Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

gelbekit 4u.gif po mazdaug 4 trinkimu su sante jojoba briliant sampunu taaaip niezti galbos oda (visrugalvy...dideliame plote), kaip kazkada Nidulia rase kad kasosi kaip bluse...tai va as dabar taip verysad.gif jokiu ea nenaudojau...jeeezau kaip nervina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 13:55)
Hydroxypropyl Cellulose - o šitas negali?

Ir man šis krito į akį, reikia panagrinėti kas jis per vienas g.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 21, 14:56)
gelbekit  4u.gif  po mazdaug 4 trinkimu su sante jojoba briliant sampunu taaaip niezti galbos oda (visrugalvy...dideliame plote), kaip kazkada Nidulia rase kad kasosi kaip bluse...tai va as dabar taip  verysad.gif  jokiu ea nenaudojau...jeeezau kaip nervina  sad.gif

ievvvvaa man pirmą kartą(gal 2 plovimus) nuo jo buvo lygiai tas pats, tuomet panaudojau Urtekram, o po to jau tokio reiškinio nebūdavo(bet taip pakaitomis su tuo Urtekram ir naudodavau, nes mėgstu du šampūnus pamainomis naudoti), žinok net negaliu paaiškinti kodėl tik pirmą kartą oda taip sureagavo, bet gal ir tau toks variantas suveiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 21, 11:16)
Aš esu sau gaminusi šampūną iš riešutų muilo nuoviro - realiai nelabai jis man putojo, o plaukai net po balzamo šiurkštūs buvo... Dabar nepamenu tiksliai sudėties, bet dėjau kažkokio aliejaus, EA. Galiausiai neapsikentusi sumaišiau su kažkuriuo Sante ar Logona šampūnu ir taip subaigiau  biggrin.gif Gal blogomis proporcijomis gaminau, nežinau  g.gif Bet norėčiau dar kartelį pabandyt, vienas bandymas - dar ne bandymas, reikia ieškot, ieškot....
Papildyta:
O koks ksantanas nesirištų vandens/arbatos su aliejais?  g.gif Įdomu kaip tie parduotuviniai šampūnai gaminami?

Šampūną dar galima pasigaminti iš vaistinio putoklio, geriau iš jo šaknies, nes geriau putoja... Bet pati nesu bandžius  ax.gif

Daug žaidimo... g.gif

Vat įdomu, iš ko gamina šampūnus Biokosmetikos akademijoje, ten jos tikrai turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 21, 15:40)
Vat įdomu, iš ko gamina šampūnus Biokosmetikos akademijoje, ten jos tikrai turi  rolleyes.gif

nepasiteiravai, kai ten buvai?

Plaukų šampūnas su baziniu aliejumi 100 ml.
Sudėtis: Aqua, Caprylyl capryl glucoside, Cocomidopropyl betaine, Hydrolised wheat protein, Quillaja saponaria, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, linalool*
*Organically produced ingredient
Papildomai praturtintas baziniu aliejumi pagal plaukų tipą.

abejoju stebuklais - matyt perka kažkokias šampūnų bazes ir praturtina jas kokiais aliejais smile.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau pasiteirauti kaip naudojate augalų miltelius iš Monicos
Ar juos galima dėti į savo naudojamą kremą ar reikia dėti į kaukes, kad po to nusiplaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 21, 16:59)
Merginos, norėjau pasiteirauti kaip naudojate augalų miltelius iš Monicos
Ar juos galima dėti į savo naudojamą kremą ar reikia dėti į kaukes, kad po to nusiplaut  g.gif

as kol kas tik i molio kauke dejausi. del kremo manau pacios Monicos reiktu pasiklausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 21, 15:59)
Ar juos galima dėti į savo naudojamą kremą ar reikia dėti į kaukes, kad po to nusiplaut  g.gif

tirpius dedu į kremą, netirpių - ne, nes visai nenoriu, kad veidas apsiveltų pvz. liepžiedžių milteliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 21, 10:55)
vartau Monikos puslapi. nu negaliu visko norisi, visko reikia doh.gif
realiai tai baigiu kameliju alieju, kuri naudojau plaukams, veidui, paakiams zodziu visur. tai noriu dabar vel kokio universalaus aliejuko, arba daug skirtingu  rolleyes.gif ir medetku fitolio ir avieciu seklu aliejuko ir vanilinio aliejuko.... ir dar miltuku... doh.gif
po svenciu turbut bus apsipirkimas smile.gif

Praleidau kažką doh.gif
Kur čia ką pasižiūrėti "pas Monika" bigsmile.gif

atsiprašau..nespėju kokie čia pas jus tempai kosminiai- reaktyviniai biggrin.gif
Atsakyti
beje, ernesin, rasau atsiliepima apie logona purskiama kond su betainu 4u.gif nenuima elektinimosi visai (nors kas ji gali 'nuimt" doh.gif ), ir pastebejau kad siek tiek apsunkina, ta prasme je kazkokie kaip putom supurksti blink.gif
(jei nori, galiu duoti pasimegint be atlygio biggrin.gif negaila)
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2009 12 21, 16:18)
Praleidau kažką doh.gif
Kur čia ką pasižiūrėti "pas Monika" bigsmile.gif

cia http://www.aromanatural.lt/
Atsakyti
Mane tai sudomina kitas dalykas - ką ta manekenė rašė LRyte
kad tepa veidą grynu vitamino E aliejumi, o paakius A vitamino aliejumi g.gif

labai maga išbandyti, kaži kur tokių priemonių įmanoma gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 16:06)
tirpius dedu į kremą, netirpių - ne, nes visai nenoriu, kad veidas apsiveltų pvz. liepžiedžių milteliais biggrin.gif

O gal gali išvardinti kurie yra tirpūs? mirksiukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 21, 16:25)
beje, ernesin, rasau atsiliepima apie logona purskiama kond su betainu 4u.gif nenuima elektinimosi visai (nors kas ji gali 'nuimt" doh.gif ), ir pastebejau kad siek tiek apsunkina, ta prasme je kazkokie kaip putom supurksti  blink.gif

Ačiū, kad parašei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 12 21, 16:28)
tepa veidą grynu vitamino E aliejumi,

šituo tikrai Kvapų namai prekiauja - vitaminas E

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 21, 16:39)
O gal gali išvardinti kurie yra tirpūs? mirksiukas.gif

kur aš turiu, tai būtų alūnas, alantoinas ir B5. Dar gali būti granatų milteliai tirpūs, bet už šituos tai negarantuoju. Netirpūs liepžiedžių, varnalėšų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 gruodžio 2009 - 16:42