Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 09:30)
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk  biggrin.gif Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu  drinks_cheers.gif Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs  thumbup.gif

Aš sakau, kad po šio aliejaus plaukai elastingi lieka, kaip su kokiu silikonu patepus biggrin.gif

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 24, 10:00)
Gal neaiškiai paklausiau  blush2.gif  man įdomu kodėl taip kainos skiriasi KN ir NB. KN daugiau nei dvigubai brangiau  g.gif

Seniai žinoma kad KN nežmoniškai užsikėlę kainas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 24, 11:38)
Aš sakau, kad po šio aliejaus plaukai elastingi lieka, kaip su kokiu silikonu patepus biggrin.gif

tas man buvo atradimas drinks_cheers.gif Esu bandžiusi plaukams kokosų, simondsijų su marulos (rožių eliksyru) maišytą variantą, tai kad galva į vėžes įeitų, reikia mažiausiai dvi dienas palaukti.. O čia patiko žiauriai, kad viskas gerai iš karto wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Situacija HELP doh.gif
Mazdau pries dvi savaites pradejo ziauriai slinkti plaukai unsure.gif
Ka daryt, ka gerti, ka valgyti, ka tepti??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 24, 12:22)
Sveikos 4u.gif
Situacija HELP doh.gif

Manau tai daugumos problema šiuo metų laikotarpiu ax.gif Mano taip pat pasiutiškai slenka, bet aš kažko specialaus nedarau, reguliariai darausi aliejines, acto kaukes, po plovimo perpilu galvos odą žolelių nuoviru arba vandeniu su obuolių actu 4u.gif Matosi jog auga daug naujų, taigi turbūt taip turi būti su tuo slinkimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 24, 13:22)
Sveikos 4u.gif
Situacija HELP doh.gif

Man irgi neseniai slinko, bet dabar nustojo.... Bandyk aliejines kaukes su rozmarinų, levandų EA. Gali bandyti mėtos ekstraktą plaukams stiprinti.
Tiesa, kažkas gyrė plaukų losjoną iš nimfali, gal kas tiksliau primintų jo pavadinimą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 24 gruodžio 2009 - 12:36
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 24, 12:22)

valgyk avižų rytais wink.gif Man dar labai patinka pagerintas Weledos rozmarinų vanduo, kuriam laiko sanaudos kas vakarą - vos kelios minutės smile.gif Į jį esu šliūkštelėjusi glicerino ir B5 miltelių, nuo kurių plaukai standesni tampa smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Vienu metu buvau valgius avizas naturaliu pavidalu ir dar tebestovi du pakeliai rolleyes.gif
Rozmarinu losjona reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
su Sv.Kaledom visas thumbup.gif
turiu klausimeli, raset kad dedat rozmarinu i balzama,kiek lasiuku?o ar galima skalaut rozmarinu ea plaukus?kiek mazdaug lasiuku reiketu mazam puodeliui?snd taip perskalavau plaukus, tai labai svelnus, lengvai issisukavo.i balzama nedejau, nes jo nededu ant saknu, tai nebutu poveikio smile.gif
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif
Labai noriu prie progos pagirti Ciel dazur plauku kauke su rasulo moliu... labai plaukai po jos lieka svelnus, purus, blizgantys, neapsunkina ju.... dar ilasinau ja kelis laselius ea tai isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
Gal zinote, ar ta sviestmedziu alieju būtų galima naujagimiam tepti vietoj kokio Bepanthen nuo pašutimų, o koks dar tiktų, pvz?
Atsakyti
Su šv.Kalėdom! newyear.gif Ramybės Jums ir Jūsų namams! santa2.gif

Aš šiandien taip pat tepiau šią kaukę su moliu. thumbup.gif Pirmą kart tai buvo siaubo, plaukai taip buvo išsielektrinę, net sulipę nuo įsielektrinimo. doh.gif Tai dabar tepu prieš šampūną , po dedu balzamą, taip pat ciel d'azur, įlašinus e.a.
Bet plaukai netrodytų taip gerai ,jie lengvi, papurę, bet tvarkingai, blizgantys, wub.gif jei ne vaikiškas DRUIDE BABY šampūnas. thumbup.gif Vergine ačiū tau už miniuką, kuriuo sugundei didesniems kiekiams. lotuliukas.gif Pats pačiausias šiuo metu. bigsmile.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 25, 13:30)
Su šv.Kalėdom! newyear.gif  Ramybės Jums ir Jūsų namams! santa2.gif
vaikiškas DRUIDE BABY šampūnas. thumbup.gif  Pats pačiausias šiuo metu. bigsmile.gif  first.gif

kuo butent jis toks geras ir kokie tavo plaukuciai?
Atsakyti