Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kirpėja man pasakė gerąją naujieną, taip pažodžiui ir įvardino biggrin.gif Ežiukas galvoje biggrin.gif thumbup.gif Ir ne nulūžinėjusių plaukų, o naujai augančių cool.gif Kaip smagu girdėti, jog neveltui su Ciel D'Azur losjonu ir rozmarinais, o ypač "Mėtos" dilgėlių ekstraktu doh.gif biggrin.gif 'vargstu' cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 17:41)
NB nerafinuotą 50ml 13lt atrodo mirksiukas.gif
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis ax.gif

Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi biggrin.gif

CUP'e ir aš šiandien pirkau 50 ml ir net išsitepusi jau sėdžiu biggrin.gif 9,40 kainuoja, dabar gruodį dar 10 proc. nuolaida bus. Tai jei tikrai patiks, kitą savaitę 100 ml nusipirksiu drinks_cheers.gif

visai nieko man tas kvapas jo. Dar mačiau NB pardavinėja sviestmedį - tą baltą, kur kaip kiaulės taukai blush2.gif Ir kokosų aliejų, kuris net lyg ir kvepia biggrin.gif

priversim ir čia ateit gun_bandana.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 23, 20:56)
Kirpėja man pasakė gerąją naujieną, taip pažodžiui ir įvardino biggrin.gif Ežiukas galvoje biggrin.gif  thumbup.gif

ooooo, mano ežiukas sveikina tavo ežiuką thumbup.gif nail.gif Baisu šiaip ir pagalvoti, ko mes buvom prisidirbę, kad dabar ežiukai tik dygsta doh.gif Bet geriau vėliau negu niekad mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepatiko mano plaukams simondsijos, kaip ir po kokosų, liko susiriebalavę schmoll.gif
Atsakyti
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk biggrin.gif Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu drinks_cheers.gif Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:30)
ateinu su avokadų aliejaus įvertinimu - 10 balų, Rasma, pirk  biggrin.gif Išsitepus juo plaukai netgi kažkiek elastingi lieka, o išsiplovė man puikiausiai su Druide Purity per porą užmuilinimų, kaip kad kaskart muilinu  drinks_cheers.gif Plaukai šiandien tviskantys, purūs, lankstūs  thumbup.gif

Nu jau tokie pagiriamieji žodžiai čia iš visų, neįmanoma nepirkti doh.gif Tik dabar neapsisprendziu kur pirkti NB, SP ar KN? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 24, 09:40)
Nu jau tokie pagiriamieji žodžiai čia iš visų, neįmanoma nepirkti  doh.gif Tik dabar neapsisprendziu kur pirkti NB, SP ar KN?  g.gif

pirkau iš NB, nes arčiausiai buvo ax.gif Pasitikiu ernesin, jei ji sako, kad geras produktas. Pati planuoju, kad pirksiu visą 100 ml, nes iš pradžių pabijojau, ar tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:42)
pirkau iš NB, nes arčiausiai buvo  ax.gif Pasitikiu ernesin, jei ji sako, kad geras produktas. Pati planuoju, kad pirksiu visą 100 ml, nes iš pradžių pabijojau, ar tiks  rolleyes.gif

Bet kainų skirtumo su KN nepalyginti, nesuprantu kodėl? g.gif
Atsakyti
GinMinte, klausimą nelabai supratau blush2.gif Kaip kokia blondinė biggrin.gif

KN 50 ml kainuoja 35 litus, ką tik pažiūrėjau, o NB - palei 10 litų, atitinkamai 100 ml NB - apie 20 litų. SP 100 ml avokadų aliejaus - 24,22 lito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:53)
GinMinte, klausimą nelabai supratau  blush2.gif Kaip kokia blondinė biggrin.gif

KN 50 ml kainuoja 35 litus, ką tik pažiūrėjau, o NB - palei 10 litų, atitinkamai 100 ml NB - apie 20 litų. SP 100 ml avokadų aliejaus - 24,22 lito smile.gif

Gal neaiškiai paklausiau blush2.gif man įdomu kodėl taip kainos skiriasi KN ir NB. KN daugiau nei dvigubai brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 24, 10:53)

na gal KN avokadai su aukso granulėmis biggrin.gif
Aš pirkau iš Akoma sertifikuotą, labai irgi patenkinta. Dabar visur jo įmakaluoju bigsmile.gif
Atsakyti
o NB tai kur? blush2.gif
Atsakyti
NB - naujoji Barmunė. Ji yra CUP'e pirmam aukšte, šalia eskalatoriaus, yra jos produkcijos ir vaistinėse smile.gif
Atsakyti