Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos gal kuri turite ir naudojate is Hauschkos consealer'i? kokie butu atsiliepimai? ar pamaskuoja kiek tamsius paakius, paslepia poras, koki maziuka spuogeli? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 15:38)
Klysti, Biopasaulis nuo jų atsiskyrė ir išsikraustė į Mindaugo maximą, Ozą ir Pašilaičius 4u.gif

kurioje vietoje biopasaulis mindaugo maximoj? ten zinau tik ekoeko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 28, 15:11)
Už tuos pinigėlius nusiperku geriau EA, kosmetinių priemonių, vieną kitą knygą ir taip palepinu save ax.gif

ir aš pati nebūčiau sau pirkusi ax.gif Beje, nusipirkau pagaliau knyga Aromaterapija nuo A iki Ž thumbup.gif Paskaitinėjau atsitiktine tvarka, tai labai patiko. Ir naudos bus, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 28, 15:27)
kurioje vietoje biopasaulis mindaugo maximoj? ten zinau tik ekoeko g.gif

Toje ecoeco ir yra biopasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 28, 13:22)
Buvau šiandien "Holos", tai jie prekiauja jau "Argital" kosmetika ir "Dr. Alkaitis" kosmetika

Argital beje, esu macius ir mindaugo maximos ekoeko, kainos, kiek prisiminiau kai kuriu produktu, tai tokios pat kaip stepone.
Atsakyti
O gal žinote kur būtų galima įsigyti natūralios kosmetikos mėginukų internetu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 16:31)
Toje ecoeco ir yra biopasaulis.

Nieko nesuprantu, kątik grįžau iš VCUP'o ir pirkau viską 3a esančioje Biopasaulis parduotuvėje, bent tas skyrelis tikrai taip vadinosi...
Atsakyti
Nors jei galite, parašykite ir paprastas parduotuves, kuriose galima gauti mėginukų, nes aš kažkaip bijau pirkti kosmetiką, kuri brangoka blush2.gif
Atsakyti
stepono g 6 duoda meginuku ir priemoniu ipila, buna mokamu ir nemokamu
www.zaliazalia.lt
Atsakyti
"Weleda" mėginukų buvo galima ir Gerulaičio g. esančioje "holos" nusipirkti.
Internetu, tai tik iš Vokietijos parsiųsti galima (biologisch24) ir berods UK lovelula.com Lietuvoje mažose talpose priemones ir nimfali.lt parduoda 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Alterra dekoratyvinę?
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 12 28, 17:18)
Gal kas bandėte Alterra dekoratyvinę?

O ką ir tokia jau yra bigsmile.gif Kur čia užmatei mirksiukas.gif
Atsakyti