Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 21, 18:52)
Sintetinis tirštiklis. Taigi yra tikimybės, kad ir jis gali kimšti poras 4u.gif

dekui 4u.gif
turesiu sita omenyje.

QUOTE(Odora @ 2009 12 22, 14:06)
atsalo oras ir mano rankos visai isprotejo, tepu pakaitom sviestmedzio alieju ir logonos kuno sviesta, tai tik susigeria ir vel persti nuo sausumo, ka dar zinote, kad gerai pamaitintu, gal yra koks riebus kremas rankoms?
prisipazinsiu apie ranku kremus visa info pro ausis leidau nes buvau pilnai patenkinta logonos sviestu g.gif

as net pirstiniu i lt neatsiveziau (pati kalta zinoma). tai rankos iskart zaizdotos pasidare unsure.gif tepiau sviestu pagamintu is daug alieju ir sviestu, nepadejo.
o dabar teko pagulet su dukryte ligoninej, tai kaip ir turejau daug laiko doh.gif , tai tepiau vien sviestmedziu. daznai. po 3-4 dienu rankos pilnai pagijo.

QUOTE(rutuk @ 2009 12 22, 18:22)
Oi aciu, tai nubegsiu kada nusipirkt tos vaniles  ax.gif  Gal dar kuo susigundysiu  lotuliukas.gif 
Net nezinau kur pameciau, pastebejau po pusryciu, kad nebera ant pirsto apieskojau visa kabineta, ai, liudna siandien  verysad.gif

kokioj parduotuvej? smile.gif
dar pries perkant gali pasidomet, kokia tai vanile. jos buna iv kilmes ir kokybes.

uzjauciu del ziedo. as irgi noriu paguosti - gal dar rasi. as buvau savo suzadetuviu zieda pametus, net verkiau. ne tiek del akmenuko smile.gif, kiek del to, kad ji labai mylejau smile.gif radau net pievoj smile.gif zodziu, jei lemta - rasi mirksiukas.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 25, 20:25)
naujagimiui irgi? g.gif  g.gif  g.gif  tai puiku, reiks kada isigyt thumbup.gif

taip, naudojau ir mazulytei.
Atsakyti
Su sventem visas biggrin.gif
user posted image

Siuo metu bandau roziu fitoli - labai wub.gif odelei, o glicerinas, idetas i hidrolata ir alieju misik=nuka (kiekviena ryta sumakaluoju) tikrai akivaizdziai padeda odytei bigsmile.gif dar ne visai susitvarkiusi, bet jau gereja vaizdelis, gereja cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 27, 01:37)
tai rankos iskart zaizdotos pasidare  unsure.gif tepiau sviestu pagamintu is daug alieju ir sviestu, nepadejo.
o dabar teko pagulet su dukryte ligoninej, tai kaip ir turejau daug laiko  doh.gif , tai tepiau vien sviestmedziu. daznai. po 3-4 dienu rankos pilnai pagijo.

Man irgi sviestmedis padeda rankom - tik reikia nepamirsti tepti doh.gif blush2.gif
Daddygirl - stiprybes tau ir dukrytei console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 27 gruodžio 2009 - 10:51
Nidulia kažką neperseniausiai pirkai iš dekoratyvinės (Ekostudijoje berods mastau.gif ), kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 gruodžio 2009 - 11:33
Sveikos, visas su sventemis ! 000054.gif

Noreciau jusu nuomone isgirsti... Esu ne namie, visa savaite pas tevus ir labai su oda pradejau vargti, sauseja, serpetoja... Galvoju nuo ko cia man dabar taip gali buti, kai Vilniuje jau viskas buvo ok g.gif Nuo vandens galvoju gal? nes ir kuno oda pasausejo. o gal nuo nervu gali buti? Pastaruoju metu patiriu nemazai streso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 27, 15:44)
Sveikos, visas su sventemis !  000054.gif
Noreciau jusu nuomone isgirsti... Esu ne namie, visa savaite pas tevus ir labai su oda pradejau vargti, sauseja, serpetoja... Galvoju nuo ko cia man dabar taip gali buti, kai Vilniuje jau viskas buvo ok  g.gif Nuo vandens galvoju gal? nes ir kuno oda pasausejo. o gal nuo nervu gali buti? Pastaruoju metu patiriu nemazai streso  blush2.gif

Manau, kad taip galėjo atsitikti nuo vandens, man pačiai teko tai pajusti, kai iš sanatorijos grįžau tragiška oda doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 27, 15:16)
Manau, kad taip galėjo atsitikti nuo vandens, man pačiai teko tai pajusti, kai iš sanatorijos grįžau tragiška oda doh.gif .

