

Beje, turiu jau savo kremuka - tai sudetis ant dezutes contains (organic and raw): honey, cappings bee pollen, propolis, st. john's wort oil, royal jelly, pure water balsam fir needles (ir dar sirdute gale). Bert ar gali tokia sudetis netureti galiojimo laiko? nes jie sako, kad medus negenda...net nzn...kazkoks vistiek yra turbut konservantas idetas g.gif bet jau ka padarysi, kol kas odai tinka ir patinka, apziuresiu kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 30, 21:25)
Hauschka man ir po 8 mėn. puikiausiai būna kad padažo ax.gif

ir po metų drinks_cheers.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 30, 22:34)
nematau jos parduotuvej  verysad.gif  4u.gif

kad nebeturi jau 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 31, 09:22)
nes jie sako, kad medus negenda...

bet vistiek pasensta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 11:25)
bet vistiek pasensta  cool.gif

tai va g.gif na, nieko, as vistiek poros metu nelaikysiu biggrin.gif greiciau man jis sueis biggrin.gif bet kremas toks tikras kremas, gal kiek keista konsistencija, palyginus su sintetiniais ir kvapas ax.gif na, ir spalva ne is graziuju biggrin.gif

Katuti, primink kas tau nepatiko dr H volume tuse, kad norejai kt isbandyt blush2.gif pamenu, akd turejai kazkokiu jam minusiuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 31 gruodžio 2009 - 09:48
QUOTE(pearl @ 2009 12 31, 09:43)
Katuti, primink kas tau nepatiko dr H volume tuse, kad norejai kt isbandyt blush2.gif pamenu, akd turejai kazkokiu jam minusiuku blush2.gif

kad viskas patiko, norėjau tik pokyčių - ką nors kito išbandyti biggrin.gif Nepasisekė su Hauschkos tušu man tik kartą - antracito spalvos tušas gumulavosi, prasčiau dažė, greičiau sudžiūvo, bet šiaip tai aš jiems jokių priekaištų tikrai neturiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 31 gruodžio 2009 - 10:20
Sveiktės 4u.gif

Iki Naujųjų liko jau visai nedaug, tad noriu palinkėti jums linksmai juos sutikti, būkite gražios ir laimingos!!!
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 12 31, 00:19)

Dėkui 4u.gif

Nusipirkau Lavera mango šampūną ir kaukę, super džiaugiuosi, kad šampūnas nevėlė plaukų bigsmile.gif Gal pagaliau atradau savo clap.gif Kaukės poveikį galėsiu parašyti ilgiau panaudojus, bet katik po išplovimo plaukučiai švelnučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 31, 10:23)

ernesin, ar LT galima kur nors įsigyti tikrai gerų, protu suvokiamos kainos amlos miltelių? 4u.gif

visas taipogi su artėjančiais 000059.gif
Atsakyti
Linksmų Naujųjų 2010 metų, mergaitės 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 16:46)
man aloe vienas didžiausių atradimų šiemet, turiu omenyje kosmetines reikmes  thumbup.gif Kaip ir avokadų aliejus  drinks_cheers.gif

Avokadų al. tikrai puikus thumbup.gif Labiausiai patinka, kai plaunu galvą ir bėga tamsus vanduo biggrin.gif

Dar norėjau paklausti dėl aloe - turiu iš ciel da'zur. Jeigu atidarysi ir ne kasdien naudosiu, reikia laikyti šaldytuve ar užtenka tamsioje vėsioje spintelėje? Ar, pvz, kažkiek nusipilti į indelį ir naudoti, o kitą dalį padėti atskirai ir nedarinėti? 4u.gif

Mačiau šnekėjote apie Druide Vitality šampūną, kaip tik vakar išbandžiau. Buvau pasidariusi aliejinę kaukę (kokosų al.+ea), tai gerai išplovė, nesiskundžiu. Nors iš pradžių galvojau, kad ne viskas gerai išsiplovė. Galvos odai viskas gerai, jokio sudirgimo. Šampūnas su vos vos juntamu kvapu, puta labai lengva ir tokia minkšta smile.gif Galutinis rezultatas - plaukai purūs ir švarūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 31, 10:48)
Dar norėjau paklausti dėl aloe - turiu iš ciel da'zur. Jeigu atidarysi ir ne kasdien naudosiu, reikia laikyti šaldytuve ar užtenka tamsioje vėsioje spintelėje? Ar, pvz, kažkiek nusipilti į indelį ir naudoti, o kitą dalį padėti atskirai ir nedarinėti? 4u.gif

tikrai statyčiau į šaldytuvą 4u.gif

beje, vakar Vynotekoje mačiau alijošiaus sulčių, išspaustų iš minkštimo ir atseit, be jokių priedų. Pusės litro butelis kainuoja 19,99 lito berods smile.gif Bet manęs kažkaip nesužavėjo. Nebent kuri labiau nusimananti jas ištirtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 10:47)
ernesin, ar LT galima kur nors įsigyti tikrai gerų, protu suvokiamos kainos amlos miltelių?  4u.gif

Kiek žinau tik siunčiasi merginos 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 31, 10:48)

Užtenka vėsioje ir tamsioje vietoje laikyti, ir kaip parašei, geriau nusipilti į mažesnį indelį, o to nedarinėti. Bet aš pirmąją pakuotę(didelę) naudoju niekur nepersipylusi ir laikiau vonioje, jau antras mėnuo, viskas gerai su juo, bet antrąją jau naudosiu persipildinėdama.
Atsakyti