Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 30, 15:51)
uzsitepus zalio molio kauke, ima tvinkseti veidas... blink.gif jauciu kaip jis 'pulsuoja'.. blink.gif  jums taip nebuna?

Man nuo visu spalvu moliu ir purvo kaukiu veidas taip tvinksi,bet jau ipratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 30, 19:12)
Lyg minėjai,kad pas tave kitoks šepetėlis? g.gif
Tai tau jis per skystas kaip suprantu? smile.gif

dar šviežias, skystas drinks_cheers.gif O šepetėlis ne plonytis, o įprastas apvaliai storas smile.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 30, 19:26)
duomenų bazėje yra visi duomenys  4u.gif

o ta baze kiekvienas mirtingasis gali pasinaudoti per internetą, ar tik darbuotojos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 30, 19:26)
Čia jie rašo, kad vietoje konservantų naudoja tokias medžiagas: chlorphenesin, potassium sorbate, sodium benzoate ir kt. Gal kuri galėtų pakomentuoti? g.gif

Potassium sorbate ir sodium benzoate labai placiai visur naudojami - ne tik kosmetikoje, bet ir maistui konservuoti. Nors daug kur raso, kad jie isgaunami sintetiniu budu. Is tikruju tas tiesa, nes mums ir per fakmakologijos paskaitas destytojas pasakojo, kad praktiskai visos medziagos, kurios senais laikais buvo isgaunamos is augalu, dabar taip nebeisgaunamos - jas lengviau susintetinti. Ir manau, kad naturalioj kosmetikoj juos irgi naudoja sintetinius. O tas kitas chlorphenesin g.gif - negirdetas. Bandziau internete pasieiskoti apie ji, bet kazkaip nepatikimai jis man atrodo. Mazai ziniu, mazai kur naudojamas. Nors kita vertus, mes juk nestovime su zvake ir neziurime, kokius konservantu 'misinelius' beria kosmetikos gamintojai g.gif Gal jis ir naudojamas?
Atsakyti
O aš pykstu ant Elysambre tušo, po pusantro mėnesio ar dviejų kai sutirštėjo, tai vos ne iki išmetimo, jau taip sunkiai dažo sad.gif Gabaliukais nueina. Tai kas kartą dabar po karštu vandeniu tūtelę palaikau. Hauschka man ir po 8 mėn. puikiausiai būna kad padažo ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios veidą prausiat arbata, ar kąskart užplikot naują ar užsiplikote iškart kelioms dienoms?
Kokias naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 30, 17:07)
O gal gali papasakot kaip tas Vitality sampunas? Kokie tavo plaukai?

Šiaip dabar naudoju Balance, šitas stalčiuj... Balance nelabai limpa, galbūt dėl kvapo (kažkodėl rozmarinai man labai jaučias) ir niežėjimo. Tačiau man beveik visi natūralūs šampūnai dirgina odą. Mano plaukai nelabai reiklūs - plaunu dukart savaitėje (nors plovimo dieną jau nelabai kaip atrodau, bet kai nešioju kasą, tai nelabai matos...), šiaip tiesūs, bet kol drėgni truputį banguoja (sušukavus išsitiesina biggrin.gif), nedažyti, ploni, bet jų daug, todėl sunkūs.

Tikiuos, pagelbėjau 4u.gif Galėsiu apie Vitality daugiau parašyt, kai išbandysiu.
Atsakyti
Man irgi atrodo,kad jis tirštokas, bet nėra per tirštas,daug man jo pasikabina su šepetėliu, todėl ilgiau turiu žaisti. Bet šiaip geras jis man. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turite Druide nenaudojama sampuna pabandymui?
As dabar naudoju rozmarinu hidrolata,tai man jis labai patinka,sumazina raudonuma veido ir taip ramina labai wub.gif Svyti oda wub.gif
Atsakyti
Gilberta, sorry o kur radai toki hidrolata? blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 31, 00:10)
Gilberta, sorry o kur radai toki hidrolata?  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

Pas Monikute mirksiukas.gif
Labai geras man. Prie kvapo jau pripratau thumbup.gif
Atsakyti
nematau jos parduotuvej verysad.gif 4u.gif
naudoju siuo metu roziu hidrolata, siaip daugiau plaukams, kai sukuoju, kad mazintu elektrinimasi, ir siaip, tai negaliu pasakyt kad lb patinka... g.gif tarsi kietina plaukus.. g.gif o gal nusisneku..reik dar panaudot...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 31, 00:34)
nematau jos parduotuvej  verysad.gif  4u.gif
naudoju siuo metu roziu hidrolata, siaip daugiau plaukams, kai sukuoju, kad mazintu elektrinimasi, ir siaip, tai negaliu pasakyt kad lb patinka... g.gif tarsi kietina plaukus.. g.gif  o gal nusisneku..reik dar panaudot...

As roziu irgi neseniai sunaudojau,poveikis labiau matesi ant plauku mirksiukas.gif Man nuo jo labai jie blizgejo ir kaip tik minkstejo g.gif
As Rozmarinu pirkau dar pries pardes atidaryma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 30 gruodžio 2009 - 23:00