tai ir sakau, kad kazkaip labai jau itartinai graziai parasyta, jokiu sls, jokiu putojimo ingridientu
Va, šito šampūno sudėtis: http://www.lacrima.l...
Gal nelabai matysis, bet pirmu numeriu eina aqua, antra sls, o trečia als Dar mačiau propylen glycol ir kitų "natūralių" gėrybių
Gal nelabai matysis, bet pirmu numeriu eina aqua, antra sls, o trečia als Dar mačiau propylen glycol ir kitų "natūralių" gėrybių
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 20:37)
pasigirsiu, ką SP nukoviau šiandien: Essential Care ekologišką medvilninį rankšluostuką veidui už pusę kainos, arba 13,16 lito Jakšto gatvėj padėtas toks dar vienas
turiu ir aš labai gerai sugeria drėgmę, fainuolis
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 22:43)
Koks puikus pirkinys Turbūt tik Jakšto g. ir tėra jų
neįsivaizduoju - pirmą kartą juos šiandien apskritai ten pamačiau Bet reikėjo kažkokio minkštesnio procedūroms
As irgi jungiuosi prie tu, kurioms pakeitus aplinka suprasteja isvaizda Man pabuvus lt kokia savaite irgi nusauseja veidas, paberia, isielektrina plaukai
Kaltinu viska - sausesni ora, kitas priemones, vandeni, zinoma, saves lepinima maistu per atostogas ...
Lanai skaniai kalbat apie arbatas Mano paskutinis idomesnis bandymas buvo zalioji su ryziais - ir atsigeri ir pavalgai
dekui
neaisku, kas jai buvo nutike (persivalgymas, apsinuodijimas, virusas.. ). vargse labai prisikankino , bet sventems pasveikom
kazkodel galvojau, kad reiktu dar kokio vasko (biciu ar emulsinio), kartu su roziu vasku i krema.. gal galima gamint kaip visad, tik nedidele emulsinio vasko dali pakeisti (kremo pagerinimui) rozu vasku?
Kaltinu viska - sausesni ora, kitas priemones, vandeni, zinoma, saves lepinima maistu per atostogas ...
Lanai skaniai kalbat apie arbatas Mano paskutinis idomesnis bandymas buvo zalioji su ryziais - ir atsigeri ir pavalgai
QUOTE(pearl @ 2009 12 27, 09:50)
dekui
neaisku, kas jai buvo nutike (persivalgymas, apsinuodijimas, virusas.. ). vargse labai prisikankino , bet sventems pasveikom
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 29, 09:56)
Merginos, gal ranku kremo koki recepta patartumet, turiu roziu vasko, nezinau kaip krema psigaminti
kazkodel galvojau, kad reiktu dar kokio vasko (biciu ar emulsinio), kartu su roziu vasku i krema.. gal galima gamint kaip visad, tik nedidele emulsinio vasko dali pakeisti (kremo pagerinimui) rozu vasku?
Daddygirl, man rodos, kad tu esi gerus alijosiu sultis. jei tikrai taip yra, gal galetum parasyt koki kieki per diena ir kaip reiktu jas gerti (pries valgi ar po)?
as ne i tema bet geriau tik aloe king sultis (ryskiai zalias butelys) ir ant ju raso kad organic, bet kazkaip nesusimasciau pries po valgio kaip koki vaista, tiesiog kaip skanu gerima vartoju
prisiskaiciau jusu atsiliepimu issitraukiau savo pamirsta avokado alieju deja neekologiskas tik kad salto spaudimo, tai per nakti palaikius ant plauku siandien plauku isvaizda esu patenkinta tikrai minksti plaukai, ir aliejus lengvai issiplove
prisiskaiciau jusu atsiliepimu issitraukiau savo pamirsta avokado alieju deja neekologiskas tik kad salto spaudimo, tai per nakti palaikius ant plauku siandien plauku isvaizda esu patenkinta tikrai minksti plaukai, ir aliejus lengvai issiplove
o man kazkas ziauriai poras pradejo kimst, tik pirmadieni dariausi kauke, o nosis ir kakta snd jau jodos pradejau pasifloru alieju naudot, bet tik po molio kaukiu, tai nemanau kad nuo jo.gal nuo sventinio maisto
Merginos labai noreciau atsiliepimu apie maskuokli, noriu jo paakiams maskuoti nei poroms aplink nosi ar pakankamai juodus ratilus uzmaskuotu, ar nesausintu paakiu odeles....Ir sviesiai bet ne porcelianinei odai idomu kuri nr pasirinkti 01 ar 02? aciu atsakiusioms
kurios naudoja jojobos alieju plaukams, ar daug jo reikia det netrumpiems plaukasm.nes ziuriu man 30 ml buteliuko kokiems 4 kartams uzteks
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 23:43)
Rkatyte, šiandien Kauno Akropolio "Baltų lankų" knygyne nusipirktau Aromaterapiją nuo A iki Ž Berods dar viena knygutė gulėjo
Na va, o as Vilniaus Akropolyje pries menesi uzsisakiusi, nesugeba atvezti. Suku galva kaip man ja gauti, nes kiek skambinejau po Vagos knygynus, neturi