Kirpėja man pasakė gerąją naujieną, taip pažodžiui ir įvardino Ežiukas galvoje Ir ne nulūžinėjusių plaukų, o naujai augančių Kaip smagu girdėti, jog neveltui su Ciel D'Azur losjonu ir rozmarinais, o ypač "Mėtos" dilgėlių ekstraktu 'vargstu'
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 17:41)
NB nerafinuotą 50ml 13lt atrodo
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis
Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis
Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi
CUP'e ir aš šiandien pirkau 50 ml ir net išsitepusi jau sėdžiu 9,40 kainuoja, dabar gruodį dar 10 proc. nuolaida bus. Tai jei tikrai patiks, kitą savaitę 100 ml nusipirksiu
visai nieko man tas kvapas jo. Dar mačiau NB pardavinėja sviestmedį - tą baltą, kur kaip kiaulės taukai Ir kokosų aliejų, kuris net lyg ir kvepia
priversim ir čia ateit
QUOTE(Rasma @ 2009 12 23, 20:56)
Kirpėja man pasakė gerąją naujieną, taip pažodžiui ir įvardino Ežiukas galvoje
ooooo, mano ežiukas sveikina tavo ežiuką Baisu šiaip ir pagalvoti, ko mes buvom prisidirbę, kad dabar ežiukai tik dygsta Bet geriau vėliau negu niekad
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:30)
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs
Nu jau tokie pagiriamieji žodžiai čia iš visų, neįmanoma nepirkti Tik dabar neapsisprendziu kur pirkti NB, SP ar KN?
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 24, 09:40)
Nu jau tokie pagiriamieji žodžiai čia iš visų, neįmanoma nepirkti Tik dabar neapsisprendziu kur pirkti NB, SP ar KN?
pirkau iš NB, nes arčiausiai buvo Pasitikiu ernesin, jei ji sako, kad geras produktas. Pati planuoju, kad pirksiu visą 100 ml, nes iš pradžių pabijojau, ar tiks
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:42)
pirkau iš NB, nes arčiausiai buvo Pasitikiu ernesin, jei ji sako, kad geras produktas. Pati planuoju, kad pirksiu visą 100 ml, nes iš pradžių pabijojau, ar tiks
Bet kainų skirtumo su KN nepalyginti, nesuprantu kodėl?
GinMinte, klausimą nelabai supratau Kaip kokia blondinė
KN 50 ml kainuoja 35 litus, ką tik pažiūrėjau, o NB - palei 10 litų, atitinkamai 100 ml NB - apie 20 litų. SP 100 ml avokadų aliejaus - 24,22 lito
KN 50 ml kainuoja 35 litus, ką tik pažiūrėjau, o NB - palei 10 litų, atitinkamai 100 ml NB - apie 20 litų. SP 100 ml avokadų aliejaus - 24,22 lito
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:53)
GinMinte, klausimą nelabai supratau Kaip kokia blondinė
Gal neaiškiai paklausiau man įdomu kodėl taip kainos skiriasi KN ir NB. KN daugiau nei dvigubai brangiau
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:53)
na gal KN avokadai su aukso granulėmis
Aš pirkau iš Akoma sertifikuotą, labai irgi patenkinta. Dabar visur jo įmakaluoju
o NB tai kur?
NB - naujoji Barmunė. Ji yra CUP'e pirmam aukšte, šalia eskalatoriaus, yra jos produkcijos ir vaistinėse