tai užsisakyk iš to mano rasto puslapio, kol nevėlu Nes MB Megos Vagoje irgi pats ieškojo, nes konsultantė "atidžiai" pažiūrėjusi pranešė, kad knygos nebėra, o likučiai po švenčių neinventorizuoti, todėl jo duomenys apie vieną likusį egzempliorių gali neatitikti realybės Akivaizdu, kaip joms rūpi pardavimai....
gal šitos knygos tiražas jau baigiamas išparduoti, kad niekur nėra?
koki alieju naudojat riebiai odai labai linkusiai i spuogus jei nors siek tiek padrekinama oda, o siaip veidas lygus be spuogeliu kai nieko netepu. arba naturalu kremuka man reikia...
ir dar gal ka patarsit del sampuno? dazytiems plaukams, bet kad neriebintu saknu...
ir dar gal ka patarsit del sampuno? dazytiems plaukams, bet kad neriebintu saknu...
QUOTE(Honey @ 2009 12 30, 00:43)
Va, šito šampūno sudėtis: http://www.lacrima.l...
Gal nelabai matysis, bet pirmu numeriu eina aqua, antra sls, o trečia als Dar mačiau propylen glycol ir kitų "natūralių" gėrybių
Gal nelabai matysis, bet pirmu numeriu eina aqua, antra sls, o trečia als Dar mačiau propylen glycol ir kitų "natūralių" gėrybių
Ai as tai manau, kadangi produktai nera sertifikuoti, o skelbia, kad tik naturalus, tai viskas cia normaliai (taip pat kaip ir WELEDOS sampunuose yra SLS...)
Naturalus - tai gali buti daug kam taikoma, nes tiesiog niekas nera nusprendes kas yra naturalu... O vat tie produktai kur jau yra ekologiski ir turi sertifikatus, tai ten jau viskas apibrezta ir negali sakyk, kad ekologiskas jei neturi zenkliuko (aisku buna isimciu..) tai kad ir kiek sakytu, kad tai naturalu, bet neturi sertifikato, tai tikrai ziureciau i sudeti...
Beje esu macius ir eko-sertifikuotu sampunu su sls ir su als - kaip tai suprast reiketu, nes tada nelabai suprantu pagal ka jie sertifikuoja...?
O tiekeju puslapyje, ten matyt kas isvardinta sudetyje, tai butent isvardintos tik tos naturalios medziagos, nes juk be chemijos nepadarysi to putojimo ir nesurase visu... vistiek perkant ant pakuotes reik paskaityt ta jau visa chemine sudeti! Bent jau mano tokia nuomone
Siaip idomu kaip tas sampunas ir ar kasnors bandet?
QUOTE(agnuta @ 2009 12 30, 08:39)
Daddygirl, man rodos, kad tu esi gerus alijosiu sultis. jei tikrai taip yra, gal galetum parasyt koki kieki per diena ir kaip reiktu jas gerti (pries valgi ar po)?
as pirkdavau HandB sultis. iskart po kokius 5L, jie daznai parduoda puse kainos
naudojau plaukams ir geriau. gerdavau po mazdaug puse stiklines du kartus i diena. ryte, tik atsikelus, ir vakare einant miegot. jei pirkdavau naturalias, o ne spanguoliu skonio, tai sumaisydavau su kitomis sultimis - puse stiklines aloe, puse - sulciu. pagerdavau 2 sav ir padarydavau pertrauka, nes dienai kainuodavo kokie 4-6Lt bet kiek zinau galima gerti ir po daugiau (pvz po stikline 2 kartus dienoj) ir visa laika be pertrauku. maciau ir kapsuliu pavidalu yra. gal taip pigiau?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 30, 13:31)
kiek zinau galima gerti ir po daugiau (pvz po stikline 2 kartus dienoj) ir visa laika be pertrauku. maciau ir kapsuliu pavidalu yra. gal taip pigiau?
