Norėjau Jūsų paklausti.Radau kosmetiką Pulanna, kurios internetiniame puslapyje parašyta, kad ši kosmetika natūrali.Gal yra žinančių, kaip ten iš tikrųjų?
+2009 12 27, 23:15-->
Ar čia ta su sidabru/auksu?
Tokie kremo rutuliukai stikliniuose indeliuose? Ir viena dozė - vienas rutuliukas?
Man rodos aš ją esu anskčiau naudojusi ir ji tikrai nebuvo natūrali
QUOTE(Simse @ 2009 12 27, 23:15)
Norėjau Jūsų paklausti.Radau kosmetiką Pulanna, kurios internetiniame puslapyje parašyta, kad ši kosmetika natūrali.Gal yra žinančių, kaip ten iš tikrųjų?
Ar čia ta su sidabru/auksu?
Tokie kremo rutuliukai stikliniuose indeliuose? Ir viena dozė - vienas rutuliukas?
Man rodos aš ją esu anskčiau naudojusi ir ji tikrai nebuvo natūrali
+2009 12 27, 23:15-->
Jei parašytumėte bent vieno produkto sudėtį, tai galima būtų atsakyti į klausimą
QUOTE(Simse @ 2009 12 27, 23:15)
Jei parašytumėte bent vieno produkto sudėtį, tai galima būtų atsakyti į klausimą
Esu naudojusi šitos linijos, prieš kokius 10 metų : http://www.pulanna.c...hytosilver.html
Niekas nepasikeitė. Internetiniame tinklapyje urodo tik aktyvius ingridientus, bet nėra visos sudėties Jie teigia, kad naudoja min. konservantų kiekius ir labai aukšta aktyvių medž. koncentracija
Va įdomu būtų, kad nuo pačio indelio kas tikslią sudėtį nurašytų, jei ji iš viso yra 'kiniškame' produkte
Papildyta:
Nu va, prašau visa sudėtis...koks 'natūralus'
O aš tai naudojau.
Phytosilver Day Cream
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Angelica Archangelica, Aloe Barbadensis, Tocopherol, Carbomer, Triethanolamine, Ceteareth-25, Ceteareth-6 & Stearyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Silver, Hyaluronic Acid
Paimta iš čia, yra visų produktų sudėtis ir dar su paaiškinimais (rusų kalba):
http://www.cosmetsov...hread.php?t=184
Niekas nepasikeitė. Internetiniame tinklapyje urodo tik aktyvius ingridientus, bet nėra visos sudėties Jie teigia, kad naudoja min. konservantų kiekius ir labai aukšta aktyvių medž. koncentracija
Va įdomu būtų, kad nuo pačio indelio kas tikslią sudėtį nurašytų, jei ji iš viso yra 'kiniškame' produkte
Papildyta:
Nu va, prašau visa sudėtis...koks 'natūralus'
O aš tai naudojau.
Phytosilver Day Cream
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Angelica Archangelica, Aloe Barbadensis, Tocopherol, Carbomer, Triethanolamine, Ceteareth-25, Ceteareth-6 & Stearyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Silver, Hyaluronic Acid
Paimta iš čia, yra visų produktų sudėtis ir dar su paaiškinimais (rusų kalba):
http://www.cosmetsov...hread.php?t=184
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 22:24)
Nelabai supratau, kaip ją nakčiai reikia palikti ant odos? Sakyk o kokia kaina jos ir kokia talpa pakuotės, ar daug atspalvių yra?
