Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 25, 14:02)
kuo butent jis toks geras ir kokie tavo plaukuciai?

Jis toks švelnus wub.gif , gal jis tik mano plaukams toks geras. biggrin.gif Jei palyginčiau su kitais, pvz., pirmi du plovimai su druide ožkom buvo irgi labai nuostabūs, bet dabar jis man pasausina plaukų galiukus, tikuosi prie šito greit nepripras plaukai,nes taip būna ir tas nuotabus poveikis išliks ilgam.Ciel d'azur pradžioj taip pat buvau nustebinta, bet paskui purumo trūko. Po vaikiško plaukai labai švelnūs, purūs,lengvi, padrėkinti.Turbūt galėčiau ir balzamo nedėti, nes užtenka labai mažai ir plaukai kaip iš kirpyklos. biggrin.gif
O mano plaukai tai net nežinau, kaip ir normalūs dabar,bet jie link sausenių, nes drėgmei esant mėgsta šiauštis, pasibanguoti, pats plaukas plonas.Bet šampūnai sausiems plaukams nelabai man tinka( nu gal ne visi, čia priklauso nuo šampūno ), per daug tada primaitintas plaukas būna ir jis sukrenta kaip susiriebalavęs.Kiti jau pasausina. O BABY aukso viduriukas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 25, 15:26)
Jis toks švelnus  wub.gif ,  Jei palyginčiau su kitais, pvz., pirmi du plovimai su druide ožkom buvo irgi labai nuostabūs, bet dabar jis man pasausina plaukų galiukus, tikuosi prie šito greit nepripras plaukai,nes taip būna ir tas nuotabus poveikis išliks ilgam.Ciel d'azur pradžioj taip pat buvau nustebinta, bet paskui purumo trūko. Po vaikiško plaukai labai švelnūs, purūs,lengvi, padrėkinti.Turbūt galėčiau ir balzamo nedėti, nes užtenka labai mažai ir plaukai kaip iš kirpyklos. biggrin.gif
O mano plaukai tai net nežinau, kaip ir normalūs dabar,bet jie link sausenių, nes drėgmei esant mėgsta šiauštis, pasibanguoti, pats plaukas plonas.Bet šampūnai sausiems plaukams nelabai man tinka( nu gal ne visi, čia priklauso nuo šampūno ), per daug tada primaitintas plaukas būna ir jis sukrenta kaip susiriebalavęs.Kiti jau pasausina. O BABY aukso viduriukas. cool.gif

mano plaukai ties saknimis biskuti linke pasiriebaluoti, o nuo plauko vidurio sausi, luzineja, galiukai luzineja, taip pat ploni, nuo dazymo sruogelemis isploneje labai turiu db druide su ozkom bei ciel dazur riebiems tai pakolkas abu lyg ir nieko.... na sugundei tu cia mane isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 25, 12:10)
Gal zinote, ar ta sviestmedziu alieju būtų galima naujagimiam tepti vietoj kokio Bepanthen nuo pašutimų, o koks dar tiktų, pvz?

Sviestmedis labai nuo pašutimų tinka, naudojau savo vaikui, ir dar draugės vaikams daviau, irgi labai patenkinti buvo. O jei netiks, vistiek kažkur kitur susinaudos.
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 25, 11:10)
Gal zinote, ar ta sviestmedziu alieju būtų galima naujagimiam tepti vietoj kokio Bepanthen nuo pašutimų, o koks dar tiktų, pvz?

mes naudojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 25, 19:57)
Su sventemis  4u.gif
mes naudojam  drinks_cheers.gif

naujagimiui irgi? g.gif g.gif g.gif tai puiku, reiks kada isigyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 25 gruodžio 2009 - 21:26
Sveikos. Sakykit, sveiki produktai gerus aliejus parduoda (turiu omeny tikrai organiski, be jokiu priedu)? nepykit, jei tukstantaji karta jusu to klausia, bet tiek temu prirasiusios, reiktu labai daug laiko, kad surasti atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 12 26, 15:40)
Sveikos. Sakykit, sveiki produktai gerus aliejus parduoda (turiu omeny tikrai organiski, be jokiu priedu)? nepykit, jei tukstantaji karta jusu to klausia, bet tiek temu prirasiusios, reiktu labai daug laiko, kad surasti atsakyma  4u.gif

Geri, nerafinuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 26, 17:05)
Geri, nerafinuoti  4u.gif

tai sakot galima tiesiai ant odos, plauku naudot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 12 26, 17:50)
tai sakot galima tiesiai ant odos, plauku naudot?  4u.gif

Jei tu apie šitą firmą, tai tikrai galima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 13:06)
tas man buvo atradimas  drinks_cheers.gif Esu bandžiusi plaukams kokosų, simondsijų su marulos (rožių eliksyru) maišytą variantą, tai kad galva į vėžes įeitų, reikia mažiausiai dvi dienas palaukti.. O čia patiko žiauriai, kad viskas gerai iš karto wink.gif

Su sventytem 4u.gif
apie koki cia stebukla kalbate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 26, 20:30)
Su sventytem  4u.gif
apie koki cia stebukla kalbate? smile.gif

Apie avokadų aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 26, 19:13)
Jei tu apie šitą firmą, tai tikrai galima  4u.gif

taip, apie si. Aciu 4u.gif
Atsakyti