Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, gal ranku kremo koki recepta patartumet, turiu roziu vasko, nezinau kaip krema psigaminti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 12 29, 10:49)
Sveikos, merginos,
Su praejusiomis sventemis ir su artejanciais Naujaisiais!
Kaip man zinoma tokia istorija, kai grizti i Lietuva, atrodo, tokia visai nieko blush2.gif , o po savaites 'to visai nieko' nebelieka. Man visada nupleiskanoja oda, ir dar isberia spuogais ten kur sausa (tu spuogu tai ant rankos pirstu galima suskaiciuoti, kiek buna Belgijoje, o Lt -  doh.gif )Dar uzkieteja viduriai blink.gif Po to, aisku, adaptuojas organizmas, nes as dazniausiai atvaziuoju porai men, bet ta pereinama busena veda is proto.

As gyvenu Lt, ir mano tevai Lt gyvena, bet nuvaziuoju sventems ir griztu gerokai pablogejusios prekines isvaizdos smile.gif Manau, kad itakos turi kietas vanduo (pas mano tevus tikrai labai kietas vanduo), sausesnis oras, maisto daugiau ir kitokio, nei iprastai...
Bet grizus uzsidedu molio kauke ir gerai, jau susitaikiau, kad kitaip nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 29, 10:56)
Merginos, gal ranku kremo koki recepta patartumet, turiu roziu vasko, nezinau kaip krema psigaminti  cray.gif

na bet užsidegė tau tas kremas tongue.gif Palauk, kol prisijungs Monica ir pakomentuos, kokiomis proporcijomis jis geba surišti vandeninę ir aliejinę fazes. Naujas produktas, neabejoju, kad dauguma tokioje formoje jo dar nėra išbandę smile.gif Klausimas, ar ir pati Monica su juo ką nors jau gamino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 12:04)
na bet užsidegė tau tas kremas  tongue.gif Palauk, kol prisijungs Monica ir pakomentuos, kokiomis proporcijomis jis geba surišti vandeninę ir aliejinę fazes. Naujas produktas, neabejoju, kad dauguma tokioje formoje jo dar nėra išbandę smile.gif Klausimas, ar ir pati Monica su juo ką nors jau gamino biggrin.gif

Dega kremas, dega karsta.gif todel ir plakuos su klausimu per kelias temas biggrin.gif
nemanau kad koks biciu vaskas kitaip risasi (o as nezinau nei kaip biciu vaksas risasi, lotuliukas.gif ), nors siaip tai pvz. man dauguma Monicos parduodamu produktu norisi tiesiog suvalgyti bigsmile.gif jau vos neatsikandau roziu vasko vakar lotuliukas.gif

O siaip is AromaNatural zemuogiu miletlius suvalgiau, kinrozes naudoju arbatai, tieisog galiu kibirais gerti KOKIA jis kani, damaskiniu roziu ziedlapius deduos i arbatele wub.gif va i liepu miltelius snairuoju, kaip cia man juos suvalgyti wub.gif taaaaip kvepia, manau pasidarius arbatele isprakaituotum kur kas geriau negu nuo paprastai ruosiamu liepziedziu arbatos bigsmile.gif

Tiesa dar vaniles eliksyra sezamu aliejuje tai irgi lyzteliu ant veido tepdama bigsmile.gif
nerealus nerealiausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 29 gruodžio 2009 - 11:15
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 29, 11:10)
nemanau kad koks biciu vaskas kitaip risasi (o as nezinau nei kaip biciu vaksas risasi,  lotuliukas.gif )

bičių vaškas yra įnoringesnis nei emulsinis (augalinis), nors paskutinė emulsinio vaško siunta KN tikrai kaprizinga smile.gif Klausimas, kaip pas Monicą, koks pas ją tas emulsinis vaškas? Kadangi ir emulsinio, ir gėlių vaško kilmė yra augalinė, tai gal jo užtektų kokių 2 proc., jei 60 proc. yra vanduo, o 40 proc. aliejus? Bet aš tik svarstau 4u.gif
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas blush2.gif Jūs rašėt apie dantų pastas, ir kad jos putoja.Tai vadinasi ir natūralios dantų pastos gali putoti?O ten nebūna pridėti tos cheminės medžiagos, kad ji putotų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 29, 11:47)
vandeniu, hidrolatu, mineraliniu vistiek skiedi molį, tai tame skystyje ir tirpink  mirksiukas.gif

jei zalio molio kauke darau, tai neskiedziu, pas mane gi ta kur jau paruosta tepimui, skiedziu tik raudona kai darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 29, 10:52)
turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka,

