Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(lidusia @ 2009 12 23, 00:00)
po dažymo nereikia plauti su šampūnu  smile.gif

o kokia spalva dažei?

Susipainiojau, nes paprastai chna reikia su sampunu isplaut.
Daziau Terra atspalviu, nors mano plaukai gerokai tamsesni.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 23, 12:59)
O koks aliejus mažina strijas? Reikėtų pasiteplioti, tik nežinau kokiu  g.gif

Taip pat labai norėčiau į veido kremą įlasinti šiek tiek apelsinų ea, tik mano naudojami kremai - weledos, Dr. H - visi tūtelėse, su kuo galėčiau įlašinti ir kaip tada sumaišyti?

Kai skaičiau apie kamelijų aliejų radau, jog jis mažina strijas smile.gif , manau turėtų tikti sviestmedis, mango sviestas.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 23, 11:59)
O koks aliejus mažina strijas? Reikėtų pasiteplioti, tik nežinau kokiu  g.gif

jojoba, arganas, kamelijos, erškėtrožių,kviečių daigų, graik. riešutų. Bet pačios strijos neišnyks, gali tik mažiau pastebimos tapti-pablukti. Dar ea pridėti nepakenktų, kad ir mandarinų ( pvz .su erškėtrožių al. sinergiškai veikia prieš strijas).

jei nori į kremą įdėti ea, matyt reiktų į induką perdėti ir ten sumaišyti.

Bozkakoshka
, vaikams į lauką tai sviestmedis tinka geriau, ar tu jo neturi?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 11:12)
Pelargonijų EA merginos per daug nesiskundė (išskyrus, kad ernesin smarkiai nuo jo nukentėjo), bet jis nėra prie tos trijulės EA (arbatmedis, levandos ir ramunėlės), kuriuos galima tepti grynus smile.gif
Na žinok man tas Urtekramo šampūnas netinka, nes ten kitos rūšies pelargonijos eina, o šiaip aš grynu pelargonijų ea(iš KN) ūselius po depiliacijos tepu ir per mm nugarą, pilvą skausmui apraminti, man labai tinka mirksiukas.gif

wilike, mano manymu avokadas+pelargonija yra normalus mišinys, svarbiausia kad avokado aliejus jūsų odai tiktų smile.gif

QUOTE(fuksija @ 2009 12 23, 14:37)
Susipainiojau, nes paprastai chna reikia su sampunu isplaut.
Daziau Terra atspalviu, nors mano plaukai gerokai tamsesni.

Nu paprastai chna su šampūnu tikrai nereikia išplauti, reikia prieš dažant su chna, gerai šampūnu išsiplauti galvą ir geriau nedėti kondicionieriaus, o dėti kondicionierių jau po dažymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 gruodžio 2009 - 15:10
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 15:09)
Na žinok man tas Urtekramo šampūnas netinka, nes ten kitos rūšies pelargonijos eina, o šiaip aš grynu pelargonijų ea(iš KN) ūselius po depiliacijos tepu ir per mm nugarą, pilvą skausmui apraminti, man labai tinka mirksiukas.gif

smagu, kad konkrečiai išsiaiškinai 4u.gif Ir aš tepu tiesiai ant odos kai kuriuos EA grynus, bet žmogui reikia tinkamus naudojimo įpročius formuoti - saugius drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagal pageidavimus įdedu anticel. ea pagal poveikį:
Gerina kraujo apytakąkiparisas – netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.
Šalina susikaupusius skysčius:
kajaputas, šlamutis
Gerina limfos drenažą
Santalas, atlas. kedras,
Tirpdo riebalus:
vaist. Šalavijas,atlas. kedras, citrina
Jei atsiranda dėl hormon. Įtakos, tikslinga naudoti rozmariną

sarašas nebaigtinis, kai kurių ea nekėliau, nes Lt nėra pirkti, ir šiaip reti pvz. Geranium macrorrhizum, Cupressus arizonica
Be to, tinkančių ea tikrai yra daugiau. Pvz citrinžolė, greifrutas, petitgreinas,čiobrelis, kadagys,pelargonija, naioulis ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 23 gruodžio 2009 - 16:03
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 15:26)
smagu, kad konkrečiai išsiaiškinai  4u.gif Ir aš tepu tiesiai ant odos kai kuriuos EA grynus, bet žmogui reikia tinkamus naudojimo įpročius formuoti - saugius  drinks_cheers.gif

Nors ne, ką tik atsiverčiau užrašus dėl tų pelargonijų ea pasižiūrėti, tai ta pati pelargonija, kuri įeina į Urtekram šampūną, įeina ir į šilko muilą, o man jis apsiraminus alergijai nieko blogo nedaro, tai taip išeitų, kad tos pelargonijos iš viso čia nepričiom, nebent Urtekrame kokios nors sintetinės įdėtos g.gif
Bet greičiausiai būsiu susialegizavusi nuo Mėtos bergamočių ea, tik dar kartą jas bandyti, kad įsitikinčiau nedrįstu doh.gif
Atsakyti

Bozkakoshka[/b], vaikams į lauką tai sviestmedis tinka geriau, ar tu jo neturi?
[/quote]
nea, vis dar neturiu, reikia pirkt blush2.gif
snd pasidariau olauku kauke jojobos ir rozmarinu ea, patiko thumbup.gif
tikiuosi po ilgesnio naudojimo nustos slinkt plaukai.dar reikes aloe milteliu isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 15:27)
pagal pageidavimus įdedu anticel. ea pagal poveikį:
Gerina kraujo apytakąkiparisas – netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.

Monica, pasitikslinti noriu, tik kiparisas netinka esant krūtinės ligoms?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 23, 16:09)
wilike, mano manymu avokadas+pelargonija yra normalus mišinys, svarbiausia kad avokado aliejus jūsų odai tiktų smile.gif

O kaip suprasti tinka ar netinka blush2.gif Nes aš galvoju kad tinka, nes jokio nemalonaus pojūčio nėra. Berti neberia. O dėl efekto manau po kokių kelių savaičių tik galima sakyt, bet ne po poros dienų rolleyes.gif
Atsakyti
o taukmedziu tinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 23, 15:36)
O kaip suprasti tinka ar netinka    blush2.gif  Nes aš galvoju kad tinka, nes jokio nemalonaus pojūčio nėra. Berti neberia. O dėl efekto manau po kokių kelių savaičių tik galima sakyt, bet ne po poros dienų  rolleyes.gif
Tą ir turėjau omenyje, kad neberia, nes mane nuo visų aliejų beria, negaliu jais teptis veido mirksiukas.gif
Atsakyti