Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 09:55)
idomu, kas tas muilas? smile.gif
jei jis naturalus, tai daugumai tokie plaukams netinka.

pritariu drinks_cheers.gif Tokie muilai ir man netinka plaukams plauti. Netikiu, kad būtų taip paprasta - muilą atskiedi vandeniu ar arbata, pora lašų aliejaus, EA ir kuo puikiausias šampūnas smile.gif Iš tikro, tai tiek ilgai ieškojau, kas man tiktų, tai matyt dar ilgiau užtrukčiau ieškodama proporcijų ir ar tiks savos gamybos šampūnas smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 21, 10:30)
Dabar prisiminiau apie muilo riešutų miltelius   bigsmile.gif Įdomu kaip su jais galima gaminti šampūnus?

galėtų pakeisti, bet irgi neaišku, ar tiktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 21, 11:30)
Dabar prisiminiau apie muilo riešutų miltelius   bigsmile.gif Įdomu kaip su jais galima gaminti šampūnus? Gal jis pakeistų muilą gaminant?  g.gif

Aš esu sau gaminusi šampūną iš riešutų muilo nuoviro - realiai nelabai jis man putojo, o plaukai net po balzamo šiurkštūs buvo... Dabar nepamenu tiksliai sudėties, bet dėjau kažkokio aliejaus, EA. Galiausiai neapsikentusi sumaišiau su kažkuriuo Sante ar Logona šampūnu ir taip subaigiau biggrin.gif Gal blogomis proporcijomis gaminau, nežinau g.gif Bet norėčiau dar kartelį pabandyt, vienas bandymas - dar ne bandymas, reikia ieškot, ieškot....
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 11:46)
Netikiu, kad būtų taip paprasta - muilą atskiedi vandeniu ar arbata, pora lašų aliejaus, EA ir kuo puikiausias šampūnas smile.gif

O koks ksantanas nesirištų vandens/arbatos su aliejais? g.gif Įdomu kaip tie parduotuviniai šampūnai gaminami?

Šampūną dar galima pasigaminti iš vaistinio putoklio, geriau iš jo šaknies, nes geriau putoja... Bet pati nesu bandžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 21, 09:30)
Kad ir savaitę tik, bet labai įdomu būtų išbandyti  ax.gif storesnė piniginė būtų tai daugiau ką bandyčiau sau gaminti, nes gaminimai iš pradžių daug išlaidų reikalauja kol viską susiperki  doh.gif

Dabar prisiminiau apie muilo riešutų miltelius   bigsmile.gif Įdomu kaip su jais galima gaminti šampūnus? Gal jis pakeistų muilą gaminant?  g.gif

man muilo riesutai labai sausina plauka.
o siaip visai nieko, tik jau turi susitaikyt, kad neputoja, daugiau zaidimo - ilgiau savaites saldytuve neisbus.

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 21, 10:16)
O koks ksantanas nesirištų vandens/arbatos su aliejais?  g.gif Įdomu kaip tie parduotuviniai šampūnai gaminami?

ksantanas sutirstina, o ne surisa. man atrodo smile.gif

bet vistiek problema tokio sampuno ne tiek medziagu nesusijungime, kiek tame, kad toks muilas plaukams nelabai tinka.
Atsakyti
Pabandziau ir as kauke plaukam, sumaisiau jojoba+avokadu, kvapas labai nesuzavejo, siaip ne taip nakti istempiau biggrin.gif ir plaukai tokie apsunke palike po isplovimo, kita syk bandysiu kitoki misini g.gif

O sviestmedis man nerealiai kvepia ir seimynai labai patiko, mazoji pasiteplioja ir sako "sokoladas wub.gif "
Atsakyti
Merginos gal kuri esate turejusi duske ar kuno pieneli is Neobio? kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
o ka jusu vyriskiai tepa ant veido, maniskio tokia oda nusausejusi, dabar grizo tai net issigandau, visas nuserpetojes
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 21, 14:20)
o ka jusu vyriskiai tepa ant veido, maniskio tokia oda nusausejusi, dabar grizo tai net issigandau, visas nuserpetojes

maniskis veidui nieko nenaudoja, nelabai ir poreikio yra rolleyes.gif as tai ziureciau is savo turimu, naudojamu priemoniu kazka, nebandydama skirstyti vyriskiui ar moteriskei visa tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 21, 12:20)

Nivea biggrin.gif
Nu, cia jo Nr1 doh.gif Bet jei as speju ka is savo priemoniu ikist, tai pasitepa ir tuo. Bet tik ne savo iniciatyva unsure.gif

Jei jis nieko pries kazko naturalaus ir riebesnio, ir labai sausa oda, gal koki sviesta ar riebesni krema gali sumaisyt g.gif

As vis ieskau, kas kemsa poras smile.gif Kaip galvojat, kas is tokios sudeties galetu?
Aqua, Glycerine, Hydroxypropyl Cellulose, Fruit Acetic acid (Cider vinegar), Diazolidinylm Urea, Iodopropynyl Butylcarbonate

Zinau, kad sudetis nenaturali ir negera. Bet klausiu del to, kad antru nr glicerinas. Tai gal jis kaltininkas??
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 21, 13:20)
o ka jusu vyriskiai tepa ant veido,

aloe, pasidalinu savo losjonu, kai paprašo smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 12 21, 13:40)
as tai ziureciau is savo turimu, naudojamu priemoniu kazka, nebandydama skirstyti vyriskiui ar moteriskei visa tai ax.gif

ir aš arba jam sumaišysiu ką nors, arba sumaišysiu sau ir jam duosiu smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 13:44)
As vis ieskau, kas kemsa poras  smile.gif Kaip galvojat, kas is tokios sudeties galetu?
Aqua, Glycerine, Hydroxypropyl Cellulose, Fruit Acetic acid (Cider vinegar), Diazolidinylm Urea, Iodopropynyl Butylcarbonate

žiūrint, koks tas glicerinas? Sintetinis?

Hydroxypropyl Cellulose - o šitas negali?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 21, 14:20)

Mano ir nelabai turi poreikio tepliotis, bet jei reikia visada mano kremuku pasitepa koki turiu.
Atsakyti
kaip naudojat arbatmiedzio EA plaunant galva?ar lasinat i visa kieki sampuno ar i sauja?jei i sauja, kiek mazdaug lasiuku reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 21, 15:30)
kaip naudojat arbatmiedzio EA plaunant galva?ar lasinat i visa kieki sampuno ar i sauja?jei i sauja, kiek mazdaug lasiuku reikia ax.gif

As naudoju i sauja, lasinu dazniausiai 1 kartais 2 lasiukus.
Atsakyti