Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Su šventėmis, mergaitės. Taip pasiilgau jūsų, kol mokslai užgriuvę buvo wub.gif

user posted image

QUOTE(gizma @ 2009 12 13, 15:12)
Tiesa, kas man sukele itarima siuose produktuose - be galo stiprus kvapas blink.gif Nors as verciu kalte  nestuke.gif

Iš Santaverde kosmetikos esu turėjusi tik rankų kremą, tikrai stiprus kvapas (toks truputį žolinis, nesuprasi, šiaip tikrai jaučiasi, kad nesistengta suteikti malonaus kvapo, orientuotasi į produkto efektą), paprasta sudėtis. Man patiko, noriu dar ką nors išbandyti. Labai lauksiu tavo atsiliepimo apie emulsiją ir kremą 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 12:35)
meginu po truputi burdock krema, ar man vaidenasi ar jis nieko nedrekina?

Žinok ir man jau trūksta drėgmės nuo jo sad.gif Iš viso, šiuo metu man nepakeičiamas tapo Hauschkos klasikinis rožių kremas. Dabar mano oda visai nebe riebi pasidariusi, po hidrolato net nusausėja per visą plotą, tad sakyčiau normali, kol šaltukas spaudžia.

Kas dar dėl drėgmės atstatymo, tai labai maloniai nustebino Druide tonikas su ryžiais (gavau dovanuką, pirkdama Purity kalėdinėj mugėj) bigsmile.gif Valau padrėkinusi vatos gabaliuką. Labai gerai drėkina veidą, visiškai komforto jausmas. Net baisu, kad norėsiu normalų buteliuką nusipirkti, o tai tie 35 ml sueis laabai greitai, ypač kai be dozatorias doh.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 16, 01:29)
beje per radiją neseniai girdėjau gydytojo pašnekesį, kad įtempto darbo metu, kada reikia daug energijos, mokantis, sesijos metu ir t.t reikia ne kavą gerti kibirais, ar ten energetinius gėrimus, o vartoti medų-atseit jo poveikis tonizuojantis daug geresnis ir sveikesnis...

Koks malonus sutapimas, pastarąsias kelias savaites besimokydama egzaminams ar berašydama kursinį negėriau jau sesijos metu man įprastais tapusių (po skardinę per dieną, 2-3 dienas iki egzamino) energetinių gėrimų (jie man padeda susikaupti), o per dieną išgerdavau po dvi ir daugiau didelių stiklinių arbatos, kiekvienoje po kupiną šaukštą medaus (manau, kad nuolatinis medaus vartojimas padėjo ir neapsirgti epidemijos metu) smile.gif Sausį bandysiu vėl apsieiti su arbatėlėmis.

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 19:15)
Na reiks pasiskaitineti... g.gif Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti?  g.gif

MB mama irgi prisiklausiusi apie gyvulinių taukų naudą, tai MB, kai prieš kelis mėnesius buvo peršalęs, gėrė barsuko taukus (Kalvarijų turguje parduoda prie rusiškų papildų, nebrangūs, kapsulėmis). Nepamenu, kiek naudos buvo. Tik įsidėmėjau, jog ant dėžutės rašo, jei neklystu, jog kelia cholosterolio lygį kraujyje. Taigi atsargiai reikėtų, nes tų mažų kapsulyčių reikia suvartoti net po 6 tris kartus per dieną.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 11:40)
Aš pastebėjau, kad jis man išryškėja ra sumažėja,kai priaugu/numetu svorio, tiskliau šlaunų apimtys pasikeičia. Ir nors tai būna maži svyravimai max +/- 1 cm, bet vaizdas keičiasi.

Kiap smagu dėl stepono naujovių. Ypač šaltu oru su  mielu noru kokios arbatos ekol. ten nusipirkčiau.

Visiškai sutinku, man analogiškai drinks_cheers.gif

Aš neseniai pradėjau pirkti eko arbatas. Porą nusipirkau Stepone, o porą dabar iš Violey atsisiunčiau. Tai ypač dabar mėgstu su medžio krūmu ir kakavos lukštais, atrodo ir Stepone jos mačiau wub.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 15:04)
Gi tarybiniais laikais nei sexo nei celiulito nebuvo, čia kai atėjo laisva rinka, viskas atsirado biggrin.gif

Kaip prajuokino thumbup.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 20:45)
Gal kas ruošiatės dalyvauti "Kvapų namų" seminare „Kosmetiniai aliejai ir kosmetika“? g.gif

Tikiuosi dar pavyks man užsiregistruoti doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 01:51)
Sugrįšiu prie anksčiau užduoto klausimo, kokius akių pieštukus naudojate, ypač tos kurios ryškinatės antakius? 4u.gif

Sephora unsure.gif Skirtas akims, bet naudoju antakiams.

QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 21:53)
Kurios turite melisų hidrolatą, kuo jis Jum kvepia?  biggrin.gif 

Gerokai druska pagardintom pomidorų sultim biggrin.gif Kaip tik norėjau klausti, ar vienintelė aš čią jį naudoju, nes nemačiau daugiau pasisakymų.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 21, 23:25)
na ka pravale kaip reikalas, ir labai sunkiai sekesi nuplauti ax.gif

Gal leidai sudžiūti? g.gif Aš jei susimaišau nedžiūstančią (sąlyginai nemažai aliejų ir glicerino), tai nusiplauna labai lengvai.

QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 16:06)
gal yra koks riebus kremas rankoms?

Žinai, man Logonos svietas ko gero riebiausias kremas rankoms, kokį esu bandžiusi. Taip pat nuostabai gerai drėkino Hauschkos, naudojau jį būtent žiemą.

QUOTE(Honey @ 2009 12 22, 18:11)
Bitute, o kuo kukurūzų miltai naudingi molio kaukėje būtų?  ax.gif

Sothys parduotuvėje konsultantė pasakojo, kad kukurūzai nuostabiai valo inkširus ir gydo spuogus. Būtų įdomu pamėginti, tik nepamenu, kokio būtent pavidalo kukurūzą ji turėjo omenyje (ten kažkokį cheminį kukurūzinį kremą draugei norėjo įpiršti).

QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 11:00)
Naudoti kartą-du per savaitę.

Rimtai? unsure.gif Aš kai jį turėjau, tepdavaus kasdien po porą kartų, kaip ir kitus kremus...
----------------

Džiaugiuosi, kad išteisinote kofeiną drinks_cheers.gif Turiu priėjimą prie kofeino ir guaranos klodų biggrin.gif bet vis neprisiverčiu pabandyti reguliarai naudoti. Teko skaityti, jog guaranos efektas yra lėčiau pastebimas, tačiau kur kas ilgiau veikiantis nei kofeino.
Atsakyti
Laba diena, SU ŠVENTĖM GRAŽUOLĖS (tikiu, kad tokios ir esat, kaip iš natūralaus ekologiško pieno plaukusios biggrin.gif ), esu "atsivertimo" fazės pradžioje biggrin.gif Turiu dar kalną chemijos, kurią gaila krizės metu išmest blush2.gif , bet palaipsniui išmėtinėsiu ir daugiau jų nepirksiu schmoll.gif , palaipsniui (gal metų eigoj hihihi.gif , nes tokie kiekiai prisipirktų per visokius išpardavimus, pridovanotų chem. kosmetinių priemonių doh.gif ) bandysiu naudot tik natur kosmetiką. Kol kas iš natūralių turimų turiu tik vandenį iš maišytuvo biggrin.gif , tiesa name stovi vandens minkštinimo filtras, tai, manau, jau pradžia biggrin.gif
Mano oda mišri, probleminė, nors jau seniai ne paauglė, bet bet spuogai vis pagadina nervus, ypač tokie giluminiai cool.gif Tai galvoju įsigyt Rožių vandens ir kokių bazinių aliejų vietoj dieninio/naktinio kremo (tuo pačiu ir dienai ir nakčiai galiu tept? g.gif ). Gal pasufleruosit kokius įsigyt ir kokių ea pradžiai ax.gif
Apie kažko gaminimą pačiai dar anksti svajot irnesakyk.gif, tai kol kas gal pradėt pirkt profesionalų "sumaišytą" gėrį smile.gif Gal yra kur koks sąrašiukas firmų, kuriose jau ciksliai ciksliai viskas natūralu biggrin.gif Pirmą puslapį mačiau 4u.gif

Atsakyti
Gal kas naudojat ajurvedine JIVA kosmetika? rolleyes.gif Niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie ja,o labai domintu safrano kremas,roziu vanduo,agurku vanduo ax.gif
Atsakyti
Dar kartą peržiūrėjau pirmą puslapį, tai info apie pardes daugiau nei reikia wacko.gif -visiškas pasimetimas doh.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 12 21, 00:27)
Pirmą kartą turiu tolį dalyką kaip kūno sviestas, tai neturiu su kuo palygint. Kvepia levandų eteriniu aliejumi ir susigeria laaaabai greitai, pamaitina tiek, kiek reikia ir švelnina. Na, likau patenkinta, gal ne tiek dėl sviesto, o kad draugės vis dėlto išgirdo kas man patinka, kur perkuosi ir negavau kokio body shopinio "stebuklo"
user posted image

Šis postas sukėlė klausimą, o galima į dar vis turimą bodyshopinį "stebuklą" įlašint kokių ea? Gal vistiek kažkiek teigiamiau tą brudą lotuliukas.gif sunaudosiu?

