Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 29, 13:51)
Kur pirkai? Nes uzsimusdama ieskau, uzsakiau poroj knygynu, sake jei gaus, paskambins, bet jau menuo ir niekas neskambina  blink.gif

man ir tik vienam Vagos knygyne sugebėjo surasti per visą šių knygynų tinklą (turėjau čekį) apskritai tokią knygą ir pasakyti, kur ji yra. MB parvežė iš Megos - paėmė paskutinį egzempliorių, dar kažkiek egzempliorių turėjo knygynas prie Girstučio ar jame (ne kaunietė, nežinau, kas čia per objektas). Vilniuje prieš šventes vienintelis egzempliorius buvo Liepkalnio gatvės (kur į oro uostą veda, berods) Maximoje 4u.gif

galbūt iš čia būtų įmanoma užsisakyti, nes nerodo, kad tokios knygos nėra ir leido dėtis į krepšelį smile.gif
Atsakyti
Žinok tavęs paskatinta įsigijau dagių šampūną iš Violey thumbup.gif Tik ten didelis buteliukas kainuoja brangiau nei pas mus, tai apsitenkinau mažu.

O kada siunteisi, kazkaip dabar nematau dagiu sampuno ten g.gif
Atsakyti
įdedu porą nuorodų: Lacrima (Acorelle, Planter's) bei Tactus Vitae (aromaterapiniai produktai nėštukėms, mamoms, vaikams) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 15:02)
man ir tik vienam Vagos knygyne sugebėjo surasti per visą šių knygynų tinklą (turėjau čekį) apskritai tokią knygą ir pasakyti, kur ji yra. MB parvežė iš Megos - paėmė paskutinį egzempliorių, dar kažkiek egzempliorių turėjo knygynas prie Girstučio ar jame (ne kaunietė, nežinau, kas čia per objektas). Vilniuje prieš šventes vienintelis egzempliorius buvo Liepkalnio gatvės (kur į oro uostą veda, berods) Maximoje  4u.gif

galbūt iš čia būtų įmanoma užsisakyti, nes nerodo, kad tokios knygos nėra ir leido dėtis į krepšelį  smile.gif

Nu ieskosiu, jei dar liko nors vienas nenupirktas egz Lt, jis bus mano pioneer.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Visas su šventėmis 4u.gif
Atėjau prašyt patarimų...
Kokį patarsite prausiklį,kad gerai išvalytu poras,bet,kad nesausintu.
Dar reikia labai drėkinančių priemonių plaukams.
Pastebėjau,kad mano plaukai pardėjo labai riebaliuotis,gal nuo aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 29, 14:17)
Nu ieskosiu, jei dar liko nors vienas nenupirktas egz Lt, jis bus mano  pioneer.gif

dar lieka Pegaso knygynai (į CUP'ą gali neiti, nes tam tikrai nėra Aromaterapijos nuo A iki Ž). Kokios Baltos lankos. Bet ilgai užtruktų kiekvieną apšmirinėti doh.gif
Atsakyti
Pora atsiliepimu - ka naujo isbandziau per paskutine savaite:
1) Dadygirl muiliuka su koriuku - nuostabus wub.gif putojo gerai, kvapas labai malonus - jis neprikvepintas EA, saldokas, pirty naudojom visa seima iskaitant maziausia ir visi labai patenkinti, kitus isdovanojau su viltim, kad gave ivertins, nors labai gaila buvo ax.gif
2) isbandziau alijosiaus geli plaukams ir buvau nustebinta rezultatu - jei tikrai sumazins riebalavimasi, kaip pasirode po poros panaudojimu, bus super thumbup.gif iki siol bandziau tepti jau sausus plaukus (saknis), ryt istepsiu dar dregnus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 15:24)
dar lieka Pegaso knygynai (į CUP'ą gali neiti, nes tam tikrai nėra Aromaterapijos nuo A iki Ž). Kokios Baltos lankos. Bet ilgai užtruktų kiekvieną apšmirinėti  doh.gif

