Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiklydo prekybos centre

doh.gif
Atsakyti
Kartą dukra 4,5m pasiklydo maximoje. nors viskas truko labai trumpai, bet kai išgirdau mergaitės šauksmą ir iškarto supratau, kad čia mano vaikas vos neapsiverkiau, man jos taip gaila pasidarė verysad.gif greitai suradau ir apsikabinus raminau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiaudanti bitė: 29 kovo 2010 - 14:51
Buvo musu dukryte 4 metuku pasiklydus parduotuveje.Aisku issigando bet priejus vienai moteriskei pasake savo varda, pavarde, mamos varda.Greit suradom viena kita.
Atsakyti
maniškis tai turi madą, kur nors nuklysti būdamas PC. Nieka nepadeda. Užsimano kažko ir eina, gaudyk paskui doh.gif
Atsakyti
na manoji ir kelis kartus buvo pasiklydusi PC bet kadangi turi gera balseli tai labai greitai as ja randu. o miesto sventese visada pasakau kad jei kas eitu prie policininku arba prie scenos. dar reik ikalt i galva kad neitu niekur su neuniformuotais. beje viena mamka savo vaikus moko eiti prie bele kokios mamos su vaikais ir sakyti, kad pameciau mama, gal ir nieko mintis.... g.gif
Atsakyti
nemalonus ivykis kai vaikas pasimeta schmoll.gif dukra 2.5 m pasimete didziuleje drabuziu parduotuveje , kol spejau apziureti, apibegti tiksliau ,viena puse parduotuves ir neradau,tada begt prie isejimo duru kad tik neiseitu i gatve!! blink.gif siaubas ta akimirka atrode sirdis sustojo. o nuojauta pasitvirtino , mazoji manes neradus i lauka jau leke ieskot , gerai kad protinga moteriske sustabde ja ir uzkalbino kur eina kur mama siaubas doh.gif dabar per metra nepaleidziu blush2.gif nera isdykus mano mergaite, tik matyt jie tokie maziukai greitai pradingsta tarp daiktu parduotuves ir lentynu ar zmoniu ...
dar yra nutike kad mano mazoji ismokus duris atrakinti ! blink.gif cia didele beda turim nes spyna is vidaus be rakto tik uzsisuka, tai jau du kartus siais metais isejus i kolidoriu radau !!! blink.gif likau be zodziu ! idejom aukstai grandinele gal ta sustabdys .. bijau kad pro langus tuoj lipt prades blink.gif
vaikai per minute gali tiek padaryti kad nesitiki kartais doh.gif
Atsakyti
Mano dukriukas siaip prie atsargesniu, seka teti arba mama. Bet teko pasiklysti Senukuose, kai teciui kompanija palaike apsipirkinejant. Vyras apsiziurejo, kad vaiko nera, paskui isgirdo klyksma, tuoj suprato, kas bliauna smile.gif . Greitai surado, nes toli nebuvo nuejusi. Zinoma konsultante sureagavo, jau vede i konsultacija. maniske tiek bloive, kad nesugebejo nei vardo pasakyti. Stresas buvo begalinis.

Dabar, kai nuvaziuojam i PC, isikabina i ranka ir sako, bijau pasiklysti smile.gif .
Atsakyti
Maniski irgi buvo pasimetes karta prekybcentre, tai strioko apturejom abu, jausmas baisus, net neimanoma apibudinti, bet turejom pamoka, dabar visada eina greta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(penelopė @ 2010 04 26, 23:02)
Buvo musu dukryte 4 metuku pasiklydus parduotuveje.Aisku issigando bet priejus vienai moteriskei pasake savo varda, pavarde, mamos varda.Greit suradom viena kita.

kokia saunuolyte wub.gif
Atsakyti
mano nepasiklysta bet pasikavoja,o man baimes belekiek doh.gif
Atsakyti
Mano dabar jau 5-metė laisvai jaučiasi prekybcentriuose, nes mes susitarę, kad pasimetusi prašo pagalbos pas apsaugą ar pardavėjas. Nors dažniausiai, "sutvarkiusi savo reikalus", t.y. apžiūrėjusi karpius akvariumuose, barbes lentynose ir multikus televizorių skyriuje, ji nueina už kasų, ir atsisėdusi ant suolelio, dairosi, kada mes čia pasirodysim su pirkiniais. Bet prieš porą metų kelis kartus buvo pasiklydusi, tik su apsauga radau. Šiaip geriausia jausdavausi parduotuvėse su vienu išėjimu. Tada, pastebėjusi, kad dukters akiraty nėra, nepuldavau į paniką, o pirmiausia nubėgdavau prie išėjimo, ten paprašydavau ko nors, kad "pazeksuotų", o pati ramiai atrasdavau paklydėlę kokiam nors skyriuje. Bet dabar akropolio tipo prekbcentriuose su 2 m mažiuku negaliu apsipirkinėti - baimė pamesti didesnė už norą pasishopint. O jis pas mane dar judresnis ir neklusnesnis už dukterį, ir vienas vaikštinėti mėgsta labiau nei su mama sad.gif.

Dukrai buvo kokie 3 metai, mėgdavo pasislėpti. Sykį taip pasislėpė, kad neradau pusvalandį trijų kambarių bute. Niekas nepadėjo - nei filmukai įjungti, nei šokoladai nei grasymai. Verkdama skambinu vyrui. Sakau, pro duris ir langus išeit negalėjo, o nerandu, tuo gimdyt pradėsiu jei ji neatsiras. Komedija tiesiog, o man tragedija. O paskui atradau. Savo lovytėj, kuri po atsikėlimo dar nebuvo paklota, antklodėlė susiraičiusi numesta per vidurį lovytės. Ji po ta antklode palindusi, ir iš šono neatrodo, kad ten kas galėtų gulėti...
Atsakyti
Buvo ir maniske pradingusi 3 metu budama doh.gif Pas mus Maximkoj, as nuejau i Eurokosa, o vyras i Bites salona, ji is pradziu lyg ir su manim, paskui su teveliu, paskui turbut vel apsigalvojo doh.gif Iseinam kiekvienas is savo parduotuviu vaiko ner blink.gif Kaip iprasta tokioj situacijoj as galvojau, kad ji su vyru, o jis galvojo kad su manim doh.gif Vyresnelis nors kartu buvo nieko nemate blink.gif Itempiau klausa galvoju turi verkt - tylu, smestelejo mintis "ka dabar daryt????" ziuriu atsidaro durys is lauko ir moteriske parveda mano pabegele ax.gif O ji verkia visai be balso, tik asarytes ritasi ir ne garselio rolleyes.gif Apsiverkem abi, bet nei kiek nepasimoke, laksto po ta maxima kaip i uodega ikirpta, visa laime kad pas mus ji nedidele thumbup.gif didesniuos miestuos primenu, kad cia parde didele gali pasiklysti, tai siek tiek atsargiau elgiasi biggrin.gif
Atsakyti