gryna mineraline pudra, be xemijos, dengiamas veidelis ir paliekamas nakciai.Cia problemines odos gydymui, aisku sviesios arba bespalves,jei tokiu buna. Kazkur yra tema apie tai SM, sakyciau "mineralines pudros", ten mergaites siunciasi bare esensual ir issamiau pasakoja apie ta pudravimasi nakciai. maniske kainavo 65 litus, atspalviai yra 4,man labiausiai patiko nr4 ir nr 5,pirkau nr5,jis tamsiausias, bet tikrai nera bronziniai tamsus, grazi naturali ruda spalvele,nr 4 kiek skaistesnis ir siek tiek svelnesnio atspalvio, 9 gramai sakyciau indelyje. Jos reikia labai mazai,issukti sepeteli iskratytoje pudroje ir dar ji nukratyti, taupi tokia. Viska parduotuveleje leidzia pameginti, pasiteplioti,issirinkti:) yra ir presuota mineraline pudra tos pacios firmos
visas su šventėmis
smagu, kad patiko - akivaizdu, kad ji super paaugliams
man toks labai universalus ir lengvas yra simondsijų aliejus, o EA - arbatmedžio, levandų. EA, sakyčiau, geriau į kokį šampūną ar kaukę plaukams lašink, ne į TBS indelį
čia visoms naujai prisijungusioms ir apskritai, gal net į pirmą puslapį vertėtų įdėti, kad, priešingai nei sukčiaujantys gamintojai, mes natūralia laikome kosmetiką, kai joje nėra jokios naftos, jokių sintetinių konservantų, nepaisant to, kokie deklaruojami koncentracijų minimumai ir maksimumai
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 27, 19:24)
Katuti,o as dabar jau nusipirkau Laveros Yong metine veido kauke, mano dukrai labai padejo spuoguotai ir paraudusiai priesmenesininei kaktytei
smagu, kad patiko - akivaizdu, kad ji super paaugliams
QUOTE(XY:) @ 2009 12 27, 20:19)
Mano oda mišri, probleminė, nors jau seniai ne paauglė, bet bet spuogai vis pagadina nervus, ypač tokie giluminiai Tai galvoju įsigyt Rožių vandens ir kokių bazinių aliejų vietoj dieninio/naktinio kremo (tuo pačiu ir dienai ir nakčiai galiu tept? ). Gal pasufleruosit kokius įsigyt ir kokių ea pradžiai
man toks labai universalus ir lengvas yra simondsijų aliejus, o EA - arbatmedžio, levandų. EA, sakyčiau, geriau į kokį šampūną ar kaukę plaukams lašink, ne į TBS indelį
QUOTE(Rasma @ 2009 12 27, 23:42)
Jie teigia, kad naudoja min. konservantų kiekius ir labai aukšta aktyvių medž. koncentracija
čia visoms naujai prisijungusioms ir apskritai, gal net į pirmą puslapį vertėtų įdėti, kad, priešingai nei sukčiaujantys gamintojai, mes natūralia laikome kosmetiką, kai joje nėra jokios naftos, jokių sintetinių konservantų, nepaisant to, kokie deklaruojami koncentracijų minimumai ir maksimumai
Sudėties negaliu parašyti jokio produkto, nes nesu pirkusi šios kosmetikos.Tik sudomino tai, jog įėjus į internetinį puslapį parašyta "natūrali kosmetika".Ačiū labai, kad apšvietėte mane
QUOTE(XY:) @ 2009 12 27, 21:40)
O, jei plaukai LABAI greit RIEBALUOJASI, kokiais baziniais+e aliejais galiu juos palepint (plaukai ilgi, ploni, tiesūs)?
Sakyčiau tada pirmiausia į šampūną būtų neblogai palašint levandų ar arbatmedžio EA, gal kiek apramintų riebalavimąsi. Taip pat tam reikalui merginos labai giria kamelijų aliejų, kuris įtrinamas į galvos odą.
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 27, 21:57)
gal gali arbatėlės nuorodą ar foto įkelt?
Labai pamėgau šio gamintojo arbatas ir prieskonius Yra gausus pasirinkimas tiek Stepone, tiek Violey.
kažkaip nuslopo mūsų tema po švenčių
aš išbandžiau dvi naujas kosmetikos priemones - Elysambre tušą iš Kalėdų senelio dovanų maišo bei Aubrey drėkinančią naktinę priemonę su žaliąja arbata.
siųstas iš Greenlife. Šepetėlis tai storutis, ne kaip nuotraukoje, nes rinkausi ir storinantį, ir ilginantį
tušas toks vandeninis kaip Hauschkos, ne aliejuotas kaip Nvey ar Suki, brrrrr Tai jau pliusas, kad nuo jo neapsineša akys. Padažo labai gražiai, dar tikiuos, kad sutirštės ir dažys dar įspūdingiau Nusiplauna man lengvai su vandeniu ir muilu, po lietum ar kitokiu vandeniu su juo dar neteko vaikščioti
iš pradžių buvau išsigandusi, kad neužsisuka normaliai ta graži metalinė tušo dėžutė ir tušas uždžius staigiai - vis kamštelis persisuko. Bet paskui pasiėmiau pakuotėje buvusią kempinėlę, įdėtą pakuojant, įkišau į kamštelį ir situacija iškart pagerėjo
Aubrey drėkiklio man patiko sudėtis - glicerinas ir ekstraktai įvairūs, nieko blogo pasakyti negaliu - gerai tepasi ir drėkina. Bet jei padaugini, tai tepimas toks įdomus - nei vanduo, nei aliejus Ir, kaip ir visus Aubrey produktus, jį reikia gerai suplakti, nes ant sienelės nusėda toks rudai-žalsvas rėmas
dar gal kuri turės patirties, įvertins nuotrauką ir man galės pasakyti, ar tokio tipo buteliuką galima panaudoti dar kartą?
