cia biski off topic, bet sakykit ar ekologiskas arbatas visasgalima vaikams, nebutinai tai turi but vaikiska?
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 13:09)
primink kokie tavo plaukuciai?
Plaunu kas antrą dieną, nedažyti, poilgiai, banguoti, galiukai sausesni nei šaknys.
Mergaitės, pora klausimų dėl "Nimfali":
1) Ar cieldazur šampūnai su moliu (pvz, normaliems plaukams) išplauna aliejines kaukes?
2) Ar tik Madoje visas asortimentas? Kur dar tos nuolaidos?
3) Ar geras Nimfali alavijų gelis?
Turėjau su rožėmis. Patiko - plaukai švelnūs, gerai išplaudavo aliejines kaukes, nedirgino odos, nes po Bema šampūno (kasdienio naudojimo) buvo sudirgusi galvos oda.
Sutinku su Summer-In-Paris, Lavera 2in1 and Dr. Hauschka pienelis. Abu švelnūs ir gerai valo, beto maloniai kvepia, ypač Lavera.
Tonikas Dr. Hauschka clarifying arba Logona mėtinis.
Spėju pas Monica, taip?
1) Ar cieldazur šampūnai su moliu (pvz, normaliems plaukams) išplauna aliejines kaukes?
QUOTE(Chippie @ 2009 12 28, 22:02)
Kaip Urtekam sampunai??? mano plaukai dazyti, ilgoki, prie saknu greitai riebaluojasi, o galai sausi, galvos oda jautri
Turėjau su rožėmis. Patiko - plaukai švelnūs, gerai išplaudavo aliejines kaukes, nedirgino odos, nes po Bema šampūno (kasdienio naudojimo) buvo sudirgusi galvos oda.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 22:15)
Gal galetume parekomenduoti koki pieneli makiazui valyti ir tonika riebiai, issipletusiomis poromis, linkusiai i berimus odai?
Sutinku su Summer-In-Paris, Lavera 2in1 and Dr. Hauschka pienelis. Abu švelnūs ir gerai valo, beto maloniai kvepia, ypač Lavera.
Tonikas Dr. Hauschka clarifying arba Logona mėtinis.
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 08:24)
Įsigijau levandų žiedų (gerti, namus kvėpinti), bet pasirodė man karti ta arbata, teko ja prausti veidą ir skalauti plaukus... Patiko
Spėju pas Monica, taip?
QUOTE(Elitute @ 2009 12 21, 19:23)
Sveikos, klausiau praeitoje temoje, bet turbut nepastebejote arba niekas nevartoja ea i vidu..tad dar karteli noriu pasidometi, ar kas vartoja kokius ea i vidu? as bandziau pipirmeciu pora laseliu su medumi isgerti, teigiama poveiki savo zarnynui pajutau dabar domina roziu ea, bet labai jau brangu
Esu pora kartu panaudojusi Niuolio EA (1 l i sauksteli medaus ir suciulpti viena karta per diena, naudoti 3-4 dienas) - ji Laime rekomendavo gastritui gydyti, virskinamajam traktui reguliuoti, stimuliuoti imuninei sistemai, as ji panaudojau pajutusi sunkuma skrandyje - padejo
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 21, 20:29)
Ar kuri bandet roziu vandeni is SP? Kam naudojot? Kaip patiko?
Naudojau vatos padeliui drekinti valant veida, neblogas, bet savos gamybos arbata maloniau, ji nebent i kelione imciau, nes negenda
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 13:36)
Mergaitės, pora klausimų dėl "Nimfali":
man vienu pamuilinimu cieldezuras isplauna aliejines kaukes, as naudoju siuos sampunus normaliems plaukams ir sausiems plaukams
Nimfali tik Madoje ir yra, laikinai buvo isstate prekes Panoramoje, jau nebera ten ju
Alaviju gelis man asmeniskai kok kas patinka
siaip turetu buti geras, nes beveik visus alaviju gelius gamina is alojos, nenulupant adeliu, o butent odeles ir alergizuoja kai kuriu oda. Nimfalio aloja gamina is nuluptu lapu, tik is minkstimo
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 12:36)
Spėju pas Monica, taip?
