Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kaip jums? Vieno grožio salono paslauga:
"Mimikos raukšles lyginanti procedūra su gyvačių nuodais– įvairiame amžiuje mimikos raukšlėms lyginti – atpalaiduoja mimikos raumenis ir mimikos rukšlės išlygėja."
Eisim tuoj barškuolių gaudyti biggrin.gif Oi, LT tik angys ir žalčiai...labai nepasigražinsi...kaži ar veiksminga g.gif
Juokauju..neįsižeiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 02:02)
"Mimikos raukšles lyginanti procedūra su gyvačių nuodais– įvairiame  amžiuje mimikos raukšlėms lyginti – atpalaiduoja mimikos raumenis ir mimikos rukšlės išlygėja."
Eisim tuoj barškuolių gaudyti biggrin.gif Oi, LT tik angys ir žalčiai...labai nepasigražinsi...kaži ar veiksminga g.gif

zinok, skaiciau ir iskilo pries mane vaizdelis - mes visos po miska klaidziojam su bateliais ir sijonukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 01:02)
"Mimikos raukšles lyginanti procedūra su gyvačių nuodais– įvairiame  amžiuje mimikos raukšlėms lyginti – atpalaiduoja mimikos raumenis ir mimikos rukšlės išlygėja."

cia tikriausiai naturali alternatyva botoksui lotuliukas.gif na o jei rimtai, tai gyvaciu nuodai tikriausiai paralizuoja raumenis, tuomet galima buti piktai kaip gyvate, o rauksles ant veido nesidaugins,, nes tiesiog negalesit suraukti kaktos lotuliukas.gif manau poveikis panasus i botokso doh.gif
Atsakyti
o as neapsisprendziu kuri sampuna labiau myliu, ozkas ar ciel de zur su moliu:) po pastarojo plaukai neispasakytau smagus:) ismeginau siandien ozku duso geli, superinis, labai svariai plauna ir malonus, labai tingejau, bet po duso visgi masaziniu kremu pasitepliojau, tai jau visa labai erotiskai kvepianti:) Pagaliau ir as pilnaverte sios temos nare, nes neiskenciau jusu pagyru ir nusipirkau alijosiaus geli. Dvi dienas tepuosi veida, oda labai svelni, vesi tokia, tikiuosi neprades serpetoti, kaip kai kurioms mamkoms
Labai noriu kuri ryta ismeginti tonizuojanti druide duso geli su eukaliptu ir rozmarinu:)
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 28, 23:35)
susigundziau Katucio laiupsemis ir snd pabandziau plauti veida su silko muilu - kol kas uzskaitau - nesausina odos, malonus ir svelnus labai (bet tik viena karta naudojau)

aš jau kiek laiko plaunu - ir nei sausina jis odą, nei ką bigsmile.gif Jau žinau, kad vieną Daddygirl muilą - Pelenę - vien veidui pasiliksiu, gaila net visam kūnui doh.gif ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 29, 00:02)

lotuliukas.gif Taip ir matau - su suvirintojo pirštinėmis kosmetologė išsitraukia gyvatę iš stiklainio, prikiša klientei prie veido ir parodo, kur kąst, kad maža nepasirodytų tongue.gif biggrin.gif

Chippie, gintaro miltelius naudok kaukėse, gali įmaišyti į pirktinį kremą, valyti dantis, užbėrus ant šepetėlio su dantų pasta, darytis pylingą (jei rupesni. Jei ne, tai "taupyk" veidui" smile.gif ). Į savo gaminamą kremą jų neberk, nes sutrauks masę gintaro rūgštis 4u.gif

kažkaip manau, kad tau aplinkos pakeitimas buvo lemtingas - kitas oras, kitas vanduo, gal dar ko pavalgei skanaus, nuo ko atpratusi....

aš tai vakar irgi apsipirkau ax.gif Norėjau arbatos, o daiktas tapo šios temos objektu galiausiai biggrin.gif Įsigijau levandų žiedų (gerti, namus kvėpinti), bet pasirodė man karti ta arbata, teko ja prausti veidą ir skalauti plaukus... Patiko drinks_cheers.gif Kas mėgsta levandas, galima būtų tokio nuoviro ir ledukais užsišaldyti rolleyes.gif

