Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 12 30, 16:34)
Turėjau omenyje, ar po to naudoti ir balzamą (: Dėkui.
Papildyta:
katuti, turiu dar Druide Vitality ir Logonos vaikišką.

O gal gali papasakot kaip tas Vitality sampunas? Kokie tavo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 17:46)

beje, Elysambre tušas puikiai atlaiko visą dieną, kokia avarija atsitinka nebent vakare, jau grįžus, kai natūraliai mažiau saugaisi. Bet ir negaliu pasakyti, kad jis pralenkė Hauschkos tušą  ax.gif

Siandien ryta panasiai pagalvojau,kad visgi Hauschka geriau. biggrin.gif Patinka man Elysambre, bet kol kas reikia daugiau laiko,kad blakstienos atrodytu nepriekaistingai.Apatines man geriau dazyti su Elysambre, bet virsutinem kol kas jis tirstokas ir reikia pastoveti kol isgrazini iki galo. biggrin.gif Kai miego trukumas ir ryte laiko ne perdaugiausia, renkuosi Dr.H. Bet galutini rezultata gaunu kaip ir vienoda. thumbup.gif
Atsakyti
O kokį šampūną galėtumėte parekomenduoti plaukams, kurie elektrinasi? ax.gif Ir dar...Kur galima įsigyti dr. Hauchska kosmetikos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 30, 17:08)
Patinka man Elysambre, bet kol kas reikia daugiau laiko,kad blakstienos atrodytu nepriekaistingai.

daugiau laiko teko tik šiandien skirti, kai užsižiopsojau ir kaliau tiesiai į akį su Elysambre šepetėliu ir teko perdažyti akį iš naujo doh.gif Gal dar priprasiu prie tokios formos šepetėlio, nes šito tušo tai nesinori niekam atiduoti ax.gif Man Hauschka Volume įspūdingiau padažydavo akis, vistik. Nors gal ir šitas sutirštės po kiek laiko smile.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 30, 17:16-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 30, 17:16)
Kur galima įsigyti dr. Hauchska kosmetikos? rolleyes.gif

Žalia žalia (Stepono 6), Grožio alėjoje (Mados PC, Gedimino9 PC Vokiečių vaistinė), bet čia Vilniuje. Nueik į Hauschkos temą, susirask astutę2010, parašyk jai - ji turėjo mėginėlių neperseniausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 30 gruodžio 2009 - 17:39
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 13:31)
as pirkdavau HandB sultis. iskart po kokius 5L, jie daznai parduoda puse kainos smile.gif
naudojau plaukams ir geriau. gerdavau po mazdaug puse stiklines du kartus i diena. ryte, tik atsikelus, ir vakare einant miegot. jei pirkdavau naturalias, o ne spanguoliu skonio, tai sumaisydavau su kitomis sultimis - puse stiklines aloe, puse - sulciu. pagerdavau 2 sav ir padarydavau pertrauka, nes dienai kainuodavo kokie 4-6Lt smile.gif bet kiek zinau galima gerti ir po daugiau (pvz po stikline 2 kartus dienoj) ir visa laika be pertrauku. maciau ir kapsuliu pavidalu yra. gal taip pigiau?  g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 30, 13:35)
Mačiau ir aš kapsulių, Santaverde 60 kaps. (mėnesiui) kainuoja ~35 EUR cool.gif Man pasirodė per daug, bet pigiau matyt sunkiai ir išeitų rasti g.gif O dėl sulčių, Santaverde siūlo gerti po 50 ml aloe sulčių per dieną. Šito gamintojo tai labai brangios sultys, yra ir su skaniais natūr. pagerinimais, na bet vistiek - prabanga blush2.gif

4u.gif 4u.gif

turiu 1l ciel d'azur nusipirkus, tai panasu, kad cia tikrai gana brangus reikalas, per diena nemazai reikia isgert, tai matyt sugersiu kiek turiu ir tuo pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 19:38)
Žalia žalia (Stepono 6), Grožio alėjoje (Mados PC, Gedimino9 PC Vokiečių vaistinė), bet čia Vilniuje. Nueik į Hauschkos temą, susirask astutę2010, parašyk jai - ji turėjo mėginėlių neperseniausiai smile.gif