na va, o as isbandziau ir likau nuvilta verysad.gif nes man baisiausiai eme niezet pakausi, paraudo net ten oda, pleiskanu atsirado ir sekanti kart plaunant jau su kitu sampunu man dar pakausi kasytis norejos verysad.gif
(katuti, aciu, uz galimybe ismeginti 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 29, 11:52)
apie daddygirl muilus tai ismeginau su propoliu ir mano druide ir lauralep muilai keliauja kunui prausti, o propolinis lieka veidui smile.gif ir vis dar man pyragais jis kvepia

niekaip neapsisprendziu kokiu plauku priemoniu man reik is nimfali, o noriu spet i nuolaidas rolleyes.gif turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka, noreciau dar kokio sampuno ir kondicionieriaus, kad tiktu riebioms saknims, posausiams galams ir purintu plaukus suteiktu apimties, ar ozku sampunas tikru? bet rasot, kad neisplauna alieju g.gif

pas mano dukra tokie patys plaukai, naudoja druide purity, ciel dezur su moliu riebiems plaukams ir ciel dezur su moliu normaliems plaukams, gerai tinka jai sie sampunai smile.gif
o kondicionieriu "damusineja" mano nenaudojama Faith in nature su kanapem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 23:15)
Gal galetume parekomenduoti koki pieneli makiazui valyti ir tonika riebiai, issipletusiomis poromis, linkusiai i berimus odai? smile.gif

Pienelis: Dr. Hauschka arba Lavera "Basis sensitiv 2 in 1".
Tonikas: Dr. Hauschka "Clarifying toner", hamamelių hidrolatas.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 23:20)
Berods tau ir buvau rašiusi, jog mano plaukai panašūs į tavuosius ir man labai tiko Urtekram dagių šampūnas smile.gif

Žinok tavęs paskatinta įsigijau dagių šampūną iš Violey thumbup.gif Tik ten didelis buteliukas kainuoja brangiau nei pas mus, tai apsitenkinau mažu. Tuo pačiu prigriebiau ir Urtekram alavijų kondicionierių, labai magėjo daugiau Urtekram pamėginti, kaip gerai pasižymėjusį gamintoją kainos ir kokybės santykyje.

Tai per Kalėdas ryte išsiploviau galvą su dagiais, po to alavijų kond. pasitepiau (nustebau, kad toks skystas, ir kad skirtas itin sausiems plaukams, kažkaip neatkreipiau dėmesį pirkdama), o pradžiūvus plaukams dar lengvai Druide "Leave-in" apsipurškiau, nu tai kaaaaip gražiai pati sau atrodžiau bigsmile.gif biggrin.gif Šiaip mano plaukai banguoti, bet nuo sunkinančių priemonių pasitiesina. Tai po šito komplekto taip gražiai sruogos susisuko, kaip po bigudukų thumbup.gif Jau seniai taip patenkinta buvau plaukų priemonėm.

QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 29, 12:10)
kinrozes naudoju arbatai, tieisog galiu kibirais gerti KOKIA jis kani

Tikrai labai skani drinks_cheers.gif

wink.gif+2009 12 29, 12:31-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 29, 12:31)
Man iškilo toks klausimas blush2.gif  Jūs rašėt apie dantų pastas, ir kad jos putoja.Tai vadinasi ir natūralios dantų pastos gali putoti?O ten nebūna pridėti tos cheminės medžiagos, kad ji putotų? 4u.gif

Į eko kosmetiką dauguma atvejų dedamos švelnesnės putojančios medžiagos nei į cheminę.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 29, 13:03)
įsigijau dagių šampūną iš Violey thumbup.gif Tik ten didelis buteliukas kainuoja brangiau nei pas mus, tai apsitenkinau mažu. Tuo pačiu prigriebiau ir Urtekram alavijų kondicionierių, labai magėjo daugiau Urtekram pamėginti, kaip gerai pasižymėjusį gamintoją kainos ir kokybės santykyje.
nu tai kaaaaip gražiai pati sau atrodžiau bigsmile.gif  biggrin.gif Šiaip mano plaukai banguoti, bet nuo sunkinančių priemonių pasitiesina. Tai po šito komplekto taip gražiai sruogos susisuko, kaip po bigudukų thumbup.gif Jau seniai taip patenkinta buvau plaukų priemonėm.

primink kokie tavo plaukuciai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 11:50)
jei zalio molio kauke darau, tai neskiedziu, pas mane gi ta kur jau paruosta  tepimui,  skiedziu tik raudona kai darau smile.gif

iš patirties galiu pasakyti, kad netirpūs milteliai tirština bendrą masę, tai juos išmaišyčiau nedideliame skysčio kiekyje, kurį sumaišyčiau su kauke smile.gif Manau, kad laikui bėgant atsirinksi, kiek to vandens reikia smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 29, 11:55)
(katuti, aciu, uz galimybe ismeginti 4u.gif )

puiku, kad neapsipirkai Purity 4u.gif
Atsakyti