Merginos sakykite kokie aliejai vertingiausi plaukams, jau pasiklydau tokioje ju ivairoveje
bei noreciau misinuka koki pasigaminti misriai odele, sakykite irgi kokie aliejukai butu tinkamiausi, aciu
sukūriau naują temą Aroma Natural, gal pavyks ilgiau išsaugoti mišinius, receptus, rekomendacijas
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 15:31)
Bet greičiausiai būsiu susialegizavusi nuo Mėtos bergamočių ea, tik dar kartą jas bandyti, kad įsitikinčiau nedrįstu
gal tu dar palauk Kad bergamotės galėjo sukelti baisinę alergiją, tai 100 proc. tikiu
QUOTE(wilike @ 2009 12 23, 15:36)
O kaip suprasti tinka ar netinka
jei oda nedirgsta, nesipūsliuoja, nėra raudona, išberta - tada tinka
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 15:50)
Man kolkas iš bandytųjų avokadai Nr1,
turiu paklaust Kur tu juos pirkai ir po kiek?
Merginos, tai jei jau Katutis pasistengė, tai man klausimus (nebūtinai apie mano prekių naudojimą), naujoj temoj ir užduokit, tada matyt šioj temoj nesilankysiu dėl laiko trūkumo
Papildyta:
o tau rožių kremas nelb tiko?
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 23, 15:48)
Merginos sakykite kokie aliejai vertingiausi plaukams, jau pasiklydau tokioje ju ivairoveje
bei noreciau misinuka koki pasigaminti misriai odele, sakykite irgi kokie aliejukai butu tinkamiausi, aciu
QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 17:23)
Merginos, tai jei jau Katutis pasistengė, tai man klausimus (nebūtinai apie mano prekių naudojimą), naujoj temoj ir užduokit, tada matyt šioj temoj nesilankysiu dėl laiko trūkumo
Papildyta:
Papildyta:
db kaip tik ji testuoju nu spuogenoidu nepridygo, manau greit vel sulauksi svecio
gal pamenat, buvo Lryte įdėtas reportažas, kaip gerai atrodanti moteris maišo kremus iš aliejų? Tai aguonų aliejaus turi ir Sveiki produktai - čia. Žodžiu, viskas jau mums kaip ant lėkštelės, ir aguonų, ir aviečių sėklų aliejus Nebe deficitai
Man netinka frakincenso hidrolatas Kaip man niežti odą nuo jo..neįmanomai
Vaikams norėjau pagarinimui pirkti, garinom KN "Mikrobų mušyklę" (įeina į sudėtį) ir sugalvojau pati mišinuką pan. pasidaryt...bet tai nieko man nuo frankincenso EA nebuvo
Vaikams norėjau pagarinimui pirkti, garinom KN "Mikrobų mušyklę" (įeina į sudėtį) ir sugalvojau pati mišinuką pan. pasidaryt...bet tai nieko man nuo frankincenso EA nebuvo
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 23, 15:48)
Man labai patinka simondsijų ir dat rozmarinų įlašinu. Kažin ar be jų būtų dabar mano tokie ilgi plaukai Po simondsijų plaukai lieka švelnųs ir minkšti, gerai pamaitina, blizga
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 16:15)
turiu paklaust Kur tu juos pirkai ir po kiek?
NB nerafinuotą 50ml 13lt atrodo
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis
QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 16:23)
Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi
as irgi snd simonsidiju isbandziau, dar turiu kokosu, patinka abudu kolkas
Siandien isbandziau Logona nenuplaunama kondicionieriu. Visai nesupratau, kokia jo paskirtis, tik suvele plaukus. Ar man vienai jis toks netikes pasirode?