Ech... O dar svarbiausia visas drėkinančias priemones namie palikau doh.gif galvojau, kad tikrai nereikės, dar visą savaitę kankintis teks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 25, 12:23)
Labai noriu prie progos pagirti Ciel dazur plauku kauke su rasulo moliu... labai plaukai po jos lieka svelnus, purus, blizgantys, neapsunkina ju.... dar ilasinau ja kelis laselius ea tai isvis pasaka wub.gif

su praejusiom ir su ateinanciom sventem visas 4u.gif santa2.gif

tu po tos kaukes perplauni plaukus sampunu? ir kaip daznai ja naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 27, 15:16)

g.gif kokie gi vandenyje esantys komponentai galetu taip nusausinti oda g.gif realiau butu, manau del centrinio sildymo skirtumu, oro sausumo namuose siu metu laiku...Namie ora stengiuosi drekinti, nors kazkiek
Atsakyti
Su Sventemis visas 4u.gif
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 09:30)
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk  biggrin.gif Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu  drinks_cheers.gif Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs  thumbup.gif

vel nauja pagunda doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 25, 14:26)
O mano plaukai tai net nežinau, kaip ir normalūs dabar,bet jie link sausenių, nes drėgmei esant mėgsta šiauštis, pasibanguoti, pats plaukas plonas.Bet šampūnai sausiems plaukams nelabai man tinka( nu gal ne visi, čia priklauso nuo šampūno ), per daug tada primaitintas plaukas būna ir jis sukrenta kaip susiriebalavęs.Kiti jau pasausina. O BABY aukso viduriukas. cool.gif

o cia dar viena pagunda biggrin.gif gal ir mano ploniems plaukams patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 27, 16:17)
g.gif kokie gi vandenyje esantys komponentai galetu taip nusausinti oda  g.gif realiau butu, manau del centrinio sildymo skirtumu, oro sausumo namuose siu metu laiku...Namie ora stengiuosi drekinti, nors kazkiek

Vandens kietumas priklauso nuo jame ištirpusių tam tikrų kalcio ir magnio druskų kiekio. kuo daugiau druskų - tuo kietesnis vanduo. Kuo kietesnis vanduo - tuo labiau jis sausina oda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 12:32)
Nidulia kažką neperseniausiai pirkai iš dekoratyvinės (Ekostudijoje berods mastau.gif ), kokie atsiliepimai?

nezinau ar ten ekostudija (Akropolyje) pirkau biria mineraline pudra "Bellapierre" nr5,man labai superine, nezinau ka ten tie mineralai daro, bet veidas labai graziai atrodo ir kakta nebeblizga kaip anksciau, vos po 2-3 valandu imdavo blizgeti. Sia pudra nakciai palieka ant veido odos,bet kai su rudu tonu, tai issimzotu sviesi patalyne,bet sviesiausia tiktu nakciai
thumbup.gif
siandien ir vel netycia atsiduriau prie nimfali ir to kito eko skyriaus, ir vel 300 lt doh.gif bet patenkinta wub.gif vakare meginsiu ko gero ozku duso geli ,nes Druide su eukaliptais,rozmarinais ir dar kazkuo, yra tonizuojantis, tai sedesiu kaip apuokas visa nakti susitonizavusi:) o po to issitepliosiu Druide SENSUALIS masazo kremu, jame visi megstamiausi dalykeliai-ylangas, cinamonas ir kiti seksi kvapai smile.gif nuroviau stiklaini 1000 ml, kuris kainavo 245 lt,o as mokejau 80 lt lotuliukas.gif vis ieskojau ko nors tokio, kas nesunkiai teptusi, nes po duso labai tingiu tepliotis:) o sis super konsistensijos smile.gif
Katuti,o as dabar jau nusipirkau Laveros Yong metine veido kauke, mano dukrai labai padejo spuoguotai ir paraudusiai priesmenesininei kaktytei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 gruodžio 2009 - 19:43
QUOTE(bryyla @ 2009 12 27, 15:44)
Sveikos, visas su sventemis !  000054.gif
Noreciau jusu nuomone isgirsti... Esu ne namie, visa savaite pas tevus ir labai su oda pradejau vargti, sauseja, serpetoja... Galvoju nuo ko cia man dabar taip gali buti, kai Vilniuje jau viskas buvo ok  g.gif Nuo vandens galvoju gal? nes ir kuno oda pasausejo. o gal nuo nervu gali buti? Pastaruoju metu patiriu nemazai streso  blush2.gif

stresai ziauriai veikia oda. Mano mamai, nuo stipraus streso ir pergyvenimu islindo i pavirsiu ziaurios formos psoriaze (zvyneline)-absoliuciai viso kuno oda apimta buvo, 2 menesius ligoenineje vargsele gulejo, net profesore "B" pasake, kad tokios baisios formos dar nemate. Psoriaze ,kaip ir herpes,nesiojames visi, bet jie islenda isprovokuoti. Vat psoriaze isprovokuoja stresas, nervine itampa.
Nuo vandens laisvai irgi galejo issauseti, nes vilniuje pripratai prie vienos vandens sudeties, o pas tavo mama is krano bega kitokios sudeties vanduo (gal gelezies daugiau, gal kakliu procentas aukstesnis, dar kokios priemaisos)
Atsakyti