Perėjau visą temą, bet tokio nick'o neradau schmoll.gif Akstesnėje temoje buvo labai panašus nick'as astute0210, tačiau jau išsiregistravęs g.gif
Atsakyti
O lavera kosmetika natūrali, nes pirmame puslapyje ji nėra paminėta.Viename forume skaičiau, kad natūrali, tačiau nesu tikra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 18:19)
daugiau laiko teko tik šiandien skirti, kai užsižiopsojau ir kaliau tiesiai į akį su Elysambre šepetėliu ir teko perdažyti akį iš naujo  doh.gif Gal dar priprasiu prie tokios formos šepetėlio, nes šito tušo tai nesinori niekam atiduoti  ax.gif Man Hauschka Volume įspūdingiau padažydavo akis, vistik. Nors gal ir šitas sutirštės po kiek laiko smile.gif

Lyg minėjai,kad pas tave kitoks šepetėlis? g.gif
Tai tau jis per skystas kaip suprantu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 30, 16:03)
Dekui visoms kad taip rupinates  4u.gif neprisiskambinau, bet rezervavau internetu ir laukiu  bigsmile.gif

Aš skambinau prieš kokį mėnesį - sakė, kad nebeturi, ši knyga jau senokai leista - 1994 m.
Pati radau Vagos knygyne Panevėžyje, dar liko viena knyga tame knygyne (Kleve) ir keletas egzempliorių kai kurių mažesnių miestų Vagos knygynuose - duomenų bazėje yra visi duomenys 4u.gif

Žiūrinėju Tisserand puslapiuką, ir atradau įdomios info:Tisserand

Čia jie rašo, kad vietoje konservantų naudoja tokias medžiagas: chlorphenesin, potassium sorbate, sodium benzoate ir kt. Gal kuri galėtų pakomentuoti? g.gif

Ir dar - rašo, jog nenaudoja jokių gyvulinės kilmės riebalų, tokių kaip lanolinas ir bičių vaškas blink.gif Pamenu Vyčio Kondrecko straipsnį apie lanoliną - tikrai užsifiksavo, kad su juo viskas gerai, o bičių vašką jau iš Kvapų namų seniausiai išmokus panaudoti savo kremuose g.gif Čia matomai kiek gamintojų - tiek nuomonių g.gif

Papildyta:
O čia yra neblogų EA receptų:
Tisserand EA receptai
Ir šiaip įdomios info, ypač toms, kurios nėra lankiusios Kvapų namų kursų 4u.gif

Pasidalinsiu savo paskutiniu atrastu EA derinuku - laimas ir benzoinas - ir į aromatinę žvakę, ir į lūpų balzamą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 30, 19:26)
Ir dar - rašo, jog nenaudoja jokių gyvulinės kilmės riebalų, tokių kaip lanolinas ir bičių vaškas blink.gif  Pamenu Vyčio Kondrecko straipsnį apie lanoliną - tikrai užsifiksavo, kad su juo viskas gerai, o bičių vašką jau iš Kvapų namų seniausiai išmokus panaudoti savo kremuose g.gif Čia matomai kiek gamintojų - tiek nuomonių  g.gif

gyvulinių riebalų gali nenaudoti ne dėl to, kad jie blogi ar dar kažkokie, o dėl veganizmo, kaip matau, turi veganų asociacijos ženkliuką, kuomet neleidžiami išvis jokie gyvulinės kilmės produktai ir bandymai su gyvūnais. Bent jau man žinoma, kad veganai ne tik, kad nevartoja maistui jokių gyvulinių produktų, bet taip pat ir nenešioja vilnonių rūbų ir nenaudoja medaus produktų.

Ačiū už receptus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 30, 20:57)
gyvulinių riebalų gali nenaudoti ne dėl to, kad jie blogi ar dar kažkokie, o dėl veganizmo, kaip matau, turi veganų asociacijos ženkliuką, kuomet neleidžiami išvis jokie gyvulinės kilmės produktai ir bandymai su gyvūnais. Bent jau man žinoma, kad veganai ne tik, kad nevartoja maistui jokių gyvulinių produktų, bet taip pat ir nenešioja vilnonių rūbų ir nenaudoja medaus produktų.

Ačiū už receptus  bigsmile.gif

4u.gif
Aišku, ačiū už atsakymą, nesusipratau iš karto pati smile.gif 4u.gif
Šiaip iš Tisserand nemažai esu turėjusi, patiko.
Atsakyti