QUOTE(Dovish @ 2009 12 22, 12:21)
Pirmiausia, noriu pagirti Lavera apelsinų šampūną. Štai tokį:
user posted image
Puikiausiai išplauna aliejines kaukes, nesausina plaukų ir jie tokie švelnūs ir purūs, labai patiko - duodu 10 balų.
Pasidariau avokadų aliejinę kaukę plaukams - nors aliejus riebus, bet lengvai išsiplovė, plaukai švelnūs, blizga, primaitinti, bet ir neapsunkinti. Beje, tepiau vieną aliejų be jokių priedų, tad manau su ea bus dar geriau 

Po ilgesnio naudojimo bazinis aliejus+pelargonijų ir ylang ylang ea galiu štai ką pasakyti: man labai padėjo sunormalizuoti ciklą, o per pirmas mm dienas nebūna to baisaus skausmo, dėl kurio visą dieną gulėdavau lovoje.

O, jei plaukai LABAI greit RIEBALUOJASI, kokiais baziniais+e aliejais galiu juos palepint (plaukai ilgi, ploni, tiesūs)?

O bazinius aliejus galima gerti? g.gif Dėl tų mmm skausmų pavyzdžiui, jei taip, tai kokiais kiekiais? O mmm gausumą galima kažkaip įtakoti aliejų vidiniu ar išoriniu naudojamu?

QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 17:32)
tikriausiai maximum porą kartų Nebent pridėtum į ją glicerino ir aliejų. Galima naudoti miltus dar, avižas, vaisius (bananus) ir t.t. smile.gif

Kam dedamas glicerinas? Paprastus miltus, paprastas maltas kavamale avižas? bigsmile.gif O vaisius kaip, šviežius smulkint?

Papildyta:
Radau DVI ŠIRDYS Rožių vandens popigiaja, ar jis toks pats kaip bet kuris rožių vanduo? rolleyes.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 15:53)
vaikams į lauką tai sviestmedis tinka geriau, ar tu jo neturi?

Sviestmedis=taukmedis=kakavos sviestas? Ar čia trys skirtingi dalykai? Esu naudojus Cacao butter (kakavos sviestą) PALMER'S firmos naudojus ir krūtinei ir kūdikių šiknytėms ir stangrinamąjį variantą, tik nžn ar jau ten vien natūralu viskas, bet labai patiko poveikikis.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 18:41)
NB nerafinuotą 50ml 13lt atrodo 
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis 

Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi

Dabar iki Naujako naturalusgrozis.lt parduoda 100ml avokadų+100ml migdolų aliejų už 59lt., tai nieko čia ne pigiau reiškia. Bet jūsų paminėto NB Kaune turbūt nėra, tai gal pasinaudot tuo jų pasiūllymu? g.gif

Jau ir ta tema mano favorituose-priklausomybė prasideda net nepabandžius nieko biggrin.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 12 24, 15:57)
Vienu metu buvau valgius avizas naturaliu pavidalu ir dar tebestovi du pakeliai

Paprastus avižų dribsnius valgot? Išbrinkintus ar verdat? cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 27, 21:03)

Aš neseniai pradėjau pirkti eko arbatas. Porą nusipirkau Stepone, o porą dabar iš Violey atsisiunčiau. Tai ypač dabar mėgstu su medžio krūmu ir kakavos lukštais, atrodo ir Stepone jos mačiau wub.gif

Sveikutė mirksiukas.gif

gal gali arbatėlės nuorodą ar foto įkelt? 4u.gif

linutiaaa, įpylt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 27, 19:24)
nezinau ar ten ekostudija (Akropolyje) pirkau biria mineraline pudra  "Bellapierre" nr5,man labai superine, nezinau ka ten tie mineralai daro, bet veidas labai graziai atrodo ir kakta nebeblizga kaip anksciau, vos po 2-3 valandu imdavo blizgeti. Sia pudra nakciai palieka ant veido odos,bet kai su rudu tonu, tai issimzotu sviesi patalyne,bet sviesiausia  tiktu nakciai
thumbup.gif

Nelabai supratau, kaip ją nakčiai reikia palikti ant odos? blink.gif Sakyk o kokia kaina jos ir kokia talpa pakuotės, ar daug atspalvių yra? 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 27, 20:03)
Sephora unsure.gif Skirtas akims, bet naudoju antakiams.