Aubrey drėkikliu su žaliąja arbata nesu sužavėta unsure.gif Vakar vakare veidas buvo nuo jo kaip medum išteptas... Geriau jau mano pačios susimaišytas kremas - ir veikia, ir neriebina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 12 28, 23:26)

as naudojau bentley sampuna, tik dabar nepamenu koki doh.gif esu rasiusi, kad man nepatiko, vele plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 29, 00:27)
tai dabar reikes pirkt sampuna is ciel d'azur, kad galeciau isplauti sia kauke g.gif  na nz nzn... mane plauku prieziuros priemones nuvarys i visiska bankrota doh.gif

taigi nebutina butent ciel d'azur sampuna pirkti smile.gif esi dariusi kokias nors aliejines kaukes ir turejai koki sampuna, kad jis islpautu alieju? jei taip, tai jis ir tiks. as pvz. sia kauke isplaunu urtekram sampunu su rozmarinais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 29, 00:27)
tai kaip tie plaukai atrodo isplovus tokiu budu?? ar be to, kad daugiau nesielektrina yra koks poveikis??
ta kauke tokia sakyciau visai nieko, jei taip baisiai neelektrintu plauku, nes vienintelis pliusas buvo tas, kad plaukai buvo tiesuteliai, nereikejo su znyplem tiesinti, bet prie ju liestis irgi buvo neimanoma, MB bijojo, kad nukresiu lotuliukas.gif
tai dabar reikes pirkt sampuna is ciel d'azur, kad galeciau isplauti sia kauke g.gif  na nz nzn... mane plauku prieziuros priemones nuvarys i visiska bankrota doh.gif

man po sios kaukes plaukai lieka papure, svelnus, blizgantys... as plaunu su ciel dazur nes siuo metu turiu 2 sampunus:pastaraji ir druide ozkas, kurios kaip sakiau man jos neisplauna td naudoju ciel dazur, pirkti jo del kaukes tikrai nereikia plauk su tokiu koki turi smile.gif
Atsakyti
Mergaites, darant veido kauke molio, kame istirpinti miltelius-roziu, granatu, vyno ir panasius?? ar tiesiai i moli, ar pries tai aliejuke ar dar kame jie tirpsta??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 29, 10:43)
Mergaites, darant veido kauke molio, kame istirpinti miltelius-roziu, granatu, vyno ir panasius?? ar tiesiai i moli, ar pries tai aliejuke ar dar kame jie tirpsta??

vandeniu, hidrolatu, mineraliniu vistiek skiedi molį, tai tame skystyje ir tirpink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 28, 22:02)
po 10 dienu praleistu Lietuvoje, mane ismete spuogais doh.gif  skruostai ir nosis nuserpetojo, plaukai nuo kepures prilipe prie virsugalvio, o galai susisiause doh.gif  grazuole neispasakyta verysad.gif
vis dar vargstu su sampunu ir plauku kauke...  vonios spinteles luzta nuo nenaudojamu priemoniu, o kuo plaut taip ir neturiu...

Sveikos, merginos,
Su praejusiomis sventemis ir su artejanciais Naujaisiais!
Kaip man zinoma tokia istorija, kai grizti i Lietuva, atrodo, tokia visai nieko blush2.gif , o po savaites 'to visai nieko' nebelieka. Man visada nupleiskanoja oda, ir dar isberia spuogais ten kur sausa (tu spuogu tai ant rankos pirstu galima suskaiciuoti, kiek buna Belgijoje, o Lt - doh.gif )Dar uzkieteja viduriai blink.gif Po to, aisku, adaptuojas organizmas, nes as dazniausiai atvaziuoju porai men, bet ta pereinama busena veda is proto.
Kita beda, kaip ir Chippie parase, sampunai. Susigadinau galvos oda siaubingai doh.gif verysad.gif Niezti be proto, pleiskanu kalnai, vietom galvoj jau zaizdos nuo kasimo. Vyras net pyksta, kad pastoviai blusineju po ta galva unsure.gif Ana sav nusipirkau Eucerin sampuna. Jauciu, teks man apsistoti ties cheminiais, nors tiesa sakant, jo netokia jau ir bloga sudetis. Nes jau pavargau nuo tu ekperimentu, noriu, kad kuo greiciau uzgytu galvos oda verysad.gif
Atsakyti
apie daddygirl muilus tai ismeginau su propoliu ir mano druide ir lauralep muilai keliauja kunui prausti, o propolinis lieka veidui smile.gif ir vis dar man pyragais jis kvepia

niekaip neapsisprendziu kokiu plauku priemoniu man reik is nimfali, o noriu spet i nuolaidas rolleyes.gif turiu druide purity sampuna - patinka ir tinka, noreciau dar kokio sampuno ir kondicionieriaus, kad tiktu riebioms saknims, posausiams galams ir purintu plaukus suteiktu apimties, ar ozku sampunas tikru? bet rasot, kad neisplauna alieju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 29 gruodžio 2009 - 10:56