Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

cia biski off topic, bet sakykit ar ekologiskas arbatas visasgalima vaikams, nebutinai tai turi but vaikiska? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 13:09)
primink kokie tavo plaukuciai? ax.gif

Plaunu kas antrą dieną, nedažyti, poilgiai, banguoti, galiukai sausesni nei šaknys.
Atsakyti
Mergaitės, pora klausimų dėl "Nimfali":

1) Ar cieldazur šampūnai su moliu (pvz, normaliems plaukams) išplauna aliejines kaukes?
2) Ar tik Madoje visas asortimentas? Kur dar tos nuolaidos?
3) Ar geras Nimfali alavijų gelis? 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 12 28, 22:02)
Kaip Urtekam sampunai??? mano plaukai dazyti, ilgoki, prie saknu greitai riebaluojasi, o galai sausi, galvos oda jautri

Turėjau su rožėmis. Patiko - plaukai švelnūs, gerai išplaudavo aliejines kaukes, nedirgino odos, nes po Bema šampūno (kasdienio naudojimo) buvo sudirgusi galvos oda.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 22:15)
Gal galetume parekomenduoti koki pieneli makiazui valyti ir tonika riebiai, issipletusiomis poromis, linkusiai i berimus odai? smile.gif

Sutinku su Summer-In-Paris, Lavera 2in1 and Dr. Hauschka pienelis. Abu švelnūs ir gerai valo, beto maloniai kvepia, ypač Lavera.
Tonikas Dr. Hauschka clarifying arba Logona mėtinis.

QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 08:24)
Įsigijau levandų žiedų (gerti, namus kvėpinti), bet pasirodė man karti ta arbata, teko ja prausti veidą ir skalauti plaukus... Patiko  drinks_cheers.gif

Spėju pas Monica, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 12 21, 19:23)
Sveikos, klausiau praeitoje temoje, bet turbut nepastebejote arba niekas nevartoja ea i vidu..tad dar karteli noriu pasidometi, ar kas vartoja kokius ea i vidu? as bandziau pipirmeciu pora laseliu su medumi isgerti, teigiama poveiki savo zarnynui pajutau smile.gif dabar domina roziu ea, bet labai jau brangu sad.gif

Esu pora kartu panaudojusi Niuolio EA (1 l i sauksteli medaus ir suciulpti viena karta per diena, naudoti 3-4 dienas) - ji Laime rekomendavo gastritui gydyti, virskinamajam traktui reguliuoti, stimuliuoti imuninei sistemai, as ji panaudojau pajutusi sunkuma skrandyje - padejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 21, 20:29)
Ar kuri bandet roziu vandeni is SP? Kam naudojot? Kaip patiko?

Naudojau vatos padeliui drekinti valant veida, neblogas, bet savos gamybos arbata maloniau, ji nebent i kelione imciau, nes negenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 13:36)
Mergaitės, pora klausimų dėl "Nimfali":

1) Ar cieldazur šampūnai su moliu (pvz, normaliems plaukams) išplauna aliejines kaukes?
2) Ar tik Madoje visas asortimentas? Kur dar tos nuolaidos?
3) Ar geras Nimfali alavijų gelis?  4u.gif

man vienu pamuilinimu cieldezuras isplauna aliejines kaukes, as naudoju siuos sampunus normaliems plaukams ir sausiems plaukams

Nimfali tik Madoje ir yra, laikinai buvo isstate prekes Panoramoje, jau nebera ten ju
Alaviju gelis man asmeniskai kok kas patinka smile.gif
siaip turetu buti geras, nes beveik visus alaviju gelius gamina is alojos, nenulupant adeliu, o butent odeles ir alergizuoja kai kuriu oda. Nimfalio aloja gamina is nuluptu lapu, tik is minkstimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 12:36)
Spėju pas Monica, taip? 4u.gif

ne, žinok - prieskonių parduotuvėj šalia Žaliojo tilto cool.gif Iš Monicos turiu rožių pumpurų ir žiedlapių, bet neleistų man širdis jų po namus drabstyti, nes gerti labai skanūs blush2.gif
Atsakyti
Alkaičio ramin. gelio pagrindas-aloe smile.gif

SP rožių vanduo mano įtarimu yra su konservantais, kurie dėl mažo kiekio yra nenurodyti. Nes yra nerealu, kad be jokių priedų taip ilgai negestų laikant kambary smile.gif

Jei būtų katučiui patikę levandas gerti, būčiau ir aš suorganizavusi ekol., bet dabar manau neverta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 13:03)
ne, žinok - prieskonių parduotuvėj šalia Žaliojo tilto  cool.gif

Medaus nebandei dėtis? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 12 29, 13:06)
Reklama kvepia  schmoll.gif

vieną šitos madam reklaminę temą moderatorė jau ištrynė (profilyje matosi), tai vėl reiškiasi ir dar taip negrabiai lotuliukas.gif Ateina į tokią temą, kur N gamintojų minima ir klausia, ką naudojam tongue.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 29, 13:17)
Medaus nebandei dėtis? ax.gif

medus nenuimtų kartumo, tai kam medų gadint? biggrin.gif Bandysiu dar dėti levandų mažiau, gal bus ir nieko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 16:28)
ir aš pati nebūčiau sau pirkusi  ax.gif Beje, nusipirkau pagaliau knyga Aromaterapija nuo A iki Ž  thumbup.gif Paskaitinėjau atsitiktine tvarka, tai labai patiko. Ir naudos bus, manau smile.gif

Kur pirkai? Nes uzsimusdama ieskau, uzsakiau poroj knygynu, sake jei gaus, paskambins, bet jau menuo ir niekas neskambina blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 29, 00:22)
prisiskaicius jusu pagyru skirtu Druide cinamoninei dantu pastai katik isbandziau, tai valo tikrai labai gerai, kaip ir putoja, gaivi, pasirode labai saldi po Weledos druskines, bet va su skoniu nors cinamona maiste megstu jauciu nlb iseis susidraugauti ax.gif

Pas mane ji dar sandeliuke sedi, bet tikuosi skonis nepasirodys baisus, kazkaip panaudojus ilgiau su visom pastom susigyvenau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 12 29, 11:52)
apie daddygirl muilus tai ismeginau su propoliu ir mano druide ir lauralep muilai keliauja kunui prausti, o propolinis lieka veidui smile.gif ir vis dar man pyragais jis kvepia

niekaip neapsisprendziu kokiu plauku priemoniu man reik is nimfali, o noriu spet i nuolaidas rolleyes.gif turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka, noreciau dar kokio sampuno ir kondicionieriaus, kad tiktu riebioms saknims, posausiams galams ir purintu plaukus suteiktu apimties, ar ozku sampunas tikru? bet rasot, kad neisplauna alieju g.gif

Sakyciau Ciel d'azur riebiems plaukams tiktu, jei nebijau ALS, ozku sampunas visai kitokio poveikio nei purity, jau purumo bent jau man tikrai nesuteikia, o minetas Ciel dazur - suteikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 29, 13:51)
Sakyciau Ciel d'azur riebiems plaukams tiktu, jei nebijau ALS, ozku sampunas visai kitokio poveikio nei purity, jau purumo bent jau man tikrai nesuteikia, o minetas Ciel dazur - suteikia  4u.gif

O kaip su Purity arba Vitality - juose irgi yra ALS? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 17:31)
O ką ir tokia jau yra bigsmile.gif Kur čia užmatei mirksiukas.gif

Yra, ir labai geromis kainomis. Kokybė patenkinama. Tik Lietuvoje nėra.
Atsakyti