O kur jį perki? Kokio kietumo jis ir ar būna tamsiai rudos spalvos? 4u.gif

QUOTE(diamondness @ 2009 12 27, 20:26)
Gal kas naudojat ajurvedine JIVA kosmetika? rolleyes.gif  Niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie ja,o labai domintu safrano kremas,roziu vanduo,agurku vanduo ax.gif
Neperseniausiai nagrinėjome čia šio šafrano kremo sudėtį, tai nebloga. Mano draugė visą vasarą ir rudenį jį naudojo, tai labai patenkinta buvo, padaro matinę odą, o bet šaltuoju metų laikotarpiu sakė per lengvas smile.gif Agurkų vandeniu taip pat yra labai patenkinta mirksiukas.gif

QUOTE(XY:) @ 2009 12 27, 20:40)
O bazinius aliejus galima gerti? g.gif Dėl tų mmm skausmų pavyzdžiui, jei taip, tai kokiais kiekiais? O mmm gausumą galima kažkaip įtakoti aliejų vidiniu ar išoriniu naudojamu?

Kam dedamas glicerinas? Paprastus miltus, paprastas maltas kavamale avižas? bigsmile.gif

Sviestmedis=taukmedis=kakavos sviestas? Ar čia trys skirtingi dalykai?  Bet jūsų paminėto NB Kaune turbūt nėra, tai gal pasinaudot tuo jų pasiūllymu? g.gif

Paprastus avižų dribsnius valgot? Išbrinkintus ar verdat? cool.gif

Galima. Čia kai kurios ir geria, sėmenų, agurklių, nakvišų. Į dieną galima ne daugiau kaip šaukštą.

Glicerinas leidžia giliau prasiskverbti veikliosioms medžiagoms į odos audinius ir ilgiau išlaikyti drėgmę. Nežinau apie kokius miltus klausi, bet kai kurios naudoja ryžių ir avižų miltus tiesiog susimalę su kavamale.

Sviestmedis ir taukmedis čia vienas ir tas pats, o kakavos svietas jau kitas produktas. Naujosios Barmunės produkcijos Kaune gali rasti vaistinėse pvz Litfarma.

Kai kurios mirko ir žalius valgo, kitos virtas košes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 23:24)
Neperseniausiai nagrinėjome čia šio šafrano kremo sudėtį, tai nebloga. Mano draugė visą vasarą ir rudenį jį naudojo, tai labai patenkinta buvo, padaro matinę odą, o bet šaltuoju metų laikotarpiu sakė per lengvas smile.gif Agurkų vandeniu taip pat yra labai patenkinta mirksiukas.gif

O as dar baiminausi,kad kremas per riebus bus,nes raso ,kad ir maitinantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 22:24)

ernesin, o man atrodo, kad mes valomąjį kremą su ciberžole (turmeric) aptarinėjom. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 27, 21:43)
ernesin, o man atrodo, kad mes valomąjį kremą su ciberžole (turmeric) aptarinėjom. unsure.gif

Tuomet kai aš diskusijoje dalyvavau, tai kalba ėjo apie šį produktą. Nebent nesupratau, kad ten ne jo sudėtį kažkuri buvo įdėjusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 23:07)
Tuomet kai aš diskusijoje dalyvavau, tai kalba ėjo apie šį produktą. Nebent nesupratau, kad ten ne jo sudėtį kažkuri buvo įdėjusi unsure.gif

Tai čia ir yra ciberžolės kremas. drinks_cheers.gif Bet ne šafrano. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 27, 22:17)
Tai čia ir yra ciberžolės kremas. drinks_cheers.gif Bet ne šafrano. rolleyes.gif

Oi, tai susisuko man galvelė doh.gif Ačiū kad pataisei, o tai klaidingą žmogui info būčiau pateikusi 4u.gif
Atsakyti
O as pasigirt ateinu biggrin.gif Vakar dariausi aliejine plauku kauke (graikiniu riesutu, alyvuogiu, skrudintu sezamu seklu al. + rozmarinu ea), galva ploviau su FIN imbieriniu sampunu ir po to imbierinis kondicionierius, o galu gale perskalavau su acto tirpalu, tai plaukuciai wub.gif wub.gif wub.gif Nors plaunant galva plaukai atrodo kaip siaudiniai, bet siandien svelnuciai, blizgantys, kaip silkiniai thumbup.gif
Tik va kita beda atsirado verysad.gif spuogu ant veido prikilo ir kaip tycia pabaigiau moli verysad.gif
Atsakyti