Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 17:20)
Gilberta dar prie Summer pasiulymu prideciau Suki cukrini prausikli, kvepia dieviskai, prausia labai svariai ir visiskai nesausina thumbup.gif

O LT suki galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 29, 16:16)
O gal galima koki prausikli pagamint...gal kas žino?

Na tai aš ir gaminuosi prausiklį pati smile.gif Pagrindą imu rasulą, kartais gryną, kartais maišau su žaliu ar baltu moliu. Po to jau improvizacijos, dedu įvairių augalų miltelių, aliejų, EA ir pan. Maišau su arbata ar hidrolatu. Pasidarau 30 ml savaitei. Naudoju ir kaip kaukę, ir kaip prausiklį.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 16:20)
Gilberta dar prie Summer pasiulymu prideciau Suki cukrini prausikli, kvepia dieviskai, prausia labai svariai ir visiskai nesausina thumbup.gif

Aha, visai buvau apie Suki pamiršusi doh.gif Tikrai fainas ir Suki prausiklis. Perkam ebay, per tarpininkes iš JAV, lovelula.com ir kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 29 gruodžio 2009 - 15:26
[quote=Summer-In-Paris,2009 12 29, 16:04
hawthorn - ar cia ne gudobele? dagys lygtai thistle g.gif O gudobeles riebiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 29 gruodžio 2009 - 15:29
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 17:25)
Na tai aš ir gaminuosi prausiklį pati smile.gif Pagrindą imu rasulą, kartais gryną, kartais maišau su žaliu ar baltu moliu. Po to jau improvizacijos, dedu įvairių augalų miltelių, aliejų, EA ir pan. Maišau su arbata ar hidrolatu. Pasidarau 30 ml savaitei. Naudoju ir kaip kaukę, ir kaip prausiklį.
Aha, visai buvau apie Suki pamiršusi doh.gif Tikrai fainas ir Suki prausiklis. Perkam ebay, per tarpininkes iš JAV, lovelula.com ir kitur.

O jei is Monikos paimsiu rasula? Tiks?
As labai noriu Suki pudros,bet nezinau kaip uzsisakyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 29 gruodžio 2009 - 15:33
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 29, 16:30)

iskur nori sakytis, gal galima butu kazkaip pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 17:37)
iskur nori sakytis, gal galima butu kazkaip pagelbeti smile.gif

Is lovelula blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 29, 16:28)
hawthorn - ar cia ne gudobele? dagys lygtai thistle  g.gif O gudobeles riebiems

Ane? g.gif Dabar pati susimąsčiau. Nežinau, kas tas hawthorn, bet man tinka biggrin.gif Kadangi 'thorn' reiškia spyglius, tai kilo asociacija apie dagius ir nusipirkau tongue.gif blush2.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 12 29, 16:30)

Tiks bet koks molis/purvas, kuris tinka tavo odai. Pvz. man žaliasis nelabai patinka, stengiuosi jį tik retkarčiais naudoti ax.gif Bet tai atradau tik po poros mėnesių kasdienių žaidimų rasulas-baltas molis-žalias molis.

Nėra taip jau sunku internetu pirktis, paskirk valandėlę kitą tam laiko ir išmoksi, tik užsienio kalbą (anglų, vokiečių ar prancūzų) mokėk. Reiktų pasidaryti Visa Virtuon kortelę (arba kreditinę, jei yra poreikis) ir užsiregistruoti PayPal. Sistema veikia taip, kad būtų kuo greičiau ir paprasčiau apsipirkinėti smile.gif Parduotuvėje apsipirkti užtrunka ilgiau nei internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 29 gruodžio 2009 - 15:42
[quote=Summer-In-Paris,2009 12 29, 16:40]
Ane? g.gif Dabar pati susimąsčiau. Nežinau, kas tas hawthorn, bet man tinka biggrin.gif Kadangi 'thorn' reiškia spyglius, tai kilo asociacija apie dagius ir nusipirkau tongue.gif blush2.gif

Na, svarbu, kad tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 14:58)
O kaip su Purity arba Vitality - juose irgi yra ALS? 4u.gif

klausimas ne man, bet ikisiu trigrasi:)
ciel dezur man gerai, o Faith in nature, kuriame yra ALS mano galvos oda suerzino, kasiausi kaip pasiutusi
Atsakyti
Pamirsau ar C'iel d'azur losjona plaukam reikia isplaut? Kazka pamenu, kad reikia, nors raso, kad nenuplauti, bet kazkam neisplovus plaukai sulipe liko, ar gerai pamenu???
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 16:04)
Tai kad niekur nedingo smile.gif
Dr. Hauschka kasdienis prausiklis "Cleansing Cream" bei rasulo molis (aš Urtekram naudoju) -

Mergaites minejo, kad Hauskos CC makijazo nenuplauna nuo veiduko, kad juo reikia masazuoti ir praustis tik nemakijazuota veiduka. Ar tai taip yra? ar galima is karto CC prausti makijazuota veida? o rasulo moliu koki vedeli prausti? tik nedazyta ar ir makijaza tuo paciu nuplauna? o Monikos rasulo molis gerai veidukui prausti ar tik urtekramo tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 16:02)
o Monikos rasulo molis gerai veidukui prausti ar tik urtekramo tinkamas?

kad apskritai visi moliai tinkami, jei tik odai patinka 4u.gif Summer aiškiai parašė, kodėl jai favoritas yra Urtekram molis - nes su grūdeliais mirksiukas.gif
Atsakyti