Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos sakykite kokie aliejai vertingiausi plaukams, jau pasiklydau tokioje ju ivairoveje blush2.gif
bei noreciau misinuka koki pasigaminti misriai odele, sakykite irgi kokie aliejukai butu tinkamiausi, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 23, 15:48)
Merginos sakykite kokie aliejai vertingiausi plaukams, jau pasiklydau tokioje ju ivairoveje blush2.gif

Man kolkas iš bandytųjų avokadai Nr1, bet kaip tik šiandien dar išbandysiu simondsijas, o ateityje migdolus smile.gif
Atsakyti
sukūriau naują temą Aroma Natural, gal pavyks ilgiau išsaugoti mišinius, receptus, rekomendacijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 15:31)
Bet greičiausiai būsiu susialegizavusi nuo Mėtos bergamočių ea, tik dar kartą jas bandyti, kad įsitikinčiau nedrįstu doh.gif

gal tu dar palauk smile.gif Kad bergamotės galėjo sukelti baisinę alergiją, tai 100 proc. tikiu drinks_cheers.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 23, 15:36)
O kaip suprasti tinka ar netinka    blush2.gif

jei oda nedirgsta, nesipūsliuoja, nėra raudona, išberta - tada tinka 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 15:50)
Man kolkas iš bandytųjų avokadai Nr1,

turiu paklaust doh.gif Kur tu juos pirkai ir po kiek? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, tai jei jau Katutis pasistengė, tai man klausimus (nebūtinai apie mano prekių naudojimą), naujoj temoj ir užduokit, tada matyt šioj temoj nesilankysiu dėl laiko trūkumo cool.gif
Papildyta:
bei noreciau misinuka koki pasigaminti misriai odele, sakykite irgi kokie aliejukai butu tinkamiausi, aciu 4u.gif

o tau rožių kremas nelb tiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 23 gruodžio 2009 - 16:21
QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 17:23)
Merginos, tai jei jau Katutis pasistengė, tai man klausimus (nebūtinai apie mano prekių naudojimą), naujoj temoj ir užduokit, tada matyt šioj temoj nesilankysiu dėl laiko trūkumo cool.gif
Papildyta:
o tau rožių kremas nelb tiko?

db kaip tik ji testuoju nu spuogenoidu nepridygo, manau greit vel sulauksi svecio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal pamenat, buvo Lryte įdėtas reportažas, kaip gerai atrodanti moteris maišo kremus iš aliejų? wink.gif Tai aguonų aliejaus turi ir Sveiki produktai - čia. Žodžiu, viskas jau mums kaip ant lėkštelės, ir aguonų, ir aviečių sėklų aliejus tongue.gif Nebe deficitai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man netinka frakincenso hidrolatas doh.gif verysad.gif Kaip man niežti odą nuo jo..neįmanomai unsure.gif blink.gif

Vaikams norėjau pagarinimui pirkti, garinom KN "Mikrobų mušyklę" (įeina į sudėtį) ir sugalvojau pati mišinuką pan. pasidaryt...bet tai nieko man nuo frankincenso EA nebuvo unsure.gif
Atsakyti

Man labai patinka simondsijų wub.gif ir dat rozmarinų įlašinu. Kažin ar be jų būtų dabar mano tokie ilgi plaukai tongue.gif Po simondsijų plaukai lieka švelnųs ir minkšti, gerai pamaitina, blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 16:15)
turiu paklaust  doh.gif Kur tu juos pirkai ir po kiek?  biggrin.gif

NB nerafinuotą 50ml 13lt atrodo mirksiukas.gif
p.s. turiu NB ir rafinuotą, tai skirtumas, kaip diena ir naktis ax.gif
QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 16:23)

Na po tokio pasisakymo, žiūrėk, kad dauguma į tą temą nepersikraustytų, nes tavo nuomonė čia ne vienai svarbi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 gruodžio 2009 - 17:42
as irgi snd simonsidiju isbandziau, dar turiu kokosu, patinka abudu kolkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Logona nenuplaunama kondicionieriu. Visai nesupratau, kokia jo paskirtis, tik suvele plaukus. Ar man vienai jis toks netikes pasirode?
Atsakyti