QUOTE(gizma @ 2009 12 13, 15:12)
Tiesa, kas man sukele itarima siuose produktuose - be galo stiprus kvapas Nors as verciu kalte
Iš Santaverde kosmetikos esu turėjusi tik rankų kremą, tikrai stiprus kvapas (toks truputį žolinis, nesuprasi, šiaip tikrai jaučiasi, kad nesistengta suteikti malonaus kvapo, orientuotasi į produkto efektą), paprasta sudėtis. Man patiko, noriu dar ką nors išbandyti. Labai lauksiu tavo atsiliepimo apie emulsiją ir kremą
QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 12:35)
meginu po truputi burdock krema, ar man vaidenasi ar jis nieko nedrekina?
Žinok ir man jau trūksta drėgmės nuo jo Iš viso, šiuo metu man nepakeičiamas tapo Hauschkos klasikinis rožių kremas. Dabar mano oda visai nebe riebi pasidariusi, po hidrolato net nusausėja per visą plotą, tad sakyčiau normali, kol šaltukas spaudžia.
Kas dar dėl drėgmės atstatymo, tai labai maloniai nustebino Druide tonikas su ryžiais (gavau dovanuką, pirkdama Purity kalėdinėj mugėj) Valau padrėkinusi vatos gabaliuką. Labai gerai drėkina veidą, visiškai komforto jausmas. Net baisu, kad norėsiu normalų buteliuką nusipirkti, o tai tie 35 ml sueis laabai greitai, ypač kai be dozatorias
QUOTE(Katherina @ 2009 12 16, 01:29)
beje per radiją neseniai girdėjau gydytojo pašnekesį, kad įtempto darbo metu, kada reikia daug energijos, mokantis, sesijos metu ir t.t reikia ne kavą gerti kibirais, ar ten energetinius gėrimus, o vartoti medų-atseit jo poveikis tonizuojantis daug geresnis ir sveikesnis...
Koks malonus sutapimas, pastarąsias kelias savaites besimokydama egzaminams ar berašydama kursinį negėriau jau sesijos metu man įprastais tapusių (po skardinę per dieną, 2-3 dienas iki egzamino) energetinių gėrimų (jie man padeda susikaupti), o per dieną išgerdavau po dvi ir daugiau didelių stiklinių arbatos, kiekvienoje po kupiną šaukštą medaus (manau, kad nuolatinis medaus vartojimas padėjo ir neapsirgti epidemijos metu) Sausį bandysiu vėl apsieiti su arbatėlėmis.
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 19:15)
Na reiks pasiskaitineti... Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti?
MB mama irgi prisiklausiusi apie gyvulinių taukų naudą, tai MB, kai prieš kelis mėnesius buvo peršalęs, gėrė barsuko taukus (Kalvarijų turguje parduoda prie rusiškų papildų, nebrangūs, kapsulėmis). Nepamenu, kiek naudos buvo. Tik įsidėmėjau, jog ant dėžutės rašo, jei neklystu, jog kelia cholosterolio lygį kraujyje. Taigi atsargiai reikėtų, nes tų mažų kapsulyčių reikia suvartoti net po 6 tris kartus per dieną.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 11:40)
Aš pastebėjau, kad jis man išryškėja ra sumažėja,kai priaugu/numetu svorio, tiskliau šlaunų apimtys pasikeičia. Ir nors tai būna maži svyravimai max +/- 1 cm, bet vaizdas keičiasi.
Kiap smagu dėl stepono naujovių. Ypač šaltu oru su mielu noru kokios arbatos ekol. ten nusipirkčiau.
Kiap smagu dėl stepono naujovių. Ypač šaltu oru su mielu noru kokios arbatos ekol. ten nusipirkčiau.
Visiškai sutinku, man analogiškai
Aš neseniai pradėjau pirkti eko arbatas. Porą nusipirkau Stepone, o porą dabar iš Violey atsisiunčiau. Tai ypač dabar mėgstu su medžio krūmu ir kakavos lukštais, atrodo ir Stepone jos mačiau
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 15:04)
Gi tarybiniais laikais nei sexo nei celiulito nebuvo, čia kai atėjo laisva rinka, viskas atsirado
Kaip prajuokino
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 20:45)
Gal kas ruošiatės dalyvauti "Kvapų namų" seminare Kosmetiniai aliejai ir kosmetika?
Tikiuosi dar pavyks man užsiregistruoti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 01:51)
Sugrįšiu prie anksčiau užduoto klausimo, kokius akių pieštukus naudojate, ypač tos kurios ryškinatės antakius?
Sephora Skirtas akims, bet naudoju antakiams.
QUOTE(Katherina @ 2009 12 21, 21:53)
Kurios turite melisų hidrolatą, kuo jis Jum kvepia?
Gerokai druska pagardintom pomidorų sultim Kaip tik norėjau klausti, ar vienintelė aš čią jį naudoju, nes nemačiau daugiau pasisakymų.
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 21, 23:25)
na ka pravale kaip reikalas, ir labai sunkiai sekesi nuplauti
Gal leidai sudžiūti? Aš jei susimaišau nedžiūstančią (sąlyginai nemažai aliejų ir glicerino), tai nusiplauna labai lengvai.
QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 16:06)
gal yra koks riebus kremas rankoms?
Žinai, man Logonos svietas ko gero riebiausias kremas rankoms, kokį esu bandžiusi. Taip pat nuostabai gerai drėkino Hauschkos, naudojau jį būtent žiemą.
QUOTE(Honey @ 2009 12 22, 18:11)
Bitute, o kuo kukurūzų miltai naudingi molio kaukėje būtų?
Sothys parduotuvėje konsultantė pasakojo, kad kukurūzai nuostabiai valo inkširus ir gydo spuogus. Būtų įdomu pamėginti, tik nepamenu, kokio būtent pavidalo kukurūzą ji turėjo omenyje (ten kažkokį cheminį kukurūzinį kremą draugei norėjo įpiršti).
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 11:00)
Naudoti kartą-du per savaitę.
Rimtai? Aš kai jį turėjau, tepdavaus kasdien po porą kartų, kaip ir kitus kremus...
----------------
Džiaugiuosi, kad išteisinote kofeiną Turiu priėjimą prie kofeino ir guaranos klodų bet vis neprisiverčiu pabandyti reguliarai naudoti. Teko skaityti, jog guaranos efektas yra lėčiau pastebimas, tačiau kur kas ilgiau veikiantis nei kofeino.