Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 17:16)
Jei tik kompaktinė pudra, tai galima tiesiai prausti, nes po lengvo masažiuko visi nešvarumai nusiplauna. O jei kreminė tepta, aš prieš tai nuvalau su aliejuku arba pieneliu, o tada su prausikliu prausiuos ax.gif

aciu uz atsakyma, ir as taip pat darau, dabar aprimau smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 18:39)
Pasakykite man kas nors, ar plaunant plaukus su Druide ožkų šampūnu plaukai nesivelia? (ta prasme ar įmanoma plaunant į plaukus pirštus sukišti) Nes mano plaukai šviesinti ir pakankamai išsausėję..
Nes kiek anksčiau bandžiau nat. šampūnų visi labai smarkiai veldavo plaukus, kol išsiplaudavau aš juos, tai puse dar ir išraudavau  doh.gif

cia ko gero toks efektas visoms dazytu plauku savininkems, plaunancioms naturaliais sampunais ( tame tarpe ir as), bet as ju tiesiog nedrauskau ir nekisu pirstu per jega, masazuoju sampunu visa plaulu mase ir neispesu nei vieno plauko:) po to po srove isskalauju, laseli kondicionieriaus , tuomet jau pirstai lengvai lenda i slapius plaukus:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 20:05)
cia ko gero toks efektas visoms dazytu plauku savininkems, plaunancioms naturaliais sampunais ( tame tarpe ir as), bet as ju tiesiog nedrauskau ir nekisu pirstu per jega, masazuoju sampunu visa plaulu mase ir neispesu nei vieno plauko:) po to po srove isskalauju, laseli kondicionieriaus , tuomet jau pirstai lengvai lenda i slapius plaukus:)

Bet kaip tada šampūną išplauti iš plaukų, man kitaip neina doh.gif Tai nejaugi nėra nei vieno šampūno nuo kurio nebūtu tokio efekto verysad.gif Turbūt taip ir liksiu prie sintetinių.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 20:05)

man nuo Weledos rozmarinu sampuno plaukai kosmariskai velias doh.gif tik uzdedu sampuno ant plauku ir jau kazkoks veltinis susivelia blink.gif po to dedu Sante briliant, tai galai pasvelneja, bet saknys tai Dieve padek.. ir jei leidziu naturaliai isdziut, tai grinai koltunas ant galvos..

gal yra kas megsta si sampuna ir tokiu nesamoniu nedaro plaukams? 4u.gif perleisciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 18:39)
Pasakykite man kas nors, ar plaunant plaukus su Druide ožkų šampūnu plaukai nesivelia?

Man veliasi ir apskritai po kelių bandymų niekaip neužkabina ir nesuprantu, kame jo gerumas sad.gif Bandysiu dar prisijaukinti, bet pirmas įspūdis ne super...

Šiaip vėlimą gerokai apmažinu nuolat šlapius plaukus šukuodama retomis plastmasinėmis šukomis. Bė jų jau nebeįsivaizduoju kaip reiktų galvą išsiplaut nesusivėlus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 29, 20:14)
man nuo Weledos rozmarinu sampuno plaukai kosmariskai velias  doh.gif  tik uzdedu sampuno ant plauku ir jau kazkoks veltinis susivelia  blink.gif  po to dedu Sante briliant, tai galai pasvelneja, bet saknys tai Dieve padek.. ir jei leidziu naturaliai isdziut, tai grinai koltunas ant galvos..

gal yra kas megsta si sampuna ir tokiu nesamoniu nedaro plaukams? 4u.gif perleisciau blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 20:30)
Man veliasi ir apskritai po kelių bandymų niekaip neužkabina ir nesuprantu, kame jo gerumas sad.gif Bandysiu dar prisijaukinti, bet pirmas įspūdis ne super...

