Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 21:14)
man nuo Weledos rozmarinu sampuno plaukai kosmariskai velias  doh.gif  tik uzdedu sampuno ant plauku ir jau kazkoks veltinis susivelia  blink.gif  po to dedu Sante briliant, tai galai pasvelneja, bet saknys tai Dieve padek.. ir jei leidziu naturaliai isdziut, tai grinai koltunas ant galvos..

gal yra kas megsta si sampuna ir tokiu nesamoniu nedaro plaukams? 4u.gif perleisciau blush2.gif

Ir man taip buvo lotuliukas.gif Beje, kaip nekeista, nevėlė tos pačios Weledos kaštonų šampūnas biggrin.gif Rekomenduoju 4u.gif Deja, dabar neturiu duoti pabandymui, nes Urtekramu su rasulu prausiuosi, tas irgi nelabai velia. Nori pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 30, 14:17)
Rkatyte, paskambink į humanitą, ten rašo, kad yra ir galima į krepšelį įsidėti. O vasarą mačiau Roto knygyne kalvarijų gatvėj,bet tik vieną egzempliorių.

Dekui visoms kad taip rupinates 4u.gif neprisiskambinau, bet rezervavau internetu ir laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 30, 14:22)
man tvinksi tik tos vietos kur spuogas yra.tai klausiau merginu rase katutis, kad del to kad valosi.
bet jei visa veida g.gif gal molis tas netinka?ar cia jau ne pirmas kartas kai ji naudoji? smile.gif

bet neturiu as tu spuogu daug, siuo metu ant kaklo diiidelis toks ir psio, daugiau inkstiru bijau.gif naudoju ji tik antra savaite blush2.gif gerai tada jei valosi 4u.gif aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 12:31)
as pirkdavau HandB sultis. iskart po kokius 5L, jie daznai parduoda puse kainos smile.gif

labai įdomu, kokio dydžio šaldytuvo reikia, kad šitoks kiekis sutilptų ax.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 12 30, 12:54)
Šiandien nusipirkau avokadų aliejaus iš NB (to nerafinuoto).
Gal galėtumėt apšviest, kaip pasidaryt plaukų kaukę? 4u.gif

nusimatuok kokius porą šaukštų, įmasažuok į šaknis, ištepk plaukus per visą jų ilgį. Susisek ir palaikyk bent 1,5-2 val. Jei turi kokio EA, gali įlašinti kelis lašiukus. Paskui beliks plaukus išplauti, kaip įprasta, šampūnu ir džiaugtis atsigavusia ševeliūra mirksiukas.gif

merginos dedasi kepuraites, maišelius, aš tam nelabai sąlygų turiu, tai šiaip po namus pavaikštau smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 30, 13:51)
uzsitepus zalio molio kauke, ima tvinkseti veidas... blink.gif jauciu kaip jis 'pulsuoja'.. blink.gif  jums taip nebuna?

jei jo neuždžiovini, veidas nesudirgsta, tai viskas ok 4u.gif Tavo vietoje tiesiog pabandyčiau kitą, švelnesnio molio rūšį ir pažiūrėčiau, ar geriau tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 15:22)
nusimatuok kokius porą šaukštų, įmasažuok į šaknis, ištepk plaukus per visą jų ilgį. Susisek ir palaikyk bent 1,5-2 val. Jei turi kokio EA, gali įlašinti kelis lašiukus. Paskui beliks plaukus išplauti, kaip įprasta, šampūnu ir džiaugtis atsigavusia ševeliūra  mirksiukas.gif
merginos dedasi kepuraites, maišelius, aš tam nelabai sąlygų turiu, tai šiaip po namus pavaikštau smile.gif

O išplauti tik šampūnu? Ir ar Druide Balance išplaus?

Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
o kuo dar nori? biggrin.gif as plaunu sampunu, tik 2 kartus pamuilinu, po to lasiuka balzamo 4u.gif
vat sedziu jau po visko.dariau jojobos + rozmarinu ea..tik kazkaip nelabai aliejus issiplove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 12 30, 15:29)
O išplauti tik šampūnu? Ir ar Druide Balance išplaus?

pati nenaudoju šito šampūno, man netiko. Jei labai švelnus, gali ir neišplauti. Kaip ir dauguma, turiu du šampūnus - švelnų kasdieninį (Druide ožkų) ir riebiems plaukams, išplaunantį gerai aliejus (Druide Purity) smile.gif Gal ir tu turi kokį "stipresnį" ekstra atvejams?
Atsakyti
Turėjau omenyje, ar po to naudoti ir balzamą (: Dėkui.
Papildyta:
katuti, turiu dar Druide Vitality ir Logonos vaikišką.
Atsakyti
O kokį šampūną galėtumėte parekomenduoti plaukams, kurie elektrinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 12 30, 15:34)
katuti, turiu dar Druide Vitality ir Logonos vaikišką.

sakyčiau, daugiau šansų, kad išplaus Logonos vaikiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 14:22)
labai įdomu, kokio dydžio šaldytuvo reikia, kad šitoks kiekis sutilptų  ax.gif

smile.gif nu buteliukai po 1L. tai vienu metu tik vienas toks saldytuve stovi wink.gif neatidarytu saldytuve laikyt nereik.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 16:30)
smile.gif nu buteliukai po 1L. tai vienu metu tik vienas toks saldytuve stovi wink.gif neatidarytu saldytuve laikyt nereik.

tada aišku 4u.gif Maniau, kad pirkai bidoną blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif

man aloe vienas didžiausių atradimų šiemet, turiu omenyje kosmetines reikmes thumbup.gif Kaip ir avokadų aliejus drinks_cheers.gif

beje, Elysambre tušas puikiai atlaiko visą dieną, kokia avarija atsitinka nebent vakare, jau grįžus, kai natūraliai mažiau saugaisi. Bet ir negaliu pasakyti, kad jis pralenkė Hauschkos tušą ax.gif
Atsakyti