Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2009 12 28, 12:41)
Dar vienas klausimas  blush2.gif http://www.nimfali.l.......=49&lang=lt čia šitas išgirtasis šampūnas ir sante briliant care balzamą nusipirkti galima vcup'e biopasaulyje, taip?  ax.gif

na Druide šampūnus tai gyrė kaip kuri kuriuos, ne visoms šis tiko, o Sante kondicionierių galima nusipirkti Cup'e 3a., tik ten ne biopasaulis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 13:41)
kainos tai oho  blink.gif O ir atsiliepimai ne kažin kokie apie Alkaitį buvo  g.gif

Kainos oho, bet produktai itin taupūs. Turėjau prausiklio mėginuką (30 ml), na tai tikrai ilgiau nei mėnesį naudojau. O originalioje pakuotėje lyg 120 ml, tai kai paskaičiuoji, ilgam užtenka.

Prausiklis šiaip ir man labai neblogas pasirodė ax.gif Dar turėjau veido toniką, irgi nieko, bet nepamenu, ar pirkčiau normalų buteliuką. Taip pat aliejų mišinuką iki šiol turiu, vieno lašo visam veidui užtenka. Šiaip juo ir po depiliacijų kartais pasitepu, ir makiažą esu valiusi. Malonus, skaniai kvepia.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 13:41)
O tau irgi darė aliejinį masažą? rolleyes.gif

Tiesa vakar klausiau dėl to akių pieštuko, bet gal nepastebėjai, tai pasikartosiu: kokio jis kietumo, kur perki? 4u.gif

Aš kai buvau prieš metus, tai nepamenu tokio masažo. Man darė keletą kaukių, dėjo karštus rankšluosčius, tepė rūgštim, valė mechaniškai, pečius masažavo ir pan.

Oi, matyt nenuspaudžiau 'cituoti' blush2.gif Pirkau tai aš jį Ispanijoje. Maniškis būtent tamsiai rudas ir yra, gal net šviesesnio norėtųsi, nors mano antakiai praktiškai juodi smile.gif Kietumo vidutinio, tepasi lengvai, bet minkštu nepavadinčiau... Šiaip patinka labai jis man, tik nesu tikra dėl natūralumo, lyg nėra super blogietis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 13:43)
na Druide šampūnus tai gyrė kaip kuri kuriuos, ne visoms šis tiko, o Sante kondicionierių galima nusipirkti Cup'e 3a., tik ten ne biopasaulis mirksiukas.gif

Jetus, tiek jau priskaičius visko, nebeatsirenku, kuri ką gyrė doh.gif reikia šampūno normaliems, nedažytiems, vidutinio ilgio, šiek tiek banguotiems plaukams biggrin.gif kad nepermaitintų labai, nes stengiuosi plauti kas antrą dieną, tai nenoriu, kad riebaluotųsi greitai, bet patinka, kai plaukai būna sunkūs doh.gif gal patars kuri nors...? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 13:03)
veido valymas ir krūtinės, pečių, rankų masažas smile.gif Pėdoms - šiluma ir irgi dalelytė dėmesio pabaigoje smile.gif

veido valymas daromas jį pašildant ir masažuojant su aliejais, dedamos kaukės. Pas ką kapiliarai, tikriausiai procedūra kita. 120 litų kaina, trunka 1,5 valandos smile.gif

Dėkui, reikės nueiti į veido valymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 28, 12:54)
Dėkui, reikės nueiti į veido valymą  ax.gif

Jei nesunku, tai paklausk ar daro valymą nenaudodama aliejų 4u.gif Ir būtinai parašyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 28, 12:53)
Kainos oho, bet produktai itin taupūs.

dėl to nesiginčiju drinks_cheers.gif

pati nebūčiau patikėjusi, kad apskritai, o ypač žiemą, prausiu veidą Daddygirl muilu ir šitaip džiaugsiuos thumbup.gif Gerai, kad mano prausiklių kitų, išskyrus CC, tik likučiai ir belikę, nes nebenoriu dabar jau jų ax.gif
Atsakyti
sveikos, labai noreciau atsiliepimu apie saltalankiu alieju is KN. Kiek pamenu, Rasma ji isigijo, bet atsiliepimu nepamenu....
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 13:09)
pati nebūčiau patikėjusi, kad apskritai, o ypač žiemą, prausiu veidą Daddygirl muilu ir šitaip džiaugsiuos  thumbup.gif Gerai, kad mano prausiklių kitų, išskyrus CC, tik likučiai ir belikę, nes nebenoriu dabar jau jų  ax.gif

Kokiu prausiesi? Man jos muilai taip pat kažkas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 gruodžio 2009 - 13:12
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 13:11)
Kokiu prausiesi? Man jos muilai taip pat kažkas wub.gif

šilko muilas dabar trasoje cool.gif
Atsakyti
Su šventėmis visas 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 27, 21:03)
MB mama irgi prisiklausiusi apie gyvulinių taukų naudą, tai MB, kai prieš kelis mėnesius buvo peršalęs, gėrė barsuko taukus (Kalvarijų turguje parduoda prie rusiškų papildų, nebrangūs, kapsulėmis). Nepamenu, kiek naudos buvo. Tik įsidėmėjau, jog ant dėžutės rašo, jei neklystu, jog kelia cholosterolio lygį kraujyje. Taigi atsargiai reikėtų, nes tų mažų kapsulyčių reikia suvartoti net po 6 tris kartus per dieną.

Vat aš irgi taip galvoju, kad nieko gero tie gyvuliniai riebalai. O kad barsuko ar kitokie taukai, vartojant į vidų, kelia cholesterolį - net neabejoju, juk 1/3 cholesterolio gauname su maistu, kuriame yra gyvulinės kilmės riebalų...
Atsakyti
Su praejusiom ir artejancion sventem mergaites 4u.gif noreciau labai padekoti uz jusu kantrybe ir zinias, o palinketi nauju atradimu ir svajoniu issipildymo 4u.gif
Atsakyti
naujosios barmunes produktai patikimi? smile.gif
Atsakyti