Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 28, 18:10)
"Weleda" mėginukų buvo galima ir Gerulaičio g. esančioje "holos" nusipirkti.
Internetu, tai tik iš Vokietijos parsiųsti galima (biologisch24) ir berods UK lovelula.com Lietuvoje mažose talpose priemones ir nimfali.lt parduoda 4u.gif

Man sitoj HOLOS dave nemokamai meginuku smile.gif
Atsakyti
O čia kur adresus nurodėte, tai galima ir internetu gauti mėginukų? ax.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 28, 17:46-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 28, 17:46)
O čia kur adresus nurodėte, tai galima ir internetu gauti mėginukų? ax.gif

iš Vokietijos kai kurių įmonių produkcijai - taip, iš Holos - abejoju. Būtų gerai, kad profilyje nurodytum, iš kokio esi miesto/miestelio ir pan., nereikėtų čia žaisti slėpynių smile.gif Ir mums būtų paprasčiau konsultuoti, ir galbūt atsirastų kur nors netoli kas nors, galintis priemonių duoti pabandyti po lašelį wink.gif
Atsakyti
Sveikos, su šventėmis 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 18:31)
O ką ir tokia jau yra bigsmile.gif Kur čia užmatei mirksiukas.gif

Man irgi smalsu, kur tokią parduoda ax.gif

Aš vakar apturėjau kelionę į Vilnių, tai tuo pačiu užsukau į Panoramą ir nusipirkau Sante brilliant care balzamą ir dantų pastą su mėtom.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 19:51)
iš Vokietijos kai kurių įmonių produkcijai - taip, iš Holos - abejoju. Būtų gerai, kad profilyje nurodytum, iš kokio esi miesto/miestelio ir pan., nereikėtų čia žaisti slėpynių smile.gif Ir mums būtų paprasčiau konsultuoti, ir galbūt atsirastų kur nors netoli kas nors, galintis priemonių duoti pabandyti po lašelį wink.gif

Aš iš Rokiškio smile.gif
Atsakyti
puiku, gal kas atsilieps drinks_cheers.gif Dar va čia gali pasižvalgyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 28, 18:55)
Sveikos, su šventėmis 4u.gif
Man irgi smalsu, kur tokią parduoda ax.gif

Aš vakar apturėjau kelionę į Vilnių, tai tuo pačiu užsukau į Panoramą ir nusipirkau Sante brilliant care balzamą ir dantų pastą su mėtom.

Kokia sante briliant care kaina panoramoje? bigsmile.gif Mama labai išgyrė, jai jau baigėsi..siunčiausi iš vokiečių, net neįsivaizduoju kokia LT jo kaina g.gif pasakyčiau kad nueitų į panoramą nusipirkt drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš dar noriu paklausti ar ekologiškas muilas gali putoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 12 28, 19:37)
Kokia sante briliant care kaina panoramoje? bigsmile.gif Mama labai išgyrė, jai jau baigėsi..siunčiausi iš vokiečių, net neįsivaizduoju kokia LT jo  kaina  g.gif pasakyčiau kad nueitų į panoramą nusipirkt drinks_cheers.gif

29 lt 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 28, 19:50-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 28, 19:50)
O aš dar noriu paklausti ar ekologiškas muilas gali putoti? smile.gif

Žinoma. Ekologiškos priemonės putoja dažniausiai ne prasčiau už sintetines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 28, 21:41)
Žinoma. Ekologiškos priemonės putoja dažniausiai ne prasčiau už sintetines smile.gif

Bet jame gal nėra tiek daug chemijos, kaip paprastame? ax.gif Išmečiau pakuotę, tai nežinau sudėties, bet gal ekologiški muilai visi daugmaž panašūs... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 28 gruodžio 2009 - 19:44
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 00:19)
Oi, tai susisuko man galvelė doh.gif Ačiū kad pataisei, o tai klaidingą žmogui info būčiau pateikusi 4u.gif

Manau,kad jei to gera,tai ir kito ne kitokia turetu buti,nes kaip paziurejau,tai sudetyse nei vieno sios firmos produktu kazko tai blogo nera... smile.gif O be to jau nusipirkau sita krema ir dar su 20 proc. nuolaida blush-anim-cl.gif2:Ir dar galvoju kol nuolaida yra nusipirkti roziu vandeni... cool.gif Gal naudojat kuri nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 28 gruodžio 2009 - 20:01