aš išbandžiau dvi naujas kosmetikos priemones - Elysambre tušą iš Kalėdų senelio dovanų maišo bei Aubrey drėkinančią naktinę priemonę su žaliąja arbata.
siųstas iš Greenlife. Šepetėlis tai storutis, ne kaip nuotraukoje, nes rinkausi ir storinantį, ir ilginantį
tušas toks vandeninis kaip Hauschkos, ne aliejuotas kaip Nvey ar Suki, brrrrr Tai jau pliusas, kad nuo jo neapsineša akys. Padažo labai gražiai, dar tikiuos, kad sutirštės ir dažys dar įspūdingiau Nusiplauna man lengvai su vandeniu ir muilu, po lietum ar kitokiu vandeniu su juo dar neteko vaikščioti
iš pradžių buvau išsigandusi, kad neužsisuka normaliai ta graži metalinė tušo dėžutė ir tušas uždžius staigiai - vis kamštelis persisuko. Bet paskui pasiėmiau pakuotėje buvusią kempinėlę, įdėtą pakuojant, įkišau į kamštelį ir situacija iškart pagerėjo
Aubrey drėkiklio man patiko sudėtis - glicerinas ir ekstraktai įvairūs, nieko blogo pasakyti negaliu - gerai tepasi ir drėkina. Bet jei padaugini, tai tepimas toks įdomus - nei vanduo, nei aliejus Ir, kaip ir visus Aubrey produktus, jį reikia gerai suplakti, nes ant sienelės nusėda toks rudai-žalsvas rėmas
dar gal kuri turės patirties, įvertins nuotrauką ir man galės pasakyti, ar tokio tipo buteliuką galima panaudoti dar kartą?
+2009 12 28, 11:10-->
Yra šimtai produktų ant kurių rašo "natūrali kosmetika", bet iš tikrųjų prikišta joje daugybė š... Reikia nagrinėti kiekvieną ingridientą. Tam ir duotas pagrindinių blogiečių sąrašas pirmame puslapyje - visos mes pradėjome žalios, bet po truputį mokomės. O jei nesi suinteresuota tuo domėtis ir visgi nori naudoti tikrai natūralią kosmetiką, tai naudok tik sertifikuotą produkciją(daug nuorodų pirmame puslapyje).
QUOTE(Simse @ 2009 12 28, 11:10)
Sudėties negaliu parašyti jokio produkto, nes nesu pirkusi šios kosmetikos.Tik sudomino tai, jog įėjus į internetinį puslapį parašyta "natūrali kosmetika".Ačiū labai, kad apšvietėte mane
Yra šimtai produktų ant kurių rašo "natūrali kosmetika", bet iš tikrųjų prikišta joje daugybė š... Reikia nagrinėti kiekvieną ingridientą. Tam ir duotas pagrindinių blogiečių sąrašas pirmame puslapyje - visos mes pradėjome žalios, bet po truputį mokomės. O jei nesi suinteresuota tuo domėtis ir visgi nori naudoti tikrai natūralią kosmetiką, tai naudok tik sertifikuotą produkciją(daug nuorodų pirmame puslapyje).
Visas su praėjusiomis šventėmis
Gal gali kas papasakoti apie procedūras pas Elytę? Ar ji daro tik veido valymus ar dar kažką? ir beja kaip atlieka veido valymą? kiek laiko užtrunka? kokia kainytė?
Beja, neatsispyriau jūsų pagyroms avokado aliejui, tai pati nusipirkau, dar nemėginau, bet jis jau laukia savo eilės
Gal gali kas papasakoti apie procedūras pas Elytę? Ar ji daro tik veido valymus ar dar kažką? ir beja kaip atlieka veido valymą? kiek laiko užtrunka? kokia kainytė?
Beja, neatsispyriau jūsų pagyroms avokado aliejui, tai pati nusipirkau, dar nemėginau, bet jis jau laukia savo eilės
QUOTE(agnuta @ 2009 12 27, 17:05)
tu po tos kaukes perplauni plaukus sampunu? ir kaip daznai ja naudoji?
pries plovima sudrekinu plaukus tada ilasinu i ja kelis lasus ea kelias minutes masazuoju i galvos oda, pacius plaukus susuku, uzsidedu kepure palaikau 20min , tada 2 kartus issampuninu Ciel dazur riebiems plaukams sampunu.... naudoju ja kai prisimenu kad turiu bet pradesiu naudoti dazniau nes patinka ji man... siaip as kaukiu nesidarau dazniau nei karta i savaite