QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 17:16)
Jei tik kompaktinė pudra, tai galima tiesiai prausti, nes po lengvo masažiuko visi nešvarumai nusiplauna. O jei kreminė tepta, aš prieš tai nuvalau su aliejuku arba pieneliu, o tada su prausikliu prausiuos
aciu uz atsakyma, ir as taip pat darau, dabar aprimau
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 29, 18:39)
Pasakykite man kas nors, ar plaunant plaukus su Druide ožkų šampūnu plaukai nesivelia? (ta prasme ar įmanoma plaunant į plaukus pirštus sukišti) Nes mano plaukai šviesinti ir pakankamai išsausėję..
Nes kiek anksčiau bandžiau nat. šampūnų visi labai smarkiai veldavo plaukus, kol išsiplaudavau aš juos, tai puse dar ir išraudavau
Nes kiek anksčiau bandžiau nat. šampūnų visi labai smarkiai veldavo plaukus, kol išsiplaudavau aš juos, tai puse dar ir išraudavau
cia ko gero toks efektas visoms dazytu plauku savininkems, plaunancioms naturaliais sampunais ( tame tarpe ir as), bet as ju tiesiog nedrauskau ir nekisu pirstu per jega, masazuoju sampunu visa plaulu mase ir neispesu nei vieno plauko:) po to po srove isskalauju, laseli kondicionieriaus , tuomet jau pirstai lengvai lenda i slapius plaukus:)