Mačiau ir aš kapsulių, Santaverde 60 kaps. (mėnesiui) kainuoja ~35 EUR Man pasirodė per daug, bet pigiau matyt sunkiai ir išeitų rasti O dėl sulčių, Santaverde siūlo gerti po 50 ml aloe sulčių per dieną. Šito gamintojo tai labai brangios sultys, yra ir su skaniais natūr. pagerinimais, na bet vistiek - prabanga
O kokį poveikį pajutai nuo aloe gėrimo?
Šiandien nusipirkau avokadų aliejaus iš NB (to nerafinuoto).
Gal galėtumėt apšviest, kaip pasidaryt plaukų kaukę? Niekad nebandžiau...
Kokio kiekio reiktų, kaip tepti ir pan... Mano plaukai ilgoki (na, iki pusės nugaros)
Kokio kiekio reiktų, kaip tepti ir pan... Mano plaukai ilgoki (na, iki pusės nugaros)
Nu jau kaip noriu avokado aliejaus plaukams. Bet reik palaukt kol namo grisiu
O gal man avokadu paciu issitept?
kai geriau viskas man gerai buvo, tai nieko ypatingo nepastebejau bet zinau, kad patiko. dabar kai prisiminiau visai noriu vel pagert.
O gal man avokadu paciu issitept?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 30, 11:35)
Mačiau ir aš kapsulių, Santaverde 60 kaps. (mėnesiui) kainuoja ~35 EUR Man pasirodė per daug, bet pigiau matyt sunkiai ir išeitų rasti O dėl sulčių, Santaverde siūlo gerti po 50 ml aloe sulčių per dieną. Šito gamintojo tai labai brangios sultys, yra ir su skaniais natūr. pagerinimais, na bet vistiek - prabanga
kai geriau viskas man gerai buvo, tai nieko ypatingo nepastebejau bet zinau, kad patiko. dabar kai prisiminiau visai noriu vel pagert.
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 12 30, 13:54)
Šiandien nusipirkau avokadų aliejaus iš NB (to nerafinuoto).
na as va sedziu pasidariusi jojobos kauke su rozmarinu EA
tai dariausi taip(mano plaukai panasaus ilgio):
sudrekinau plaukus
imasazavau aliejaus is karto i saknis, po to per visa ilgi.dejau kazkur 2 saukstus, tai man mazoka.merginos rase, kad padaugint nereikia, nereikia kad aliejus varvetu.
uzsidejau kepuraite(galima maisiuka) ir ranksluostuka, palikau 2 val.kai kurios palieka per nakti, bet man atrodo diskutavo cia, kad nelabai gerai taip ilgai.
sekmes
gal labiau patyrusios daugiau patars, as naujoke
QUOTE(Odora @ 2009 12 30, 08:44)
as ne i tema bet geriau tik aloe king sultis (ryskiai zalias butelys) ir ant ju raso kad organic, bet kazkaip nesusimasciau pries po valgio kaip koki vaista, tiesiog kaip skanu gerima vartoju
prisiskaiciau jusu atsiliepimu issitraukiau savo pamirsta avokado alieju deja neekologiskas tik kad salto spaudimo, tai per nakti palaikius ant plauku siandien plauku isvaizda esu patenkinta tikrai minksti plaukai, ir aliejus lengvai issiplove
prisiskaiciau jusu atsiliepimu issitraukiau savo pamirsta avokado alieju deja neekologiskas tik kad salto spaudimo, tai per nakti palaikius ant plauku siandien plauku isvaizda esu patenkinta tikrai minksti plaukai, ir aliejus lengvai issiplove
tai, manau, galima ir taip - su maistu- gerti. vistiek patenka vitaminai ir kt geris
tik jei dar nori aloe sultimis valyti zarnyna (raso, kad jos ir tai puikiai daro), tada, galvoju, geriau ant tuscio skrandzio.
man tvinksi tik tos vietos kur spuogas yra.tai klausiau merginu rase katutis, kad del to kad valosi.
bet jei visa veida gal molis tas netinka?ar cia jau ne pirmas kartas kai ji naudoji?
bet jei visa veida gal molis tas netinka?ar cia jau ne pirmas kartas kai ji naudoji?