ne, žinok - prieskonių parduotuvėj šalia Žaliojo tilto Iš Monicos turiu rožių pumpurų ir žiedlapių, bet neleistų man širdis jų po namus drabstyti, nes gerti labai skanūs
Alkaičio ramin. gelio pagrindas-aloe
SP rožių vanduo mano įtarimu yra su konservantais, kurie dėl mažo kiekio yra nenurodyti. Nes yra nerealu, kad be jokių priedų taip ilgai negestų laikant kambary
Jei būtų katučiui patikę levandas gerti, būčiau ir aš suorganizavusi ekol., bet dabar manau neverta
SP rožių vanduo mano įtarimu yra su konservantais, kurie dėl mažo kiekio yra nenurodyti. Nes yra nerealu, kad be jokių priedų taip ilgai negestų laikant kambary
Jei būtų katučiui patikę levandas gerti, būčiau ir aš suorganizavusi ekol., bet dabar manau neverta
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 13:03)
ne, žinok - prieskonių parduotuvėj šalia Žaliojo tilto
Medaus nebandei dėtis?
QUOTE(Rasulyte @ 2009 12 29, 13:06)
Reklama kvepia
vieną šitos madam reklaminę temą moderatorė jau ištrynė (profilyje matosi), tai vėl reiškiasi ir dar taip negrabiai Ateina į tokią temą, kur N gamintojų minima ir klausia, ką naudojam
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 13:17)
Medaus nebandei dėtis?
medus nenuimtų kartumo, tai kam medų gadint? Bandysiu dar dėti levandų mažiau, gal bus ir nieko
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 16:28)
ir aš pati nebūčiau sau pirkusi Beje, nusipirkau pagaliau knyga Aromaterapija nuo A iki Ž Paskaitinėjau atsitiktine tvarka, tai labai patiko. Ir naudos bus, manau
Kur pirkai? Nes uzsimusdama ieskau, uzsakiau poroj knygynu, sake jei gaus, paskambins, bet jau menuo ir niekas neskambina
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 00:22)
prisiskaicius jusu pagyru skirtu Druide cinamoninei dantu pastai katik isbandziau, tai valo tikrai labai gerai, kaip ir putoja, gaivi, pasirode labai saldi po Weledos druskines, bet va su skoniu nors cinamona maiste megstu jauciu nlb iseis susidraugauti
Pas mane ji dar sandeliuke sedi, bet tikuosi skonis nepasirodys baisus, kazkaip panaudojus ilgiau su visom pastom susigyvenau
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 12 29, 11:52)
apie daddygirl muilus tai ismeginau su propoliu ir mano druide ir lauralep muilai keliauja kunui prausti, o propolinis lieka veidui ir vis dar man pyragais jis kvepia
niekaip neapsisprendziu kokiu plauku priemoniu man reik is nimfali, o noriu spet i nuolaidas turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka, noreciau dar kokio sampuno ir kondicionieriaus, kad tiktu riebioms saknims, posausiams galams ir purintu plaukus suteiktu apimties, ar ozku sampunas tikru? bet rasot, kad neisplauna alieju
niekaip neapsisprendziu kokiu plauku priemoniu man reik is nimfali, o noriu spet i nuolaidas turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka, noreciau dar kokio sampuno ir kondicionieriaus, kad tiktu riebioms saknims, posausiams galams ir purintu plaukus suteiktu apimties, ar ozku sampunas tikru? bet rasot, kad neisplauna alieju
Sakyciau Ciel d'azur riebiems plaukams tiktu, jei nebijau ALS, ozku sampunas visai kitokio poveikio nei purity, jau purumo bent jau man tikrai nesuteikia, o minetas Ciel dazur - suteikia
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 29, 13:51)
Sakyciau Ciel d'azur riebiems plaukams tiktu, jei nebijau ALS, ozku sampunas visai kitokio poveikio nei purity, jau purumo bent jau man tikrai nesuteikia, o minetas Ciel dazur - suteikia
O kaip su Purity arba Vitality - juose irgi yra ALS?
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 17:31)
O ką ir tokia jau yra Kur čia užmatei
Yra, ir labai geromis kainomis. Kokybė patenkinama. Tik Lietuvoje nėra.