Baltose lankose uzsisakiau ir kaip rasiau, niekas dar nepaskambino.
Dabar skambineju po Vagos knygynus, mazu ten pavyks 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką, tik ne į temą, bet tikiuosiu sulauksiu atsakymo 4u.gif Kaip namuose būtų galima nustatyti odos tipą? blush2.gif Jei padės galiu šiek tiek apibūdinti:po akimis(žemiau) yra baltų mažyčių spuogeliu,kurios paspaudus dažniausiai išlenda baltas dalykas(nežinau kaip kitaip pasakyt); dar spuogų yra ties plaukais, iš jų dažniausiai išteka baltas skystis;turiu strazdanų;daugiau spuogelių neturiu niekur, nebent vieną kitą;kai nusiprausiu veida kartais "tempia" odą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 29 gruodžio 2009 - 14:34
Merginos kaip suki pudrytės? Gal kas bandė?
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 29, 15:03)
O kada siunteisi, kazkaip dabar nematau dagiu sampuno ten g.gif

Tai kad niekur nedingo smile.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 12 29, 15:19)
Kokį patarsite prausiklį,kad gerai išvalytu poras,bet,kad nesausintu.

Dr. Hauschka kasdienis prausiklis "Cleansing Cream" bei rasulo molis (aš Urtekram naudoju) - abu nepaprastai švelnūs, su mini šveitiklio efektu, galima naudoti kasdien ryte ir vakare. Odos visiškai nesausina, tačiau nuprausia švariai ir porų nekemša. Ilgą laiką CC naudojau, prieš porą mėnesių atradau, kaip gera praustis su rasulu (ir būtent Urtekram, nes šis gamintojas rasulą tokiom plokštelėm parduoda, o sumaišius su vandeniu lieka kaip mini grūdelių, kurie dar ir pašveičia švelniai, panašiai kaip migdolų miltai Hauschkos prausiklyje; kitus esu mačiusi pirkti itin smulkų rasulą, bet nematau poreikio mainyti Urtekram į kitą gamintoją, be to ir kaina labai gera, už 400 g berods apie 20 lt tesumokėjau, +- pora litų). Dabar tik pažiūrėjau, kad Lietuvoje nebėra pirkti doh.gif doh.gif O mama, man jau tuoj baigsis jis, pražūsiu unsure.gif O pirkau birželį Holos...

wink.gif+2009 12 29, 15:31-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 29, 15:31)
Turiu klausimuką, tik ne į temą, bet tikiuosiu sulauksiu atsakymo 4u.gif  Kaip namuose būtų galima nustatyti odos tipą?

Man panašu į normalią odą, kurią vietomis retkarčiais paberia ax.gif O spuogeliai po akimis, kaip merginos kažkada čia buvo diskutavusios, yra lyg odos akmenukai g.gif Gal kuri plačiau papasakos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 29 gruodžio 2009 - 15:09
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 17:04)
Tai kad niekur nedingo smile.gif
Dr. Hauschka kasdienis prausiklis "Cleansing Cream" bei rasulo molis (aš Urtekram naudoju) - abu nepaprastai švelnūs, su mini šveitiklio efektu, galima naudoti kasdien ryte ir vakare. Odos visiškai nesausina, tačiau nuprausia švariai ir porų nekemša. Ilgą laiką CC naudojau, prieš porą mėnesių atradau, kaip gera praustis su rasulu (ir būtent Urtekram, nes šis gamintojas rasulą tokiom plokštelėm parduoda, o sumaišius su vandeniu lieka kaip mini grūdelių, kurie dar ir pašveičia švelniai, panašiai kaip migdolų miltai Hauschkos prausiklyje; kitus esu mačiusi pirkti itin smulkų rasulą, bet nematau poreikio mainyti Urtekram į kitą gamintoją, be to ir kaina labai gera, už 400 g berods apie 20 lt tesumokėjau, +- pora litų). Dabar tik pažiūrėjau, kad Lietuvoje nebėra pirkti doh.gif  doh.gif O mama, man jau tuoj baigsis jis, pražūsiu unsure.gif O pirkau birželį Holos...

O gal galima koki prausikli pagamint...gal kas žino?
CC imsiu tikrai.
Atsakyti
Gilberta dar prie Summer pasiulymu prideciau Suki cukrini prausikli, kvepia dieviskai, prausia labai svariai ir visiskai nesausina thumbup.gif
Atsakyti