Šiaip vėlimą gerokai apmažinu nuolat šlapius plaukus šukuodama retomis plastmasinėmis šukomis. Bė jų jau nebeįsivaizduoju kaip reiktų galvą išsiplaut nesusivėlus ax.gif

Įdomus tas natūralių šampūnų poveikis, man jie visi labai švelnina plauką (gal tik Weledos rozmarinų ne taip).. g.gif
Atsakyti
pasigirsiu, ką SP nukoviau šiandien: Essential Care ekologišką medvilninį rankšluostuką veidui už pusę kainos, arba 13,16 lito thumbup.gif Jakšto gatvėj padėtas toks dar vienas mirksiukas.gif

nesuprantu, kaip jums ožkos taip plaukus velia unsure.gif Man nevelia nei jos, nei Purity ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 20:30)

Nu bet aš negaliu plauti taip plaukų, mano ir taip sausi atrodo kad dar labiau sausina. Gal reikia pamėginti su šukom g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 20:08)
Bet kaip tada šampūną išplauti iš plaukų, man kitaip neina  doh.gif Tai nejaugi nėra nei vieno šampūno nuo kurio nebūtu tokio efekto  verysad.gif Turbūt taip ir liksiu prie sintetinių.

Mano plaukai tokie pat. Ožkų velia. Patiko Wellments su sandalmedžiu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 20:08)
Bet kaip tada šampūną išplauti iš plaukų, man kitaip neina  doh.gif Tai nejaugi nėra nei vieno šampūno nuo kurio nebūtu tokio efekto  verysad.gif Turbūt taip ir liksiu prie sintetinių.

ir as taip sakiau, kai pirmi kartai nevyke buvo. Pirma karta atrodziau kaip liutas po auksta itampa, zliumbdama rekiau, kad mesiu velniop naturalius, o dabar neatsidziaugiu:) kantrybes, moteriske smile.gif ir mane cia merginos guode ir kantrybes is pradziu linkejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 gruodžio 2009 - 19:48
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 12 29, 00:15)
Aš pirkau. Spalva labai ryški, tamsi oranžinė. Nuostabiai kvepia šaltalankiais. Su aliejumi iš vaistinės nėra nei ko lyginti, ten išvis jokio kvapo nėra.

kam naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 20:37)
nesuprantu, kaip jums ožkos taip plaukus velia  unsure.gif Man nevelia nei jos, nei Purity  ax.gif

Man purity vėlė, o ožkų toks keistas poveikis-viena kart švelnino, kitą kartą velia biggrin.gif , šiaip pirmas įspūdis jo buvo neblogas , nes kiti druide tai man labai veliantys, bet dabar vistiek primirštas stovi kai ciel d'azur yra ax.gif

Ir dar : prisidedu prie pagyrų avokado aliejui plaukams. Ištryniau plaukus pervisą ilgį, dar sumaišius su rozmarinų EA, laikiau per naktį, išploviau su ciel d'azur. Na efektas labai maloniai nustebino. Plaukai kokių ir noriu-purūs, blizgantys ir nesusiriebalavo greičiau nei visada, o atvirkščiai-pasirodė kad mažiau. Žodžiu pirmi įspūdžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 12 29, 20:42)
Mano plaukai tokie pat. Ožkų velia. Patiko Wellments su sandalmedžiu.

O iš kur perkat šį šampūną?

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 20:45)
ir as taip sakiau, kai pirmi kartai nevyke buvo. Pirma karta atrodziau kaip liutas po auksta itampa, zliumbdama rekiau, kad mesiu velniop naturalius, o dabar neatsidziaugiu:)  kantrybes, moteriske smile.gif ir mane cia merginos guode ir kantrybes is pradziu linkejo  4u.gif

Nu kad man jau nebe pirmi galima sakyti, anksčiau aš naudodavau nat šampūnus, bet neiškenčiau tokio jų poveikio schmoll.gif Dabar galvoju gal geresnių kokių atsirado kaip Druide, bet ir jis velia.
Atsakyti