Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 29, 16:01)
Pamirsau ar C'iel d'azur losjona plaukam reikia isplaut? Kazka pamenu, kad reikia, nors raso, kad nenuplauti, bet kazkam neisplovus plaukai sulipe liko, ar gerai pamenu???

Tikrai reikia.
Jei laikysi kelias valandas, tai išdžiūs į kietas sruogas plaukai, panašiai kaip su geliu plaukams padarius 'šlapių plaukų efektą' mirksiukas.gif Žmonėse jau tikrai nepasirodyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 29, 17:01)
Pamirsau ar C'iel d'azur losjona plaukam reikia isplaut? Kazka pamenu, kad reikia, nors raso, kad nenuplauti, bet kazkam neisplovus plaukai sulipe liko, ar gerai pamenu???

as kai tik ji nusipirkau tai nebuvau dar perskaicius SM kad reikia isplauti ir nedideli kieki pagal instrukcija imasazavau ir palikau tai sakyciau man normaliai buvo tik ant rytojaus jau plaukai jautesi kad gerokai nesvarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 17:02)
Mergaites minejo, kad Hauskos CC makijazo nenuplauna nuo veiduko, kad juo reikia  masazuoti ir praustis tik nemakijazuota veiduka.  Ar tai taip yra? ar galima is karto CC prausti makijazuota veida? o rasulo moliu koki vedeli prausti? tik nedazyta  ar ir makijaza tuo paciu nuplauna?

Jei tik kompaktinė pudra, tai galima tiesiai prausti, nes po lengvo masažiuko visi nešvarumai nusiplauna. O jei kreminė tepta, aš prieš tai nuvalau su aliejuku arba pieneliu, o tada su prausikliu prausiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 17:10)
Tikrai reikia.
Jei laikysi kelias valandas, tai išdžiūs į kietas sruogas plaukai, panašiai kaip su geliu plaukams padarius 'šlapių plaukų efektą' mirksiukas.gif Žmonėse jau tikrai nepasirodyt cool.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 17:10)
as kai tik ji nusipirkau tai nebuvau dar perskaicius SM kad reikia isplauti ir nedideli kieki pagal instrukcija imasazavau ir palikau tai sakyciau man normaliai buvo tik ant rytojaus jau plaukai jautesi kad gerokai nesvarus doh.gif

Aciu 4u.gif tai tiesiog palaikyt pries plovima ir isplaut? O kiek mazdaug jo reikia itrint? I sausus ar truputi padrekintus plaukus?
Atsakyti
O Everyday Minerals pudros naturalios? g.gif
Atsakyti
O ar yra kokių nors natūralių kremų ar ko nors, kad padėtų išbalinti ar pašviesinti strazdanas? ax.gif
Atsakyti
Pasakykite man kas nors, ar plaunant plaukus su Druide ožkų šampūnu plaukai nesivelia? (ta prasme ar įmanoma plaunant į plaukus pirštus sukišti) Nes mano plaukai šviesinti ir pakankamai išsausėję..
Nes kiek anksčiau bandžiau nat. šampūnų visi labai smarkiai veldavo plaukus, kol išsiplaudavau aš juos, tai puse dar ir išraudavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 29 gruodžio 2009 - 17:40
kas yra "papain" ? ziurineju acorelle sudetis ir kur tik raso ant produkto, kad stabdo plaukeliu augima ir iauginejima po depiliacijos visur jis sudetyje yra g.gif radau kad cia galima sios kosmetikos nusipirkti internetu http://www.lacrima.lt/

pasiziurejau tikrai urtekram rimi atsirado, bet toks jau juokas paeme isivaizdavus, kaip pirks moteriskes "gera brangu" sampuna o gaus toki: nei super gero cheminio kvapo ir efektas ant plauku neprognozuojamas rolleyes.gif negera as negera cool.gif
Atsakyti
naturali kosmetika jau ir PC atakuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 29, 18:13)
kas yra "papain" ? ziurineju acorelle sudetis ir kur tik raso ant produkto, kad stabdo plaukeliu augima ir iauginejima po depiliacijos visur jis sudetyje yra g.gif radau kad cia galima sios kosmetikos nusipirkti internetu http://www.lacrima.lt/

tikrai taip. Aš ir dar 1 mergina iš smbandėm papajos enzimus naudoti po depilacijos, tai mums vietom plaukelaii netaugo. o kadangi veikia kaip fermentinis pylingas, tai ir l. sumažėja įaugimo tikimybė. Tik kiek aš skaičiau, tai laikui bėgant (įdėjus papajas į produktą), jo efektyvumas mažėja, bet gal kosmet. firmos sugalvoja, kaip išlaikyti fermento aktyvumą g.gif
Atsakyti
Merginos, ar MINERAL SALTS tonike yra blogai? Aciu.
Atsakyti
o jei tas papajas kazkaip kiekvienakart isibert i priemone atskirai, ir idomu ar veiktu ne po depiliacijos o po skutimo
Atsakyti