Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 20:05)
cia ko gero toks efektas visoms dazytu plauku savininkems, plaunancioms naturaliais sampunais

Man taip nėr schmoll.gif Nei su ciel dazur molio, nei su Weledos rozmarinų šampūnais nevėlė nė kiek, nors galai sausoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 29 gruodžio 2009 - 20:28
QUOTE(Honey @ 2009 12 29, 21:27)
Man taip nėr schmoll.gif Nei su ciel dazur molio, nei su Weledos rozmarinų šampūnais nevėlė nė kiek, nors galai sausoki.

tai kodel man Weledos taip velia? plaut nemoku gal? biggrin.gif
ir man nuo jo lyg ir labiau plaukai riebalavos. pora kartu lasinau arbatmedzio ea.

Tai koks sampunas kam maziausiai vele? biggrin.gif gal kuri kokio nors ipiltu pabandymui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 21:08)
ir man nuo jo lyg ir labiau plaukai riebalavos. pora kartu lasinau arbatmedzio ea.

Tai koks sampunas kam maziausiai vele? biggrin.gif gal kuri kokio nors ipiltu pabandymui?  4u.gif

su Weledos ir man taip buvo... doh.gif

ožkų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 22:08)

Dėl riebalavimosi sutinku, man ilgus plaukus tekdavo kone kasdien plaut (šiaip plaunu kas antrą dieną), dabar nors ir nusikirpau, bet rezultatas tas pats - neišplauna gerai ir viskas. Nors dabar šaknys šiek tiek suriebėjusios, gal dėl to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 21:08)
Tai koks sampunas kam maziausiai vele? biggrin.gif

Man nevėlė iš visų bandytų: "Faith in nature" (šokoladinis, kanapių ir baltųjų putoklių), "Lavera" (obuolių, apelsinų), "Urtekram" (rozmarinų, su rasulu) ir vienas iš "Druide" (lyg ir "Equilibrance", jei gerai pamenu..nesu garantuota unsure.gif)

Papildyta:
O man ožkos labai vėlė ax.gif Neįmanoma buvo doh.gif Net nesugebėjau pabaigt buteliuko šampūno (po poros kartų plaukų draskymo mečiau šalin), šeimynai liepiau kuo greičiau sunaikinti, kad neliptų ant sąžinės cool.gif
Atsakyti
Su asmeniniais prašymais rašykit į AŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 22:08)

Tai koks sampunas kam maziausiai vele? biggrin.gif gal kuri kokio nors ipiltu pabandymui?  4u.gif

man is pradziu visi mano turimi naturalus sampunai kaltuna dare kol neismokau kaip reikia naudotis doh.gif po visu plovimu labai slapius plaukus pamozoju laseliu Sante briliant care kondicionieriumi. Dabar is kaltuno silkas pasidaro smile.gif pagaliau susitvarkiau. Sampunai, kuriuos buvau pasiryzusi iskraustyti is namu, vel grizo i mano vonia wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 22:33)
Man nevėlė iš visų bandytų: "Faith in nature" (šokoladinis, kanapių ir baltųjų putoklių), "Lavera" (obuolių, apelsinų), "Urtekram" (rozmarinų, su rasulu) ir vienas iš "Druide" (lyg ir "Equilibrance", jei gerai pamenu..nesu garantuota unsure.gif)

Papildyta:
O man ožkos labai vėlė ax.gif Neįmanoma buvo doh.gif Net nesugebėjau pabaigt buteliuko šampūno (po poros kartų plaukų draskymo mečiau šalin), šeimynai liepiau kuo greičiau sunaikinti, kad neliptų ant sąžinės cool.gif

visgi kaip kiekvienai individualiai tas pats daiktas veikia. Man nuo faith kanapinio kasesi ziauriai, o ozku jau antra sampuna nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Rkatyte, šiandien Kauno Akropolio "Baltų lankų" knygyne nusipirktau Aromaterapiją nuo A iki Ž 4u.gif Berods dar viena knygutė gulėjo ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 15:55)
ciel dezur man gerai, o Faith in nature, kuriame yra ALS mano galvos oda suerzino, kasiausi kaip pasiutusi

Dėkui už informaciją, jau nupirkti šampūnai, bandysim bigsmile.gif

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 19:08)
Bet kaip tada šampūną išplauti iš plaukų, man kitaip neina  doh.gif Tai nejaugi nėra nei vieno šampūno nuo kurio nebūtu tokio efekto  verysad.gif Turbūt taip ir liksiu prie sintetinių.

Pabandyk Lavera (apelsinų, mangų), Logona su bambukais 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 19:37)
pasigirsiu, ką SP nukoviau šiandien: Essential Care ekologišką medvilninį rankšluostuką veidui

Koks puikus pirkinys thumbup.gif Turbūt tik Jakšto g. ir tėra jų ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums sio gamintojo prekes? paziurinejau si sampuna, tai sudetis labai grazi, ar nieko jie nenuslepe? o kuri sudedamoji dalis putojima duoda??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 23:05)
Merginos, o kaip jums sio gamintojo prekes? paziurinejau si sampuna, tai sudetis labai grazi, ar nieko jie nenuslepe? o kuri sudedamoji dalis putojima duoda??

Apie kokį gamintoją Nidulia šneki? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:11)
Apie kokį gamintoją Nidulia šneki? biggrin.gif  4u.gif

ot issiziojusi as doh.gif
http://www.lacrima.l...ionieriumi.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 30, 00:26)

Nelabai tikiu, kad viskas surašyta ax.gif
Radau, sudėtį tos pačios firmos planter's tik kitą šampūną, pabandysiu įkelt paveiksliuką. Ten ir sls yra, nors prie šampūno gamintojo puslapyje nenurodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 29 gruodžio 2009 - 23:37