Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 28, 11:46)
Gal gali kas papasakoti apie procedūras pas Elytę? Ar ji daro tik veido valymus ar dar kažką? ir beja kaip atlieka veido valymą? kiek laiko užtrunka? kokia kainytė? 4u.gif

veido valymas ir krūtinės, pečių, rankų masažas smile.gif Pėdoms - šiluma ir irgi dalelytė dėmesio pabaigoje smile.gif

veido valymas daromas jį pašildant ir masažuojant su aliejais, dedamos kaukės. Pas ką kapiliarai, tikriausiai procedūra kita. 120 litų kaina, trunka 1,5 valandos smile.gif
Atsakyti
Kadangi aš dar žalia natūralioje kosmetikoje, gal galite paskyti savo nuomonę apie ši kremą: kremas Ir apskritai pasakyti savo apie visą weleda kosmetiką.Iš anksto dėkoju ax.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 28, 12:08-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 28, 12:08)
Kadangi aš dar žalia natūralioje kosmetikoje, gal galite paskyti savo nuomonę apie ši kremą: kremas  Ir apskritai pasakyti savo apie visą weleda kosmetiką.Iš anksto dėkoju ax.gif

Yra Weleda tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 12:03)
veido valymas ir krūtinės, pečių, rankų masažas smile.gif Pėdoms - šiluma ir irgi dalelytė dėmesio pabaigoje smile.gif

veido valymas daromas jį pašildant ir masažuojant su aliejais, dedamos kaukės. Pas ką kapiliarai, tikriausiai procedūra kita. 120 litų kaina, trunka 1,5 valandos smile.gif

mechaniskai spuogu neciupina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 28, 12:18)

tikrai nepuola jų raut reikia-nereikia lotuliukas.gif Šiaip tai gal su kuo ir padirbėja, jeigu mirtinai to reikia - nežinau wink.gif Bet šiaip nemėgėja ji mechaninių valymų, kiek pas ją buvau smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien "Holos", tai jie prekiauja jau "Argital" kosmetika ir "Dr. Alkaitis" kosmetika (pastarojo man laaaaabai prausiklis patiko thumbup.gif , tai galėsiu nebevargti su siuntimais per tarpininkes iš JAV ar lovelula.com).
"Argital" tai buvo intymios higienos prausikis, dviejų tipų šampūnas (berods 38 lt), molis (lyg ir 45 lt), molio kaukė, tonikas (berods 58 Lt). Dr. Alkaitis - visas asortimentas (dieninis kremas 234 lt, prausiklis 134 lt...visų kainų nepamenu blush2.gif )
Atsakyti
Gal žinote, ar Nimfalyje dar vyksta nuolaidos? Internetiniame puslapyje tai lyg yra, bet kažin realiai kaip?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 28, 12:25)
Gal žinote, ar Nimfalyje dar vyksta nuolaidos? Internetiniame puslapyje tai lyg yra, bet kažin realiai kaip?

Iki sausio 1d vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 28, 13:18)

Man čiupino vietomis ax.gif Prieš tai su rūgštim problemines vietas tepė, kad lengviau išvalyti būtų giluminius.

Veido valymo specifika labai priklauso nuo odos būklės. Vienai gal masažo su aliejais užteks, o kitai be mechaninio įsikišimo - niekaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 28, 12:22)
Dr. Alkaitis - visas asortimentas (dieninis kremas 234 lt, prausiklis 134 lt...visų kainų nepamenu blush2.gif )

kainos tai oho blink.gif O ir atsiliepimai ne kažin kokie apie Alkaitį buvo g.gif

o palyginti Steponu kainos Argital kaip Holos parduotuvėje? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 28, 12:38)
Man čiupino vietomis ax.gif Prieš tai su rūgštim problemines vietas tepė, kad lengviau išvalyti būtų giluminius.

Veido valymo specifika labai priklauso nuo odos būklės. Vienai gal masažo su aliejais užteks, o kitai be mechaninio įsikišimo - niekaip 4u.gif

O tau irgi darė aliejinį masažą? rolleyes.gif

Tiesa vakar klausiau dėl to akių pieštuko, bet gal nepastebėjai, tai pasikartosiu: kokio jis kietumo, kur perki? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 gruodžio 2009 - 12:41
Dar vienas klausimas blush2.gif http://www.nimfali.l.......=49&lang=lt čia šitas išgirtasis šampūnas ir sante briliant care balzamą nusipirkti galima vcup'e biopasaulyje, taip? ax.gif ir NB rozmarinų ea galiu naudoti drąsiai plaukams ar geriau pasieškoti, ko patikimesnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 28 gruodžio 2009 - 12:42