sveikos,
po 10 dienu praleistu Lietuvoje, mane ismete spuogais skruostai ir nosis nuserpetojo, plaukai nuo kepures prilipe prie virsugalvio, o galai susisiause grazuole neispasakyta
Labai patiko visi aliejai, kuriuos isigijau is Monikos prigriebiau ersketroziu alieju, vaniles fitoli ir kakavos sviesta (is sito gaminsiuos krema kai atsigausiu po svenciu).
isigijau dar gintaro milteliu, tik nelabai pamenu, ka su jais daryti gal gali kuri priminti ruosiuosi deti i busima sokaladini krema tik nezinau ar tinka??? permeciau pora temu atgal, bet neradau nieko apie gintaro miltelius, bet atsimenu, kad geras daiktas yra.
Apsilankiau nimfali isigijau zalio molio, jau paruosta kauke veidui, tai labai patiko ir prigriebiau ciel d'azur plauku kauke su rasulu, na kazkas baisaus ta kauke, tiesiog siaubingai man netiko, turiu dabar pleiskanu, nes oda labai blogai sureagavom baisiausiai niezejo, tai praleidau pusdieni pasikasydama, bet baisiausiam kad mano plaukai taip susielektrino kad juos suemus net traskedavo (tikrai neperdedu).
isvados: Lietuvoje kainos nerealiai aukstos manau tikrai verta siustis is Vokietijos. Gerai, kad nimfali kartais nuolaidas geras padaro, kitaip tikrai labai brangu.
vis dar vargstu su sampunu ir plauku kauke... vonios spinteles luzta nuo nenaudojamu priemoniu, o kuo plaut taip ir neturiu...
Kaip Urtekam sampunai??? mano plaukai dazyti, ilgoki, prie saknu greitai riebaluojasi, o galai sausi, galvos oda jautri ir po paskutiniu eksperimentu dar ir pleiskanu atsirado. Druide sampunai netinka, Tiko Laveros mangu sampunas, bet plaukai jau priprato ir nebesijaucia jokio poveikio
QUOTE(Chippie @ 2009 12 28, 23:02)
sveikos,
ciel d'azur plauku kauke su rasulu, na kazkas baisaus ta kauke, tiesiog siaubingai man netiko, turiu dabar pleiskanu, nes oda labai blogai sureagavom baisiausiai niezejo, tai praleidau pusdieni pasikasydama, bet baisiausiam kad mano plaukai taip susielektrino kad juos suemus net traskedavo (tikrai neperdedu).
ciel d'azur plauku kauke su rasulu, na kazkas baisaus ta kauke, tiesiog siaubingai man netiko, turiu dabar pleiskanu, nes oda labai blogai sureagavom baisiausiai niezejo, tai praleidau pusdieni pasikasydama, bet baisiausiam kad mano plaukai taip susielektrino kad juos suemus net traskedavo (tikrai neperdedu).
o tu ta kauke kaip naudojai dejai pries plovima sampunu ar po?
vis dar vargstu su sampunu ir plauku kauke... vonios spinteles luzta nuo nenaudojamu priemoniu, o kuo plaut taip ir neturiu...
Kaip Urtekam sampunai??? mano plaukai dazyti, ilgoki, prie saknu greitai riebaluojasi, o galai sausi, galvos oda jautri ir po paskutiniu eksperimentu dar ir pleiskanu atsirado. Druide sampunai netinka, Tiko Laveros mangu sampunas, bet plaukai jau priprato ir nebesijaucia jokio poveikio
Man pazistama situacija del priemoniu plaukams. Mano plaukai taip pat greitai riebaluojasi ir dar turiu jautria galvos oda. Keista, bet man patiko Faith in Nature Neem and Propolis. FIN turi dar keleta sampunu, skirtu riebiai galvos odai. Kur jus gyvenat? Jei UK, tai galeciau nupilti nedideli kieki pabandymui. O ir siaip ju priemones nera brangios.
QUOTE(Chippie @ 2009 12 28, 22:02)
Kaip Urtekam sampunai??? mano plaukai dazyti, ilgoki, prie saknu greitai riebaluojasi, o galai sausi, galvos oda jautri ir po paskutiniu eksperimentu dar ir pleiskanu atsirado.
Berods tau ir buvau rašiusi, jog mano plaukai panašūs į tavuosius ir man labai tiko Urtekram dagių šampūnas
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 22:15)
Gal galetume parekomenduoti koki pieneli makiazui valyti ir tonika riebiai, issipletusiomis poromis, linkusiai i berimus odai?
Man iš tonikų patys pačiausi Madara
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 23:15)
Gal galetume parekomenduoti koki pieneli makiazui valyti ir tonika riebiai, issipletusiomis poromis, linkusiai i berimus odai?
Ziurineju weledos su vilkdalgiais pieneli, kokie atsiliepimai?
Ziurineju weledos su vilkdalgiais pieneli, kokie atsiliepimai?
Turi si pieneli, man patinka, nes palieka oda ne visikai sausa tokia, o lyg patepta kremu. Jis toks riebesnis, aliejinis.
sveikos
gal kuri nors bandėte šiuos šampūnus, mane domintų atsiliepimai:
Bentley organics šampūnas dažnam naudojimui
Bentley organics šampūnas su levandomis
šampūnas silpniems plaukams iš Essenza
gal kuri nors bandėte šiuos šampūnus, mane domintų atsiliepimai:
Bentley organics šampūnas dažnam naudojimui
Bentley organics šampūnas su levandomis
šampūnas silpniems plaukams iš Essenza
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 28, 23:24)
Turi si pieneli, man patinka, nes palieka oda ne visikai sausa tokia, o lyg patepta kremu. Jis toks riebesnis, aliejinis.
Na as kremu isvis netepu, kadangi man uzkemsa poras.. Ar sis neuzkimstu idomu?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 22:27)
Na as kremu isvis netepu, kadangi man uzkemsa poras.. Ar sis neuzkimstu idomu?
Jei kremai kemša, tai yra tikimybė kad ir pienelis gali kimšti, gal tuomet geriau tiesiog prausiklį naudok ir toniką.
Apsilankiau nimfali isigijau zalio molio, jau paruosta kauke veidui, tai labai patiko ir prigriebiau ciel d'azur plauku kauke su rasulu, na kazkas baisaus ta kauke, tiesiog siaubingai man netiko, turiu dabar pleiskanu, nes oda labai blogai sureagavom baisiausiai niezejo, tai praleidau pusdieni pasikasydama, bet baisiausiam kad mano plaukai taip susielektrino kad juos suemus net traskedavo (tikrai neperdedu).
Žinok man tas pats. Tepu prieš šampūną, jei tik galiukus ištepu,tai dar nėra taip blogai, bet vakar vėl visus plaukus sutepiau,tai plaukai sulipę nuo įsielektrinimo.
QUOTE(ernesin Paskelbta Šiandien @ 23:20)
Berods tau ir buvau rašiusi, jog mano plaukai panašūs į tavuosius ir man labai tiko Urtekram dagių šampūnas
Bet lyg tai jo jau nebegamina.
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 28, 22:29)
Bet lyg tai jo jau nebegamina.
O tai bent jau ieškojai parduotuvėse?
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 23:29)
Jei kremai kemša, tai yra tikimybė kad ir pienelis gali kimšti, gal tuomet geriau tiesiog prausiklį naudok ir toniką.
***** galvoju ar issiplautu normaliai pudra tik prausikliu.. taip ipratus valyti pieneliu isvis paskutiniu metu nebeplaunu vandeniu, tik pieneliu ir toniku valau..