QUOTE(ernesin @ 2009 12 21, 18:52)
Sintetinis tirštiklis. Taigi yra tikimybės, kad ir jis gali kimšti poras
dekui
turesiu sita omenyje.
QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 14:06)
atsalo oras ir mano rankos visai isprotejo, tepu pakaitom sviestmedzio alieju ir logonos kuno sviesta, tai tik susigeria ir vel persti nuo sausumo, ka dar zinote, kad gerai pamaitintu, gal yra koks riebus kremas rankoms?
prisipazinsiu apie ranku kremus visa info pro ausis leidau nes buvau pilnai patenkinta logonos sviestu
prisipazinsiu apie ranku kremus visa info pro ausis leidau nes buvau pilnai patenkinta logonos sviestu
as net pirstiniu i lt neatsiveziau (pati kalta zinoma). tai rankos iskart zaizdotos pasidare tepiau sviestu pagamintu is daug alieju ir sviestu, nepadejo.
o dabar teko pagulet su dukryte ligoninej, tai kaip ir turejau daug laiko , tai tepiau vien sviestmedziu. daznai. po 3-4 dienu rankos pilnai pagijo.
QUOTE(rutuk @ 2009 12 22, 18:22)
Oi aciu, tai nubegsiu kada nusipirkt tos vaniles Gal dar kuo susigundysiu
Net nezinau kur pameciau, pastebejau po pusryciu, kad nebera ant pirsto apieskojau visa kabineta, ai, liudna siandien
Net nezinau kur pameciau, pastebejau po pusryciu, kad nebera ant pirsto apieskojau visa kabineta, ai, liudna siandien
kokioj parduotuvej?
dar pries perkant gali pasidomet, kokia tai vanile. jos buna iv kilmes ir kokybes.
uzjauciu del ziedo. as irgi noriu paguosti - gal dar rasi. as buvau savo suzadetuviu zieda pametus, net verkiau. ne tiek del akmenuko , kiek del to, kad ji labai mylejau radau net pievoj zodziu, jei lemta - rasi
QUOTE(nep @ 2009 12 25, 20:25)
naujagimiui irgi? tai puiku, reiks kada isigyt
taip, naudojau ir mazulytei.